2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz de park yatak düşünüyoruz. zaten oda da yapamıcaz bebişe

Niye öyle diyosun. Üzülme. allah sağlık sıhat versin gerisi boş kızlar. Eskiden beşiğimiz bile yokmuş nasıl büyümüşüz.
benim eşim bu konuda biraz hassas bir eksiği olsun istemio.
bana kalsa bir beşik yeter.
Adamcağız içinde kalmasın eksiği olmasın diye koşuşturuyo. Baba pisikolojisi heralde bu.
Biz erkenden aldık çoğu şeyi çünkü yazın gelirimiz olmayacak. eşim yazın çalışmıyor. dershaneler kapalı olduğu için. ben de izinde olacağım. o yüzden şimdiden yapabildiğimiz kadarını yaptık.

zaten onları düşününce bi kötü oluyorum:)))))

cnm sağol daha iyiyim kızlar sağolun beni biraz rahatlattınız.

egeee
hem şimdi biz hormonlarımızdan galiba herşeyi biraz daha derinden yasıyoruz
lütfen üzme kendini gercekten çözülecektir canımıniçi
sanırım bu hormonlardan. en ufak hataada hemen koyverceklerini sanmam.. neyse yaaaa boşverelim gitsin..

bugun cuma yarın çalışmıyorum inşallah..... evde olanlarla aynı modda olacağım.. fmggg canımmm sormuştun yarın çalımıycam bi aksilik olmazsa

offfffff kızlar içimi baydınız.

tabi ağlamak isteyeceksiniz.gereksiz yere ağlayacaksınız.ben yer ğök aşk dizisinin ilk bölümünde hamileydim. bir hafta ğirdim çıktım ağladım yas tuttum.bunlar normal.allah sizi anneliğe hazırlıyor.merhamet duygusu acıma duygusu daha çok artıyor.nedensiz ağlamalar ölüm korkusu ve en önemlisi YA BEBĞİM SAKAT OLURSA ZİHİNSEL YADA BEDENSEL BİR GERİLİK OLURSAkorkusudur. bunları her anne yaşar.mutsuz olduğunuzda hemen bebeğinizle ilğili hayaller kurun ona alacağınız cicileri düşünün.onun size anne deyişini hayal edin.bakın bakalım mutsuzluk kalıyormu.pozitif düşünün.ki içinizdeki o yaramazlar mutlu olsun.

bakın ne anlatacam benim karnım şişmeye iyice başladı.böyl elime değince sert bişey ğeliyordu eşimle biz onu kafası sandık 1 ay kafasını okşayıp onunla konuştuk.meğersem orası popsuymuş.;

işte ilk bebek olunca insan hevesleniyor ama kısmet değilmiş napalım büyüyünce yaparız artık

tatlım herkes kendine göre değerlendiriyo koşullara göre alınmalı bencede üünler.ben buhar mak.almak zorundayım yaşadığım şehrin berbat kömür havası yüzünden evi havalandıramıyorum bile..telsize benim evimde gerek yok çünkü oda hemen yanımda olucak.beşik konusunda taşınma olayım olmadığı için park beşik düşünmüyorum.ateşölçer konusunda kesinlikle haklısın o yüzden arkidişlerimin tavsiye ettiği bi ürünü seçtim umarım işe yarar da elimde kalmaz.

insan burda çok fikir ediniyo.mesela ben hem ikili travel sistem hem 5 li portbebe alıcaktım.burdan uyardılar portbebeye ne gerek var diye hakkaten gereksizmiş.sonra ben araba konusunda 15 kg.şeyler beğeniyodum bebek arabası başlığını inceledim sordum soruşturdum 7 kglık bişey aldım))

çanta buldum civciv bebe de ucuza.bir iki arkadaşla beraber aldık burdan.29.90 a))

bi de insanın ilk bebiki şartlarını uydurrak insan özeniyo ya herşeyi almak istiyo.gerçi benim hazırladığım istenin yarısını annem sildi))))

ben uygun buldukça ve ihtiyaç gördükçe buraya eklerim ürünleri))))

kızz dogru yaa senin kocada dershaneciydi demi ortak kader bizde bi para biriiktiriyoruz bakalım burdan gidince alıncak

bugun cuma yarın çalışmıyorum inşallah..... evde olanlarla aynı modda olacağım.. fmggg canımmm sormuştun yarın çalımıycam bi aksilik olmazsa

Eggeeee yarın evde keyif çat. kocana mis gibi yemekler hazırla.
Bide kısır yap gündüzden benim için yee kız :)))))

hiç kimsenin eksiği olmasın.. herkesin bebişi mutlu sağlıklı olsun. rızkıyla gelsin. kızlarr bugun çok duygusalız. anam burda da bi kişi ağız tadıyla psikopata bağlanamaz mı biri sıkılınca hepsi ağlama modunda.. :)))))))))))) haydiiii canlanın. fmgg sen başla bu fasulyaa .... hoppaaaaaa

midem bulanıyor yaaaaaaaaaaaa
kus o zman

güzelim sen de tipnin keyfini çıkar seyret camdan
keyif mi ben her gördükçe sinir oluıyorum

ayyy bende de felaket ölüm korkusu var ben ölücemde hilmi biriyle evelenecek çocuguma ii bakmıcak korkusu sürekli tembihliyorum bana bişey olursa sakın evlenme kabusun olur gelirim

güzel anneler size bi sorum var.fikir bekliyorum))

biberon ve emzik hemen alınmalı mı??alınırsa hangileri alınmalı??kaç tane?cam mı kauçuk mu silikon mu???

ne kadar çok çeşidi var bunların işin içinden çıkamadım.

Niye duygusal moddayızzz, bi terslik yok ya ağaammm..

ay size ne dicem
benim cok yakın bir arkadasımın bebegi oldu 1 aylık daha
2 günde bir ona gidiyorum ve kesinliklle bebekle ilgilenemiyorum
ne altını degistiyiroum ne kıyafetini giydirebiliyorum
allah ım benden anne falan olmaz zaten
aksamlarıda kocama ağlıyorum ben bebek bakmasını bilmiyorum diye
cok deertleniyorum ama bebegim dogunca gececegini düsünüyorum
tek yaptıgım bebegi kucagıma alıp pışpışlamak ağlayınca panik oluyorum hemen arkadasıma veriyorum zaten
neden ağladıgını zaten anlamıyorum
büle işte
ama
hamile kaldıgımı ögrendiğimde de bu konuda birşey bilmiyorum nasil bebegimi dogurucam diye ağlamıştım resmen 6 aylık oldum idare ediyorum yani demek ki bebekte de böyle olucak diye düsünüp kendimi avutuyorum
yani öle olsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…