2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım yazın durum yok bizde şimdi yaptık yaptık

evt hangi derhanede kız senin ki neciydi ay unuttum branşını

aç avcunu geliyoooo

Biz geldik kızımlaaaa....

hoşgeldiniz hani gelmicektin kız taşınmıyormuydunuz siz

ayyy bende de felaket ölüm korkusu var ben ölücemde hilmi biriyle evelenecek çocuguma ii bakmıcak korkusu sürekli tembihliyorum bana bişey olursa sakın evlenme kabusun olur gelirim

Ben de eşime ölürsemm bak diyorum çocuğuma üvey ana getirme hoortlar geliriimm tepenize..
Yatağın ucunda yatarım hergün sizi rahatsız ederim diyorum..
Ne ölüyon kız, daha bebelerimizi everecez bizzz delüüüü....Sen askere gönderiyodun yaa...

gel beraber ağlayalım kız.
bende sulu sulu geziyorum biri laf dese akacak o haldeyim..
hayırlıııııı cumalar olsun herkese

Ağlamayın sakın ben de hemen salarım heeee sizin ruh haliniz benim ruh halimm..
Yarın tatil onu düşünelim, evde keyif yapalımmm

yarın doktora gidiceeeeeeeem oglumu görüceeeeeeeeeeeeeeeeeem

Oyy hayırlı haberlerle gellll :)

Hoşgeldinizzz... Kuzu taşı taşı bitiremedin :)

Ayy aynı şeyi ben kocama söylüyorum, bak hortlar gelirim sakın evlenme diyorum.. Korkuyor zaten öyle şeylerden ödü kopuyo iyice :))

Kesinlikle BPA'sız olanlardan canım.. Üstünde yazıyor BPA free diye bir çok modelin..

ha kızlar aklıma geldi. şu puset ve 5 li, set konusu kızlar 5 li set bence hiç kullanışlı değil.ben aldım beğenmedim geri iade ettim. buset daha kullanışlı oldu.birde 5 li setlerin içindden çıkan çanta çok demode kanguruda kaliteli değil.o yüzdden ben kanğuru ve çantayı zevkime ğöre dışaran aldım.birde puset yetti bana.bu arada aldığınız ürünlerin renklerine dikkat edin.eğer 2 bebk düşünüyorsanız yada daha fazla sadece mavi yada pempe almayın. ara renk olsun. hem kıza hemde erkeğe gidecek bir renk ben çoğunu yeşil ve kırmızı lacivert aldım.eğer 2. bebğim kız olursa bu eşyalrı oda kullanabilsin istiyorum.çünkü 2 bbeğime tekrar eşya alacak kadar zenğin değilim.

BPA dediğin ne oluyor ki

Ofis taşınıyo kızzz...Evimle arasında 2-3 apartman olacak...Ne şanslı benim kızım..Emzirmek sorun olacaktı, şimdi eve gider gider emziririm..

Biliyorum biliyorum önce ev sonra ofis sürekli taşınma halindesin :) Walla süper olacak senin için.. Çalışan bi anne için dünyanın en güzel şeyi herhalde..
Benim sabah 1.5 saat, akşam 1.5 saat trafikte vakit geçirdiğimi düşünürsen hele :)

hee yaa daha askere gidicek traş olucak benim oğlum yaaa ayyy evde 2 erkek ve her yer kıl

Taşınıyoz..Akşam 8 de gelecek nakliyeciler..Yoruldum ya, 5 dakika mola verdim..Koli yapıyoz sabahtan beri eşyaları...
aman yaa zorlamasana sen kendini

öffffff dağıtın kasveti içim daraldı.

Eggeeee yarın evde keyif çat. kocana mis gibi yemekler hazırla.
Bide kısır yap gündüzden benim için yee kız :)))))
aaaaaaaaaa tabiki de yarın ev görmesine gidcem kadınlarla:))))))))))))
yerim kız

oooo süper eminim oğluş baya büyümüşüğtr.

hoşgeldinizzzzzzzzz

bak şimdi ben emziye hemen alıştırıcam inanılmaz rahatlık bebek içinde anne içinde.. ama biberon olayına girmeyi hemen düşünmüyorum inşallah sütüm gelirde emer.
kesinlikle damaklı emzik alın biberonda cam olsun. avent.
Niye duygusal moddayızzz, bi terslik yok ya ağaammm..

yok cnm biraz sıkıntım vardı geçti gitti. sen geşdin yaa :)))

Kıyamam yaa, inşallah o zamana kadar şartlar elverişli olur, bi şekilde halledersin sorunu....Çok sorun olacak çünkü...

ben de ben deee
hoşgeldinizzzz....
olur olur merak etme. benim ablam çocukları kucağına bile almazdı sevmek için, o kadar ilgisizdi. ama doğar doğmaz her şeyiyle çok güzel ilgilenebildi.

ciddimisin ay süper be kuzucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
en büyük lüks iş ile evin yakın olması bence masallah sansın daim olsun bebeeeeeeim

Valla bak, ev alamıyorduk, kızım geldi ev aldık...
Ofis taşıncak diye bişey yoktu, ofisi taşıyoruz..
Bakacak kimsemiz yoktu, annem emekli oldu...
Zilli şansıyla geldii..Eşim bu hızla gidersek arabayı da değiştiririz seneye diyor...

yaaaaa kızlar askerlik dediniz yaramı açtınızzzzzzzzz

daha eşim askere gitmedi benimmmmm

aklıma geldikçe üzülüyommm

canım benim evet emzik 10 ğünlükken felan verilirse iyi oluyor.silikon olanı daha iyi.biberon ise ben kullanmasım cam aldım ama bebğime daha hiç bir şey vermedim.san tavsiyem emzik silikon olanından al. emzik koruma kabını almayıda unutma.pardon birde zincirinide.şey birde bek için tırnak makasınıda al.benim bebğimin tırnakları sert doğmuştu.elimizle kopartamamıştık tırnak makasıyla almıştık.

canım çok normal başkasının bebğini alırken insan korkuyr.bişey felan olur diye derdini anlamıyorsun bebeğin.ama senin bebğin olunca işler değişliyor.ben oğlumun 2.banyosunu 20 ğünlükken tek başıma yıkamıştım.korkma eminim sizler çok ama çokkkkkkkkkkkkk iyi anne olacaksınız.

gel beraber ağlayalım kız.
bende sulu sulu geziyorum biri laf dese akacak o haldeyim..
hayırlıııııı cumalar olsun herkese

canım okudum eşinin işyerinde problem olmuş ama üzülme o kadar kolay değil öyle
geçer gider benim eşimde memur ama bu ara problemleri var bende biraz ona takılıyorum herhalde ondan bu ağlamalar
neyse yarına geçer inşallah

bir yerde cam biberonun anne sütündeki bir proteini öldürdüğünü okumuştum pek inandırıcı gelmedi ama
free BPA olanlardan almanı tavsiye ediyorum
ben dr brown alıcam biberonu ilk zamanlar 1 tane yeter
sütüm gelmezse sağıp vermek için felan sonra gerektikçe alırız
birde biberon emziğinin anne göğsüne benzer olması da önemli bebeğin daha sonra anneyi emebilmesi için

kuzuuu dikkat et yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…