yangını olanlar hemen bir bardak süt için dakikasına kalmıyor ğeçiyor.tecrübe ile sabittttttttttttt
olursun olursun yapamadığın yerde büyükler var yardım ederleramannnn maşallah maşallah :)))))))))))))))))))))99 Allah nazarlardan saklasınnnnnnnnnnnnnnnnn
birce sağol bende öle olucam inşallah sadece şimdi öyle değilim :)
Kız hadi inşallahhhhh :)
AHAHAHAHAA kooptumm burdaa
yangını olanlar hemen bir bardak süt için dakikasına kalmıyor ğeçiyor.tecrübe ile sabittttttttttttt
Hepsi inşallah hep şanslı olurlar yaa...
üfff çok feci bir şey ya o. son günlerde bende de sık sık oluyor. geceleri çift yastıkla yatıyorum ben artık. başımızın vücudumuzdan yüksek olması gerekiyormuş yatarken.
evet yazlık alacaz antalyadan sırada o varr gömü bulduk burada anaaaam
Ahh canım benim yangınım içten gelmiyo ki...Bebişle alakalı değil..
Süt değil, itfaiye tanzikli su sıksa geçmiyooo....
canım benim kıyamam ben yaaaaaa. üzülme benim eşim kızım 10 aylıktı gitti askere allah gittiği gibi dönmesini nasip etsin. bellimi zamanı. tecilliimi yoksa.yaaaaa kızlar askerlik dediniz yaramı açtınızzzzzzzzz
daha eşim askere gitmedi benimmmmm
aklıma geldikçe üzülüyommm
ipekcim inşallah. allah yardımcımız olsun. ne gelirse allahtan..ege üzülme bebişler rızkıyla geliyo ufak bir sorun oldu diye işe son vermkmi olurmuş
:)))))) sağol cnm. tesellin içincanım okudum eşinin işyerinde problem olmuş ama üzülme o kadar kolay değil öyle
geçer gider benim eşimde memur ama bu ara problemleri var bende biraz ona takılıyorum herhalde ondan bu ağlamalar
neyse yarına geçer inşallah
bir yerde cam biberonun anne sütündeki bir proteini öldürdüğünü okumuştum pek inandırıcı gelmedi ama
free BPA olanlardan almanı tavsiye ediyorum
ben dr brown alıcam biberonu ilk zamanlar 1 tane yeter
sütüm gelmezse sağıp vermek için felan sonra gerektikçe alırız
birde biberon emziğinin anne göğsüne benzer olması da önemli bebeğin daha sonra anneyi emebilmesi için
kuzuuu dikkat et yorma kendini
inşallah kuzum gözlerim doldu yaa nasıl bir arkadaşsınız siz . vitaminlerim benimmBen hep gelirim ağam, sen yeter ki sıkılma..
Eşinin işle ilgili bi problem olmuş sanırım, inşallah hallolur ya, üzülme..Öyle işten çıkarmak o kadar kolay bişey değil...Sakın üzülme, sen bu topiğin ağasısın, neşesisin..
selam cnmm.. offf az kaldı sabırrrselam kızlarrr...
nasılsınız bakemm..
şu yangınım beni öldürecek..şöyle bağrımdan yukarı boğazıma doğru yanıyorumm kızlar....
hahahah valla açıldım ya sağ olunn sizi seviyorumhavan değişti dimi kııızzzzzkus dersen bana direk öle derim işde
ben dört yastıkla yatıyorum geçen gün kontrolde doktor artık sırtüstü yatma
mutlaka yan yat dedi bende sırtım çok ağrıdğı için sırt üstü yatoyorum deyince olmaz dedi
eğer öyle yatıyosan uzun oturur şekilde olman lazım yastıklarla destekle oturur vaziyette yat dedi bende yastık sayısını dörde çıkardım
benim hamileliğimin basından beri hiç geçmeyen mide yanmam var süt gecirirdi amaaaaaaaa
kendisinden tiksindim :)
Oldu oldu..Ocakta başvurmuştu olamazsın demişlerdi..Torba yasa çıkınca olabildi, nasıl yaptılarsa..O da diyo zaten öykünün şansı bu diyee..
Kıskanma kız, karı gelse en fazla 40 gün kalacak...Bekar kardeşim var benim yine gidecek...
ben dört yastıkla yatıyorum geçen gün kontrolde doktor artık sırtüstü yatma
mutlaka yan yat dedi bende sırtım çok ağrıdğı için sırt üstü yatoyorum deyince olmaz dedi
eğer öyle yatıyosan uzun oturur şekilde olman lazım yastıklarla destekle oturur vaziyette yat dedi bende yastık sayısını dörde çıkardım
Amin inşallaahhh...
İste kız, olacak saatine denk geliverir de oluverirrr....
allah ege ağama da piyangodan para çıkarsınnn inşallah...
şakaa canım yaaa aman hersey gonlunuzcee olsunnnn:):):))
yaaa bız nıe daha bısı alamadıkkkk bende arabamı degıstırım bareeeeee:))::)
ayyy inş. biz piyango almıyoruz ondan gömü buluruz herhalde
ona kocası lazım:))))))))))))))Ahh canım benim yangınım içten gelmiyo ki...Bebişle alakalı değil..
Süt değil, itfaiye tanzikli su sıksa geçmiyooo....
Amin inşallaahhh...
İste kız, olacak saatine denk geliverir de oluverirrr....
allah ege ağama da piyangodan para çıkarsınnn inşallah...
Değiştir kız, sende mini cooper all..
Benim hayalim o amaa, eşim diyo anca hayalde kalır o dediğin...
Sen al da biz de tatile gelelim, bizi gezdir bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?