]
canım benim kıyamam ben yaaaaaa. üzülme benim eşim kızım 10 aylıktı gitti askere allah gittiği gibi dönmesini nasip etsin. bellimi zamanı. tecilliimi yoksa.
Ahh canım benim yangınım içten gelmiyo ki...Bebişle alakalı değil..
Süt değil, itfaiye tanzikli su sıksa geçmiyooo....
kuduruk karıııııııııııııııııı:92::92:
deliAhh canım benim yangınım içten gelmiyo ki...Bebişle alakalı değil..
Süt değil, itfaiye tanzikli su sıksa geçmiyooo....
ben dört yastıkla yatıyorum geçen gün kontrolde doktor artık sırtüstü yatma
mutlaka yan yat dedi bende sırtım çok ağrıdğı için sırt üstü yatoyorum deyince olmaz dedi
eğer öyle yatıyosan uzun oturur şekilde olman lazım yastıklarla destekle oturur vaziyette yat dedi bende yastık sayısını dörde çıkardım
Kızım sen orda karların altında gömü de bulamazsın, sana uzaktan akrabadan miras kalsın bari...
Karları kazcam diye hasta olmayın...
Ben de yanıyorum anacım bendeee.....
Söndürenim de yok....
ben asla yatamam yüksek yastıkta...akşama bi deneyim bakalım nasıl bişeymiş :))üfff çok feci bir şey ya o. son günlerde bende de sık sık oluyor. geceleri çift yastıkla yatıyorum ben artık. başımızın vücudumuzdan yüksek olması gerekiyormuş yatarken.
yangını olanlar hemen bir bardak süt için dakikasına kalmıyor ğeçiyor.tecrübe ile sabittttttttttttt
]
canım benim kıyamam ben yaaaaaa. üzülme benim eşim kızım 10 aylıktı gitti askere allah gittiği gibi dönmesini nasip etsin. bellimi zamanı. tecilliimi yoksa.
ipekcim inşallah. allah yardımcımız olsun. ne gelirse allahtan..
:)))))) sağol cnm. tesellin için
bişey sorcam bende bu konuda tecrübesizim ama siz daha iyi biliyosunuz free bpa olanlardanmı olmayanlardanmı alcaz. channel olmayandan diyor sen olandan diyorsun zaten konuyu bilmiyorum karılştım valla
inşallah kuzum gözlerim doldu yaa nasıl bir arkadaşsınız siz . vitaminlerim benimm
selam cnmm.. offf az kaldı sabırrr
hahahah valla açıldım ya sağ olunn sizi seviyorum
valla ingilizcem çok iyi değil ama forumlardan okuduğum kadarıyla BPAfree yazanlarda yokmuş zaten ya da ben öyle anladım
%0 BPA yazandan ya da freeBPA yazandan almalıymışız
ben nuby markayıda beğeniyorum ama dr brown daha cazip geliyor nedense
nuby ninde uçları anne göğsüne çok benziyor
alırken satıcılara da sorup ikisinden birini seçicem
ben asla yatamam yüksek yastıkta...akşama bi deneyim bakalım nasıl bişeymiş :))
zaten uyuyamıyorumda artık(
Ne kopuyon bacım, yalan mı ??
ben dört yastıkla yatıyorum geçen gün kontrolde doktor artık sırtüstü yatma
mutlaka yan yat dedi bende sırtım çok ağrıdğı için sırt üstü yatoyorum deyince olmaz dedi
eğer öyle yatıyosan uzun oturur şekilde olman lazım yastıklarla destekle oturur vaziyette yat dedi bende yastık sayısını dörde çıkardım
]
ipekcim inşallah. allah yardımcımız olsun. ne gelirse allahtan..
