2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

]

canım benim kıyamam ben yaaaaaa. üzülme benim eşim kızım 10 aylıktı gitti askere allah gittiği gibi dönmesini nasip etsin. bellimi zamanı. tecilliimi yoksa.

tecilli canım şubat gibi bozdurmayı düşüyor gelecek sene büyük ihtimalle gidicek askere :2:

15 ayy bitmezzzzzzzzz :2:

çocukla çok mu zor oluyor canım tek başına kalmak:26:

Ahh canım benim yangınım içten gelmiyo ki...Bebişle alakalı değil..
Süt değil, itfaiye tanzikli su sıksa geçmiyooo....

kuduruk karıııııııııııııııııı :92::92:

ben size ne deyimben herife 9 ay dokunamdım bile .şimdide bebek uyudu bebek uyadı ben yorğunum sen yorgunsun misafir geldi.vs.vs.vs.......................
ben ne yapıyım. ankarada ki itfaiye yetmezzzzzzzzzzzz

Ahh canım benim yangınım içten gelmiyo ki...Bebişle alakalı değil..
Süt değil, itfaiye tanzikli su sıksa geçmiyooo....
deli

ben de bu ara en fazla sırt üstü yatınca rahatlıyorum. yan da yatsam uyandığımda hep sırt üstü oluyorum. karnım gerilmiş gibi oluyor, korkuyorum

Ben de yanıyorum anacım bendeee.....
Söndürenim de yok....

bu cümlee nin altında bi sinsilik var sankii.....

üfff çok feci bir şey ya o. son günlerde bende de sık sık oluyor. geceleri çift yastıkla yatıyorum ben artık. başımızın vücudumuzdan yüksek olması gerekiyormuş yatarken.
ben asla yatamam yüksek yastıkta...akşama bi deneyim bakalım nasıl bişeymiş :))
zaten uyuyamıyorumda artık (

yangını olanlar hemen bir bardak süt için dakikasına kalmıyor ğeçiyor.tecrübe ile sabittttttttttttt

akşama denicem kesinlikle...saol meltemcim..eğer geçerse sana çikolata ısmarlıcam sözz

az kaldı EGE cim...3, 5 ayımız kaldı...hayırlısıyla geçer inşallah hepimizin doğum vakti gelir...

valla ingilizcem çok iyi değil ama forumlardan okuduğum kadarıyla BPAfree yazanlarda yokmuş zaten ya da ben öyle anladım
%0 BPA yazandan ya da freeBPA yazandan almalıymışız
ben nuby markayıda beğeniyorum ama dr brown daha cazip geliyor nedense
nuby ninde uçları anne göğsüne çok benziyor
alırken satıcılara da sorup ikisinden birini seçicem

anladımm neyse eczaneden alırım onlar bilirler

ben asla yatamam yüksek yastıkta...akşama bi deneyim bakalım nasıl bişeymiş :))
zaten uyuyamıyorumda artık (

ben de öyleydim ama alıştım artık, alçak olunca yatamıyorum şimdi. kendi yastığımın üstüne peluş bir kırlent koyuyorum yüksek dediğim, daha yükseğinde ben de uyuyamam.

Ne kopuyon bacım, yalan mı ??

Doğru walla ben de takıyorum artık kafama :)))

Yaa ben bi uyanıyorum sırtüstü yatmışım karnım gerilmiş de gerilmiş. Nasıl yatarsam yatiyim uykumda sırtüstü dönüyorum. birşey olur mu (

Ege bayılıyorum senin mütevaziliğine. Buradaki en tecrübeli anneler Öykümle sensiniz sonuçta :)Sen bilmiyceksin de kim bilecek :)Bu arada Channel demedi onu ben dedim karıştırdın sen yine bizi :)
BPA free yazıyor üstünde biberonların onlar ı öneriyorlar yani BPAsız ..

Juse.. sebamet seti uygun geldi sitede ama ben hiç internetten alışveriş yapmadım sen burdanmı aldın sorun olmuyor değilmi

Kız olsun sen alırız diye dua et, olacağı tutar...
Ben kiraladık bi kere bindim de, süremedim bile elim ayağım titredi...Tek hayalim, eşim sürdü ben gezdiydim..Çok güzel yaa...Allah versin...
Ver Allahım ver...

aaaaaaa pardon yaa bugun iyi değilim ona ver sen çilekçim özür dilerim. anladım şimdi free bpa yazandan alıcaz. sağolun. bu arada mütevazilik değil cnm sadece akıl akıldan üstündür. benim yaşadığım tecrübe benim bebeğime özeldi hepsi aynı tarz olacak değil. cnaım anladın sen onu:))))

ege,çilek de free bpa olanlardn alın yazmıştı zaten.

allah allah bunakmı demek istedin sen bana. bunak ben değil fatma

ahahahahahaahah fatmayada laf dokundurmasam ölürüm

bensiz yapamıyonuz demi siz çatlaklar

Kız iki dakka bakamadım 6 sayfa yazmışsınız ne diyim ben size biz doğurmadan on binleri görürüz böyle

kuzu hoşgeldin. taşınırken yorma kendini. ayrıca evine yakına geliomuşun evden çalışsaydın. ohhh kebap olmuş valla.

Fatma matemetikçi benim kociş.

Ege sıkıntıyı atmana sevindim şarkıyı söyleyemiom ada kalabalık. yandan halimemi söyleyip oynucam bugün söz.

ay aynı ben de öyle. karnımın öyle gergin olması çok huzursuz ediyor beni sonra(

Olmaz herhalde di mi bişey tenis topu falan mı bağlasak sırta, sırtüstü yatmaya kalkınca rahatsız oluruz.. Sanki çok rahat uyuyormuşuz gibi bi o eksikti :)

Aşkolsunn :)
Harbi ağasın Ege sen yaa , sıfatını sonuna kadar hak ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…