neeyy güneşli mii burda şuan tipi var yaaaaaa:84::84::84::84::84:
biz de park yatak düşünüyoruz. zaten oda da yapamıcaz bebişe
Böyle patron milleti. çıkarmazlar işten merak etme bulmuşlar böyle çalışanını.
Eşim sıkkın olunca ben daha mutsuz oluyorum. seni çok iyi anlıyorum ama düzelecek.
Ağrına gitmiştir eşinin söylenenler. insan böyle çalışıp karşılığını göremeyince çok üzülüyor tabi.
unutulur gider. hepimiz hata yapıyoruz. Sen duruyu eylülü düşün. Hepsi geçer.
cnm sağol daha iyiyim kızlar sağolun beni biraz rahatlattınız.egeeeeee hatuuuunnnnnnnnn
duydum ki canın sıkılmısssssssssssssss
ayol sen gönlünü ferah tut sekerim Allah ın izni ile gecer gider
herkes türlü türlü hata yapıyor olur mu oyle sey
inşallah maaasından bile kesmezler baska seyleride aklına getirip ne asabını bozuyorsun sen bacım
aaaaaaa
muuuuuujjjjjjjjkssssssssss
evvel allah geldiği gibi gecer unutulur sen endişe etme kendini üzme
sanırım bu hormonlardan. en ufak hataada hemen koyverceklerini sanmam.. neyse yaaaa boşverelim gitsin..egeee
hem şimdi biz hormonlarımızdan galiba herşeyi biraz daha derinden yasıyoruz
lütfen üzme kendini gercekten çözülecektir canımıniçi
neeyy güneşli mii burda şuan tipi var yaaaaaa:84::84::84::84::84:
Niye öyle diyosun. Üzülme. allah sağlık sıhat versin gerisi boş kızlar. Eskiden beşiğimiz bile yokmuş nasıl büyümüşüz.
benim eşim bu konuda biraz hassas bir eksiği olsun istemio.
bana kalsa bir beşik yeter.
Adamcağız içinde kalmasın eksiği olmasın diye koşuşturuyo. Baba pisikolojisi heralde bu.
Biz erkenden aldık çoğu şeyi çünkü yazın gelirimiz olmayacak. eşim yazın çalışmıyor. dershaneler kapalı olduğu için. ben de izinde olacağım. o yüzden şimdiden yapabildiğimiz kadarını yaptık.
kızlar yazdıklarınızı okudum da şu elektonik şeylere fazla takılmayın. ben bebek telsizi almıştım doktorum geri iade et çoçuğa çok zararı var.bir mikrodalğa kadar radyosyon yayıyor.dedi iade ettim.buhar makinesine gelince ğereksiz.parası olan alsın.ama çokda lazım değil.peteğinizin üzerine herğün bir tas temiz su koyun aynı görevi ğörüyor.ben ufonun aspiratörünü almıştım onun buhar fonksiyonunu kullanıyorum 1 kere lazım oldu şimdiye kadar.ateş ölçeri alın hemde en kalitelisini.o çok önemli.ucuzuna falan bakmayın.beşik alırkende eğer kiracı iseniz portatif tercih edin.toplnıp bir ğitar kutusuna ğirecek şekilde küçülüyor.ben kiracı olduğum için portatif aldım.çok kullanışlı.temizlik felan yaparken yada odadan odaya taşırken çok koly oluyor.
Niye öyle diyosun. Üzülme. allah sağlık sıhat versin gerisi boş kızlar. Eskiden beşiğimiz bile yokmuş nasıl büyümüşüz.
Adamcağız içinde kalmasın eksiği olmasın diye koşuşturuyo. Baba pisikolojisi heralde bu.
Biz erkenden aldık çoğu şeyi çünkü yazın gelirimiz olmayacak. eşim yazın çalışmıyor. dershaneler kapalı olduğu için. ben de izinde olacağım. o yüzden şimdiden yapabildiğimiz kadarını yaptık.
bugun cuma yarın çalışmıyorum inşallah..... evde olanlarla aynı modda olacağım.. fmggg canımmm sormuştun yarın çalımıycam bi aksilik olmazsa
kızz dogru yaa senin kocada dershaneciydi demi ortak kader bizde bi para biriiktiriyoruz bakalım burdan gidince alıncak
hiç kimsenin eksiği olmasın.. herkesin bebişi mutlu sağlıklı olsun. rızkıyla gelsin. kızlarr bugun çok duygusalız. anam burda da bi kişi ağız tadıyla psikopata bağlanamaz mı biri sıkılınca hepsi ağlama modunda.. :)))))))))))) haydiiii canlanın. fmgg sen başla bu fasulyaa .... hoppaaaaaaNiye öyle diyosun. Üzülme. allah sağlık sıhat versin gerisi boş kızlar. Eskiden beşiğimiz bile yokmuş nasıl büyümüşüz.
kus o zmanmidem bulanıyor yaaaaaaaaaaaa
keyif mi ben her gördükçe sinir oluıyorumgüzelim sen de tipnin keyfini çıkar seyret camdan
offfffff kızlar içimi baydınız.
tabi ağlamak isteyeceksiniz.gereksiz yere ağlayacaksınız.ben yer ğök aşk dizisinin ilk bölümünde hamileydim. bir hafta ğirdim çıktım ağladım yas tuttum.bunlar normal.allah sizi anneliğe hazırlıyor.merhamet duygusu acıma duygusu daha çok artıyor.nedensiz ağlamalar ölüm korkusu ve en önemlisi YA BEBĞİM SAKAT OLURSA ZİHİNSEL YADA BEDENSEL BİR GERİLİK OLURSAkorkusudur. bunları her anne yaşar.mutsuz olduğunuzda hemen bebeğinizle ilğili hayaller kurun ona alacağınız cicileri düşünün.onun size anne deyişini hayal edin.bakın bakalım mutsuzluk kalıyormu.pozitif düşünün.ki içinizdeki o yaramazlar mutlu olsun.
bakın ne anlatacam benim karnım şişmeye iyice başladı.böyl elime değince sert bişey ğeliyordu eşimle biz onu kafası sandık 1 ay kafasını okşayıp onunla konuştuk.meğersem orası popsuymuş.;
hiç kimsenin eksiği olmasın.. herkesin bebişi mutlu sağlıklı olsun. rızkıyla gelsin. kızlarr bugun çok duygusalız. anam burda da bi kişi ağız tadıyla psikopata bağlanamaz mı biri sıkılınca hepsi ağlama modunda.. :)))))))))))) haydiiii canlanın. fmgg sen başla bu fasulyaa .... hoppaaaaaa
kus o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?