2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm biraz sıkıntım vardı geçti gitti. sen geşdin yaa :)))

Ben hep gelirim ağam, sen yeter ki sıkılma..
Eşinin işle ilgili bi problem olmuş sanırım, inşallah hallolur ya, üzülme..Öyle işten çıkarmak o kadar kolay bişey değil...Sakın üzülme, sen bu topiğin ağasısın, neşesisin..

selam kızlarrr...
nasılsınız bakemm..
şu yangınım beni öldürecek..şöyle bağrımdan yukarı boğazıma doğru yanıyorumm kızlar....

aç avcunu geliyoooo
allah seni kahretmesin uyuz karıııııı öğürdüm resmen. pislik

yok ağlamıyoruz allah ağlatmasın
bpa sız olcak biberonlar . ayy bi de bu çıktı şimdi

amannnn maşallah maşallah :)))))))))))))))))))))99 Allah nazarlardan saklasınnnnnnnnnnnnnnnnn

ben de ben deee

hoşgeldinizzzz....

olur olur merak etme. benim ablam çocukları kucağına bile almazdı sevmek için, o kadar ilgisizdi. ama doğar doğmaz her şeyiyle çok güzel ilgilenebildi.

birce sağol bende öle olucam inşallah sadece şimdi öyle değilim :)

bizim de aklımızda ev yoktu ama düşünüyoruz kısmet olursa. bebişler kısmetleriyle gelirmiş ya doğru valla

Kızlar yorma demişsiniz tek tek yazmıyım diye dedim, yormuyorum ben, sadece ayaktayım o kadar..
Patronlar koliliyo, ben bantlıyorum...Yine de arada mola vriyorum yoruldum diye, yorulmuyorum da sizi özlüyorum..

Kıyamam yaa, inşallah o zamana kadar şartlar elverişli olur, bi şekilde halledersin sorunu....Çok sorun olacak çünkü...

eeee cnm 5 sene beklettıgıne deydı kucuk kuzuuu...
aa oldumu annen emeklı canım gozun aydınnn ınsallah olur felan dıodun yaaa supermıss yaaaaaaa KISKANDIM SENIII:) SAKA SAKAAAAAAAAAAAAAA:):):):)

inşallaaaaaaaah ya

allah seni kahretmesin uyuz karıııııı öğürdüm resmen. pislik

yok ağlamıyoruz allah ağlatmasın
bpa sız olcak biberonlar . ayy bi de bu çıktı şimdi

havan değişti dimi kııızzzzz kus dersen bana direk öle derim işde

bizim de aklımızda ev yoktu ama düşünüyoruz kısmet olursa. bebişler kısmetleriyle gelirmiş ya doğru valla

Gerçekten de öyle..Bak fatmalar ev aldı, araba aldı..Sıra villada..
Bodrum da ev aldı..
Ben çok inanıyorum bebişlerimiz uğur getirdi hepimize de...
dasilvadidonun kocişi işten çıkarıldı, haftasına iş buldu...
Kuzuların hepsi de şanslı..İnşallah siz de uygun biyer bulursunuz...

selam kızlarrr...
nasılsınız bakemm..
şu yangınım beni öldürecek..şöyle bağrımdan yukarı boğazıma doğru yanıyorumm kızlar....

üfff çok feci bir şey ya o. son günlerde bende de sık sık oluyor. geceleri çift yastıkla yatıyorum ben artık. başımızın vücudumuzdan yüksek olması gerekiyormuş yatarken.

eeee cnm 5 sene beklettıgıne deydı kucuk kuzuuu...
aa oldumu annen emeklı canım gozun aydınnn ınsallah olur felan dıodun yaaa supermıss yaaaaaaa KISKANDIM SENIII:) SAKA SAKAAAAAAAAAAAAAA:):):):)

Oldu oldu..Ocakta başvurmuştu olamazsın demişlerdi..Torba yasa çıkınca olabildi, nasıl yaptılarsa..O da diyo zaten öykünün şansı bu diyee..
Kıskanma kız, karı gelse en fazla 40 gün kalacak...Bekar kardeşim var benim yine gidecek...

inşallah buluruz. ben inanıyorum bu sene olcak bu iş

evet yazlık alacaz antalyadan sırada o varr gömü bulduk burada anaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…