:)))))) sağol cnm. tesellin için
bişey sorcam bende bu konuda tecrübesizim ama siz daha iyi biliyosunuz free bpa olanlardanmı olmayanlardanmı alcaz. channel olmayandan diyor sen olandan diyorsun zaten konuyu bilmiyorum karılştım valla
inşallah kuzum gözlerim doldu yaa nasıl bir arkadaşsınız siz . vitaminlerim benimm
selam cnmm.. offf az kaldı sabırrr
hahahah valla açıldım ya sağ olunn sizi seviyorum
anladımm neyse eczaneden alırım onlar bilirler
kızlar günaydın dün bebikim için gerekli elektronik aletleri aldım yine düşünenelr ve almam lazım diyenler için piyasadaki en ucuz siteleri araştırdım ve aldığım ürünlerin fiyatlarını arşılaştırdım.aldıklarım şöyle:
CHİCCO EASY NEB SOĞUK BUHAR MAK.PİYASADA 179 CİVARI TERMOMETRE HEDİYELİ BEN 89 MİLYONA ALDIM TERMOMETRE YOK.SİTE İSMİ:BEBEK SALIK GERELER | Avantajl runler.Com -
WEEWEL MULTİFONKSİYONLU ATEŞÖLÇER(HEM KULAKTAN HEM ALINDAN HEM BANYO SUYU ÖLÇÜYO HEM ODA TERMOMETRESİ 6 FONFSİYONLU )SİTE İSMİ:Weewell Dijital Multi Fonksiyonel Kulak Alın Termometre (Ateş Ölçer) 6 fonksiyonlu - Anne, Bebek, Çocuk
chicco burun aspiratörü:site ismi:BEBEK SALIK GERELER | Avantajl runler.Com -
ve sebamed set site ismi:minikbaby | Sebamed Baby antal Set
DEDİĞİM GİBİ BUNLAR BENİM ARAŞTIRDIĞIM EN KULLANIŞLI DEDİKLERİ ÜRÜNLER.FİKİRLER VE ZEVKLER DEĞİŞEBİLİR.SADECE DAHA UYGUNA ALMAK İSTEYENLER İÇİN PAYLAŞIYRUM))))ÖZELLİKLE BUHAR MAK.89 MİLYONA ÇOK UYGUN ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.-)))))
Yaa ben bi uyanıyorum sırtüstü yatmışım karnım gerilmiş de gerilmiş. Nasıl yatarsam yatiyim uykumda sırtüstü dönüyorum. birşey olur mu(
..
ahhhhhh nerdee kızz cooperrr benımde hayalım o amaa cok pahalıı :)):)))ayyyyy kuzuuuuuu ne guzel olurdu dımııııı sen gel bız senı yıne gezdırırızzz canıkommmm kıralarız senın ıcın bıkacgunlukk nolcekkkkkkk::):):)
aaaaaaa pardon yaa bugun iyi değilim ona ver sen çilekçim özür dilerim. anladım şimdi free bpa yazandan alıcaz. sağolun. bu arada mütevazilik değil cnm sadece akıl akıldan üstündür. benim yaşadığım tecrübe benim bebeğime özeldi hepsi aynı tarz olacak değil. cnaım anladın sen onu:))))Ege bayılıyorum senin mütevaziliğine. Buradaki en tecrübeli anneler Öykümle sensiniz sonuçta :)Sen bilmiyceksin de kim bilecek :)Bu arada Channel demedi onu ben dedim karıştırdın sen yine bizi :)
BPA free yazıyor üstünde biberonların onlar ı öneriyorlar yani BPAsız ..
ege,çilek de free bpa olanlardn alın yazmıştı zaten.
aaaaaaa pardon yaa bugun iyi değilim ona ver sen çilekçim özür dilerim. anladım şimdi free bpa yazandan alıcaz. sağolun. bu arada mütevazilik değil cnm sadece akıl akıldan üstündür. benim yaşadığım tecrübe benim bebeğime özeldi hepsi aynı tarz olacak değil. cnaım anladın sen onu:))))
allah allah bunakmı demek istedin sen bana. bunak ben değil fatma
ahahahahahaahah fatmayada laf dokundurmasam ölürüm
Kız olsun sen alırız diye dua et, olacağı tutar...
Ben kiraladık bi kere bindim de, süremedim bile elim ayağım titredi...Tek hayalim, eşim sürdü ben gezdiydim..Çok güzel yaa...Allah versin...
Ver Allahım ver...
Kız iki dakka bakamadım 6 sayfa yazmışsınız ne diyim ben size biz doğurmadan on binleri görürüz böyle
ay aynı ben de öyle. karnımın öyle gergin olması çok huzursuz ediyor beni sonra(
aaaaaaa pardon yaa bugun iyi değilim ona ver sen çilekçim özür dilerim. anladım şimdi free bpa yazandan alıcaz. sağolun. bu arada mütevazilik değil cnm sadece akıl akıldan üstündür. benim yaşadığım tecrübe benim bebeğime özeldi hepsi aynı tarz olacak değil. cnaım anladın sen onu:))))
allah allah bunakmı demek istedin sen bana. bunak ben değil fatma
ahahahahahaahah fatmayada laf dokundurmasam ölürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?