doğumdan sonraya kalmayız kız bizde bu çene varkenKız iki dakka bakamadım 6 sayfa yazmışsınız ne diyim ben size biz doğurmadan on binleri görürüz böyle
kuzu hoşgeldin. taşınırken yorma kendini. ayrıca evine yakına geliomuşun evden çalışsaydın. ohhh kebap olmuş valla.
Fatma matemetikçi benim kociş.
Ege sıkıntıyı atmana sevindim şarkıyı söyleyemiom ada kalabalık. yandan halimemi söyleyip oynucam bugün söz.
kuzu hoşgeldin. taşınırken yorma kendini. ayrıca evine yakına geliomuşun evden çalışsaydın. ohhh kebap olmuş valla.
Fatma matemetikçi benim kociş.
Ege sıkıntıyı atmana sevindim şarkıyı söyleyemiom ada kalabalık. yandan halimemi söyleyip oynucam bugün söz.
Kız iki dakka bakamadım 6 sayfa yazmışsınız ne diyim ben size biz doğurmadan on binleri görürüz böyle
ayyy ben bu ara geceleri uyandığımda hep sırtüstü yatıyor oluyorum hemen dönüyorum ama biraz sonra yine uyanıyorum yine aynı
kesin görüürz millet doğum yaptı bitti 4000 sayfa olmuş. bizim topik fenaa
doğumdan sonraya kalmayız kız bizde bu çene varken
son zaman daha da düşer çenemiz
Ben doğumdan sonrasını merak ediyorum en çok. Acaba girmeye vakit bulabilecek miyiz?
aaa aşkolsun canım benim, sana bunak diyebilir miyim benaaaaaaa pardon yaa bugun iyi değilim ona ver sen çilekçim özür dilerim. anladım şimdi free bpa yazandan alıcaz. sağolun. bu arada mütevazilik değil cnm sadece akıl akıldan üstündür. benim yaşadığım tecrübe benim bebeğime özeldi hepsi aynı tarz olacak değil. cnaım anladın sen onu:))))
allah allah bunakmı demek istedin sen bana. bunak ben değil fatma
ahahahahahaahah fatmayada laf dokundurmasam ölürüm
çok yaratıcısın çilek, tenis topu süper fikir:)) cidden bir çözüm bulmak lazım ama...Olmaz herhalde di mi bişeytenis topu falan mı bağlasak sırta, sırtüstü yatmaya kalkınca rahatsız oluruz.. Sanki çok rahat uyuyormuşuz gibi bi o eksikti :)
ay fatma çok güldümkız iimiş biimki türkçeci
Kız ben geldim ya benn...
Ondan ilerliyo sayfalar..
doğumdan sonraya kalmayız kız bizde bu çene varken
son zaman daha da düşer çenemiz
Yormuyorum canım..Sen neler yapıyorsun..
kız iimiş biimki türkçeci
kesin görüürz millet doğum yaptı bitti 4000 sayfa olmuş. bizim topik fenaa
Ben doğumdan sonrasını merak ediyorum en çok. Acaba girmeye vakit bulabilecek miyiz?
Olmaz herhalde di mi bişeytenis topu falan mı bağlasak sırta, sırtüstü yatmaya kalkınca rahatsız oluruz.. Sanki çok rahat uyuyormuşuz gibi bi o eksikti :)
Aşkolsunn :)
Harbi ağasın Ege sen yaa , sıfatını sonuna kadar hak ediyorsun
Kız çilek, tenis topuna ne gerek var..
Adama yapış bacağını bacağının arasına alsın...Zaten o zaman sırt üstü falan yatasın gelmez..
kız sende hiç bi fırsatı kaçırmıyon adama yaklaşmak için bırak o rahatça uyusun bari
kız sende hiç bi fırsatı kaçırmıyon adama yaklaşmak için bırak o rahatça uyusun bari
Çok zorrrr....
Ben bikere eve net bağlatmazsam giremem de...Evde neti olanlar da en az ilk 3 ay fazla giremezler bence..
aaa aşkolsun canım benim, sana bunak diyebilir miyim benbugünlük dalgınsın
çok yaratıcısın çilek, tenis topu süper fikir:)) cidden bir çözüm bulmak lazım ama...
ay fatma çok güldümo demek kız, ne demek istiyorsun türkçecilere:))
belli oluyo valla geldiğin kuzu.
anaaaam korkulur bizden.
Aynı işte çalış çalış.
bizim kapanmaz bu topik. atmazlarsa siteden iyidir.
Ben kesin gelirim kızlar. bebekler gece uyumayınca yazışırız
Kız çilek, tenis topuna ne gerek var..
Adama yapış bacağını bacağının arasına alsın...Zaten o zaman sırt üstü falan yatasın gelmez..
Biz öyle yatıyoz zaten kız, yastık mastık rahat olmuyor...Ben uyumuyorum, o niye uyuyacak...
ben kaçtım arkadaşlar akşam üzeri görüşürüz
uyusun yazık yaa ben kıyamam kocişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?