2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yormuyorum canım..Sen neler yapıyorsun..

kız iimiş biimki türkçeci

ayyy ben bu ara geceleri uyandığımda hep sırtüstü yatıyor oluyorum hemen dönüyorum ama biraz sonra yine uyanıyorum yine aynı

bende hep öyle oluyodum yan yatına sırt boşta kaldığı için daha çok ağrım oluyo farkında olmadan sırt üstü yatıyodum şimdi doktorun dediği gibi yaptım sırt üstü olsamda huzursuz olmuyorum artık

aaa aşkolsun canım benim, sana bunak diyebilir miyim ben bugünlük dalgınsın
Olmaz herhalde di mi bişey tenis topu falan mı bağlasak sırta, sırtüstü yatmaya kalkınca rahatsız oluruz.. Sanki çok rahat uyuyormuşuz gibi bi o eksikti :)
çok yaratıcısın çilek, tenis topu süper fikir:)) cidden bir çözüm bulmak lazım ama...
ay fatma çok güldüm o demek kız, ne demek istiyorsun türkçecilere:))

Kız ben geldim ya benn...
Ondan ilerliyo sayfalar..

belli oluyo valla geldiğin kuzu.

doğumdan sonraya kalmayız kız bizde bu çene varken
son zaman daha da düşer çenemiz

anaaaam korkulur bizden.

Yormuyorum canım..Sen neler yapıyorsun..

Aynı işte çalış çalış.

kesin görüürz millet doğum yaptı bitti 4000 sayfa olmuş. bizim topik fenaa

bizim kapanmaz bu topik. atmazlarsa siteden iyidir.

Ben doğumdan sonrasını merak ediyorum en çok. Acaba girmeye vakit bulabilecek miyiz?

Ben kesin gelirim kızlar. bebekler gece uyumayınca yazışırız

kız kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
benim kocişe söylesem kesin yapar bebğe zarar veriyorum sırt üstü yatıyorum diye

Ben doğumdan sonrasını merak ediyorum en çok. Acaba girmeye vakit bulabilecek miyiz?

buluruz anacım biz yine vakit buluruz sen merak etme

Kız çilek, tenis topuna ne gerek var..
Adama yapış bacağını bacağının arasına alsın...Zaten o zaman sırt üstü falan yatasın gelmez..

Çok zorrrr....
Ben bikere eve net bağlatmazsam giremem de...Evde neti olanlar da en az ilk 3 ay fazla giremezler bence..

Akşamları gireriz belki, uykusuzluktan bitap düşmezsek :) bi ce- e diyip çıkarız. Sen de arada ofise gider haber verirsin bizeee

Baktım şimdi netten, kopyalanmıyor aklımda kalanı yaziyim. Kimse gece boyunca aynı pozisyonda uyuyamaz. Kalkıp kendinizi sırtüstü pozisyonda bulursanız sakın endişelenmeyin, tekrar solunuza dönüp uyumaya devam edin yazıyor :)

Ben de aynı şeyi düşünüyorum.. Geceler bizim olur :)

Kız çilek, tenis topuna ne gerek var..
Adama yapış bacağını bacağının arasına alsın...Zaten o zaman sırt üstü falan yatasın gelmez..

Yaa biz yatamıyoruz öyle birbirimize sarılıp, o eserikli ben eserikli.. Uyuyamıyoruz, en fazla 5 dk o pozisyonda.. Bi de beli rahatsız ya benim kocamın sürekli dönüyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…