Biz geldik kızımlaaaa....
evet canım yazın durum yok bizde şimdi yaptık yaptık
aç avcunu geliyoooohiç kimsenin eksiği olmasın.. herkesin bebişi mutlu sağlıklı olsun. rızkıyla gelsin. kızlarr bugun çok duygusalız. anam burda da bi kişi ağız tadıyla psikopata bağlanamaz mı biri sıkılınca hepsi ağlama modunda.. :)))))))))))) haydiiii canlanın. fmgg sen başla bu fasulyaa .... hoppaaaaaa
kus o zman
ayyy bende de felaket ölüm korkusu var ben ölücemde hilmi biriyle evelenecek çocuguma ii bakmıcak korkusu sürekli tembihliyorum bana bişey olursa sakın evlenme kabusun olur gelirim
gel beraber ağlayalım kız.
bende sulu sulu geziyorum biri laf dese akacak o haldeyim..
hayırlıııııı cumalar olsun herkese
yarın doktora gidiceeeeeeeem oglumu görüceeeeeeeeeeeeeeeeeem
keyif mi ben her gördükçe sinir oluıyorum
ayyy bende de felaket ölüm korkusu var ben ölücemde hilmi biriyle evelenecek çocuguma ii bakmıcak korkusu sürekli tembihliyorum bana bişey olursa sakın evlenme kabusun olur gelirim
güzel anneler size bi sorum var.fikir bekliyorum))
biberon ve emzik hemen alınmalı mı??alınırsa hangileri alınmalı??kaç tane?cam mı kauçuk mu silikon mu???
ne kadar çok çeşidi var bunların işin içinden çıkamadım.
hoşgeldiniz hani gelmicektin kız taşınmıyormuydunuz siz
Hoşgeldinizzz... Kuzu taşı taşı bitiremedin :)
Ağlamayın sakın ben de hemen salarım heeeesizin ruh haliniz benim ruh halimm..
Yarın tatil onu düşünelim, evde keyif yapalımmm
Oyy hayırlı haberlerle gellll :)
Hoşgeldinizzz... Kuzu taşı taşı bitiremedin :)
Ayy aynı şeyi ben kocama söylüyorum, bak hortlar gelirim sakın evlenme diyorum.. Korkuyor zaten öyle şeylerden ödü kopuyo iyice :))
Kesinlikle BPA'sız olanlardan canım.. Üstünde yazıyor BPA free diye bir çok modelin..
Ofis taşınıyo kızzz...Evimle arasında 2-3 apartman olacak...Ne şanslı benim kızım..Emzirmek sorun olacaktı, şimdi eve gider gider emziririm..
Ofis taşınıyo kızzz...Evimle arasında 2-3 apartman olacak...Ne şanslı benim kızım..Emzirmek sorun olacaktı, şimdi eve gider gider emziririm..
Ben de eşime ölürsemm bak diyorum çocuğuma üvey ana getirme hoortlar geliriimm tepenize..
Yatağın ucunda yatarım hergün sizi rahatsız ederim diyorum..
Ne ölüyon kız, daha bebelerimizi everecez bizzz delüüüü....Sen askere gönderiyodun yaa...
aman yaa zorlamasana sen kendiniTaşınıyoz..Akşam 8 de gelecek nakliyeciler..Yoruldum ya, 5 dakika mola verdim..Koli yapıyoz sabahtan beri eşyaları...
öffffff dağıtın kasveti içim daraldı.
aaaaaaaaaa tabiki de yarın ev görmesine gidcem kadınlarla:))))))))))))Eggeeee yarın evde keyif çat. kocana mis gibi yemekler hazırla.
Bide kısır yap gündüzden benim için yee kız :)))))
oooo süper eminim oğluş baya büyümüşüğtr.yarın doktora gidiceeeeeeeem oglumu görüceeeeeeeeeeeeeeeeeem
hoşgeldinizzzzzzzzzBiz geldik kızımlaaaa....
bak şimdi ben emziye hemen alıştırıcam inanılmaz rahatlık bebek içinde anne içinde.. ama biberon olayına girmeyi hemen düşünmüyorum inşallah sütüm gelirde emer.güzel anneler size bi sorum var.fikir bekliyorum))
biberon ve emzik hemen alınmalı mı??alınırsa hangileri alınmalı??kaç tane?cam mı kauçuk mu silikon mu???
Niye duygusal moddayızzz, bi terslik yok ya ağaammm..
Biliyorum biliyorum önce ev sonra ofis sürekli taşınma halindesin :) Walla süper olacak senin için.. Çalışan bi anne için dünyanın en güzel şeyi herhalde..
Benim sabah 1.5 saat, akşam 1.5 saat trafikte vakit geçirdiğimi düşünürsen hele :)
ben de ben deeeyarın doktora gidiceeeeeeeem oglumu görüceeeeeeeeeeeeeeeeeem
hoşgeldinizzzz....Biz geldik kızımlaaaa....
olur olur merak etme. benim ablam çocukları kucağına bile almazdı sevmek için, o kadar ilgisizdi. ama doğar doğmaz her şeyiyle çok güzel ilgilenebildi.ay size ne dicem
benim cok yakın bir arkadasımın bebegi oldu 1 aylık daha
2 günde bir ona gidiyorum ve kesinliklle bebekle ilgilenemiyorum
ne altını degistiyiroum ne kıyafetini giydirebiliyorum
allah ım benden anne falan olmaz zaten
aksamlarıda kocama ağlıyorum ben bebek bakmasını bilmiyorum diye
cok deertleniyorum ama bebegim dogunca gececegini düsünüyorum
tek yaptıgım bebegi kucagıma alıp pışpışlamak ağlayınca panik oluyorum hemen arkadasıma veriyorum zaten
neden ağladıgını zaten anlamıyorum
büle işte
ama
hamile kaldıgımı ögrendiğimde de bu konuda birşey bilmiyorum nasil bebegimi dogurucam diye ağlamıştım resmen 6 aylık oldum idare ediyorum yani demek ki bebekte de böyle olucak diye düsünüp kendimi avutuyorum
yani öle olsa iyi olur
ciddimisin ay süper be kuzucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
en büyük lüks iş ile evin yakın olması bence masallah sansın daim olsun bebeeeeeeim
Kıyamam yaa, inşallah o zamana kadar şartlar elverişli olur, bi şekilde halledersin sorunu....Çok sorun olacak çünkü...
ay size ne dicem
benim cok yakın bir arkadasımın bebegi oldu 1 aylık daha
2 günde bir ona gidiyorum ve kesinliklle bebekle ilgilenemiyorum
ne altını degistiyiroum ne kıyafetini giydirebiliyorum
allah ım benden anne falan olmaz zaten
aksamlarıda kocama ağlıyorum ben bebek bakmasını bilmiyorum diye
cok deertleniyorum ama bebegim dogunca gececegini düsünüyorum
tek yaptıgım bebegi kucagıma alıp pışpışlamak ağlayınca panik oluyorum hemen arkadasıma veriyorum zaten
neden ağladıgını zaten anlamıyorum
büle işte
ama
hamile kaldıgımı ögrendiğimde de bu konuda birşey bilmiyorum nasil bebegimi dogurucam diye ağlamıştım resmen 6 aylık oldum idare ediyorum yani demek ki bebekte de böyle olucak diye düsünüp kendimi avutuyorum
yani öle olsa iyi olur
gel beraber ağlayalım kız.
bende sulu sulu geziyorum biri laf dese akacak o haldeyim..
hayırlıııııı cumalar olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?