2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üfff çok feci bir şey ya o. son günlerde bende de sık sık oluyor. geceleri çift yastıkla yatıyorum ben artık. başımızın vücudumuzdan yüksek olması gerekiyormuş yatarken.

ben dört yastıkla yatıyorum geçen gün kontrolde doktor artık sırtüstü yatma
mutlaka yan yat dedi bende sırtım çok ağrıdğı için sırt üstü yatoyorum deyince olmaz dedi
eğer öyle yatıyosan uzun oturur şekilde olman lazım yastıklarla destekle oturur vaziyette yat dedi bende yastık sayısını dörde çıkardım

]

yaaaaa kızlar askerlik dediniz yaramı açtınızzzzzzzzz

daha eşim askere gitmedi benimmmmm

aklıma geldikçe üzülüyommm
canım benim kıyamam ben yaaaaaa. üzülme benim eşim kızım 10 aylıktı gitti askere allah gittiği gibi dönmesini nasip etsin. bellimi zamanı. tecilliimi yoksa.

ege üzülme bebişler rızkıyla geliyo ufak bir sorun oldu diye işe son vermkmi olurmuş
ipekcim inşallah. allah yardımcımız olsun. ne gelirse allahtan..

:)))))) sağol cnm. tesellin için
bişey sorcam bende bu konuda tecrübesizim ama siz daha iyi biliyosunuz free bpa olanlardanmı olmayanlardanmı alcaz. channel olmayandan diyor sen olandan diyorsun zaten konuyu bilmiyorum karılştım valla

inşallah kuzum gözlerim doldu yaa nasıl bir arkadaşsınız siz . vitaminlerim benimm

selam kızlarrr...
nasılsınız bakemm..
şu yangınım beni öldürecek..şöyle bağrımdan yukarı boğazıma doğru yanıyorumm kızlar....
selam cnmm.. offf az kaldı sabırrr

havan değişti dimi kııızzzzz kus dersen bana direk öle derim işde
hahahah valla açıldım ya sağ olunn sizi seviyorum

kızlar bende de çok oluyor o yanma ama yemekten hemen sonra yatınca oluyor onu farkettim bir de mide çok dolu olunca

benim hamileliğimin basından beri hiç geçmeyen mide yanmam var süt gecirirdi amaaaaaaaa
kendisinden tiksindim :)

canım ben 25 yaşundayım bu yaşıma kadar hiç süt içmedim kendimi bildim bileli. bende de ülser ve reflü olunca birde hamilelik eklennce mecbur içtim. ama nescuik yapıp içtim kışın portakal yazında şeftali yedim hemen sütün arkasından.inan o kadar rahatlıyorsun ki. ben ce bir kere olsun dene.

şakaa canım yaaa aman hersey gonlunuzcee olsunnnn:):):))
yaaa bız nıe daha bısı alamadıkkkk bende arabamı degıstırım bareeeeee:))::)

ayyy ben bu ara geceleri uyandığımda hep sırtüstü yatıyor oluyorum hemen dönüyorum ama biraz sonra yine uyanıyorum yine aynı

şakaa canım yaaa aman hersey gonlunuzcee olsunnnn:):):))
yaaa bız nıe daha bısı alamadıkkkk bende arabamı degıstırım bareeeeee:))::)

Değiştir kız, sende mini cooper all..
Benim hayalim o amaa, eşim diyo anca hayalde kalır o dediğin...
Sen al da biz de tatile gelelim, bizi gezdir bari...

Ahh canım benim yangınım içten gelmiyo ki...Bebişle alakalı değil..
Süt değil, itfaiye tanzikli su sıksa geçmiyooo....
ona kocası lazım:))))))))))))))

Amin inşallaahhh...
İste kız, olacak saatine denk geliverir de oluverirrr....
allah ege ağama da piyangodan para çıkarsınnn inşallah...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim hepimizin gönlüne göre versin. evlatlarımızı sıkıntıya sokmasın..

Değiştir kız, sende mini cooper all..
Benim hayalim o amaa, eşim diyo anca hayalde kalır o dediğin...
Sen al da biz de tatile gelelim, bizi gezdir bari...

ahhhhhh nerdee kızz cooperrr benımde hayalım o amaa cok pahalıı :)):)))ayyyyy kuzuuuuuu ne guzel olurdu dımııııı sen gel bız senı yıne gezdırırızzz canıkommmm kıralarız senın ıcın bıkacgunlukk nolcekkkkkkk::):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…