üzülme canım ya:-(((benim eşimde zam isticekti patronundan sonra resmen tırstı ne me lazım şimdi işten falan çıkarır bebek gelmeden diye...özel böyle işte yapcak bişey yok:-(((
kızlar günaaaaaaaydın ben geldim
offf benım esımde kovulsam dıe ugrasıo rest cekıo akıllım patronaa
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
benim pek kayfim yok bu sabah nedensz ağlamaklıyım hep ağlamak istiyorum akşamda ağladım biraz ama hala geçmedi
bugün işlerim var biraz çok fazla giremicem merak etmeyin
bencede sölediklerin çok mantıklı bende beşik konusunda öle düşünüyorum..kızlar yazdıklarınızı okudum da şu elektonik şeylere fazla takılmayın. ben bebek telsizi almıştım doktorum geri iade et çoçuğa çok zararı var.bir mikrodalğa kadar radyosyon yayıyor.dedi iade ettim.buhar makinesine gelince ğereksiz.parası olan alsın.ama çokda lazım değil.peteğinizin üzerine herğün bir tas temiz su koyun aynı görevi ğörüyor.ben ufonun aspiratörünü almıştım onun buhar fonksiyonunu kullanıyorum 1 kere lazım oldu şimdiye kadar.ateş ölçeri alın hemde en kalitelisini.o çok önemli.ucuzuna falan bakmayın.beşik alırkende eğer kiracı iseniz portatif tercih edin.toplnıp bir ğitar kutusuna ğirecek şekilde küçülüyor.ben kiracı olduğum için portatif aldım.çok kullanışlı.temizlik felan yaparken yada odadan odaya taşırken çok koly oluyor.
o ağlama safsatası bende de var gıcık oluyorum kendime yaaagünaydın kızlar
herkes iyidir umarım
benim pek kayfim yok bu sabah nedensz ağlamaklıyım hep ağlamak istiyorum akşamda ağladım biraz ama hala geçmedi
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
offf benım esımde kovulsam dıe ugrasıo rest cekıo akıllım patronaa
aynen adam sabahlar gece gelmez teşekkür eden yok ufacık bi hatada bi sürü fırça. herşeyin hayırlısı diyelim. kazayla insan bile ölüyor. ne yapalım can sağlığı.. onun sıkıntılı olması eve de yansıdı banada belli etmemeye çalışıyor resmen daha fazla polyanacılık oynamamak için gittim yattım :))) işte böyle sersem gibiyim bugun
bende eime dedim ya kovarsa kovarsa kovsun ezikmiyim ben dedi kızdı.. erkekler daha mantıklı bakıyor . demekki. eşinde tazminata felan güvene billir. benimkinin tazminat olayıda fazla yok:)))))))) allah korusun yaa . allah kimsenin rızkını kesmesin. kimseye muhtaç etmesin..cuma vaktyle.
naber canım nasılsın
bende eime dedim ya kovarsa kovarsa kovsun ezikmiyim ben dedi kızdı.. erkekler daha mantıklı bakıyor . demekki. eşinde tazminata felan güvene billir. benimkinin tazminat olayıda fazla yok:)))))))) allah korusun yaa . allah kimsenin rızkını kesmesin. kimseye muhtaç etmesin..cuma vaktyle.
iyiyim tatlım sen. bugün çoğu kişinin morali düşük nedense
ben iyiyim canım hava çok güsel burdaaaa yaz gelmiş gibi günlük güneşlik herkes dışarda
2 gündür eklemlerim ağrıyordu şükür bugün geçti kendimi daha iyi hissediyorum
ben de bazen öyle oluyorum. biraz yürüyüp hava al iyi gelir.günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
aminn canım...bende eime dedim ya kovarsa kovarsa kovsun ezikmiyim ben dedi kızdı.. erkekler daha mantıklı bakıyor . demekki. eşinde tazminata felan güvene billir. benimkinin tazminat olayıda fazla yok:)))))))) allah korusun yaa . allah kimsenin rızkını kesmesin. kimseye muhtaç etmesin..cuma vaktyle.
ben iyiyim canım hava çok güsel burdaaaa yaz gelmiş gibi günlük güneşlik herkes dışarda
2 gündür eklemlerim ağrıyordu şükür bugün geçti kendimi daha iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?