2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
benim pek kayfim yok bu sabah nedensz ağlamaklıyım hep ağlamak istiyorum akşamda ağladım biraz ama hala geçmedi
bugün işlerim var biraz çok fazla giremicem merak etmeyin

gel beraber ağlayalım kız.
bende sulu sulu geziyorum biri laf dese akacak o haldeyim..
hayırlıııııı cumalar olsun herkese

bencede sölediklerin çok mantıklı bende beşik konusunda öle düşünüyorum..

o ağlama safsatası bende de var gıcık oluyorum kendime yaaa

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Ardahan çevreleri sabah saatlerinde hafif kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek. Bölgede eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

Günaydın canım bugün ankara havası kasvetli burda isen ondandır bide hormonlardandır aman yeterki neden olmasın ağlamana nedensiz ağla biraz dikkatini başka şeylete yönlendir geçiyor o zaman

offf benım esımde kovulsam dıe ugrasıo rest cekıo akıllım patronaa

bende eime dedim ya kovarsa kovarsa kovsun ezikmiyim ben dedi kızdı.. erkekler daha mantıklı bakıyor . demekki. eşinde tazminata felan güvene billir. benimkinin tazminat olayıda fazla yok:)))))))) allah korusun yaa . allah kimsenin rızkını kesmesin. kimseye muhtaç etmesin..cuma vaktyle.

Böyle patron milleti. çıkarmazlar işten merak etme bulmuşlar böyle çalışanını.
Eşim sıkkın olunca ben daha mutsuz oluyorum. seni çok iyi anlıyorum ama düzelecek.
Ağrına gitmiştir eşinin söylenenler. insan böyle çalışıp karşılığını göremeyince çok üzülüyor tabi.
unutulur gider. hepimiz hata yapıyoruz. Sen duruyu eylülü düşün. Hepsi geçer.

Amiiiin canım. Amiiin.

egeeeeee hatuuuunnnnnnnnn
duydum ki canın sıkılmısssssssssssssss
ayol sen gönlünü ferah tut sekerim Allah ın izni ile gecer gider
herkes türlü türlü hata yapıyor olur mu oyle sey
inşallah maaasından bile kesmezler baska seyleride aklına getirip ne asabını bozuyorsun sen bacım
aaaaaaa
muuuuuujjjjjjjjkssssssssss
evvel allah geldiği gibi gecer unutulur sen endişe etme kendini üzme

amin diyelim topluca. benim eşimde özel şirkette garantisi yok.

egeee
hem şimdi biz hormonlarımızdan galiba herşeyi biraz daha derinden yasıyoruz
lütfen üzme kendini gercekten çözülecektir canımıniçi

ben iyiyim canım hava çok güsel burdaaaa yaz gelmiş gibi günlük güneşlik herkes dışarda

2 gündür eklemlerim ağrıyordu şükür bugün geçti kendimi daha iyi hissediyorum

neeyy güneşli mii burda şuan tipi var yaaaaaa:84::84::84::84::84:

ben de bazen öyle oluyorum. biraz yürüyüp hava al iyi gelir.
aminn canım...

ben iyiyim canım hava çok güsel burdaaaa yaz gelmiş gibi günlük güneşlik herkes dışarda

2 gündür eklemlerim ağrıyordu şükür bugün geçti kendimi daha iyi hissediyorum

konya da güsel tam gezmelik hava .bebişle çıkacaz bugün de annesi gezdirecek oğluşunu:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…