2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar nasılsınız... benim kociş bugün istanbul a gidecekmiş, beni de götürüyo, dr uma uzun yolun bi sakıncası var mı diye sordum, riskli gebeliklerde olabilir.yolculukta en fazla 2 saatte bir mola ver 10 dk yürü dedi. sürekli oturmak iyi değilmiş:18:

iyi yolculuklar canım. dikkat et kendine...

Kendi aracınızla gidiyorsanız bişey olmaz canım ya, gezip gelirsiniz bebişle...

Canım sende kan sulandırıcı kullanıyordun biliyorum, insüline de mi başladılar.. Sonuçlar 209-- 219 çıktı doktorum zaten pimpirikli..

canım benim 193,165 ve118 çıkmıştı endokrine haftaya gitcem insülini endokrinmi başlattı sana.ölçüm cihazı aldım evde ölçüyorum bazen çok güzel bazen biraz yüksekçe çıkıyordu ama bugün ilk defa 150yi gördük.moralim bozuk naapcağımı bilemiyorum..

iyi yolculuklar
Gunaydın kızlarr bugun gec gırebıldım :)
neler konusmussunuz bı bakayım buralardayım

günaydın

İnşallah güzel çıkar sonuçlar yaa..
Öyküm insüline başlayacakmış, inşallah sana vermezler..

iyi yolculuklar canım. dikkat et kendine...
saol canım

Kendi aracınızla gidiyorsanız bişey olmaz canım ya, gezip gelirsiniz bebişle...

kendi aracımızla gidiyoruz, otobüs olsa gözüm kesmezdi zaten, benim kociş biraz araba manyağıdır, orda bi tane beğenmiş takmış kafaya, illa bizimkini verip bunu alıcam diye tutturdu, o kadar yolu gidip gelcez, dün de gereksiz insan kaynanam, vayyy neye gidiyonuzzz ne gerek varrr, sen hamilesiinnnn, vırt zırt edip durdu(ona neyse). kocişte hayırdır anne sana nooluyo dedi....
ya kızlar bi de bişi sorcam ben yaşadığım yerde doğru düzgün ıyafet bulamadım, bi de pijama gecelik falan alıcamoraya gelmişken, tavsiye edebileceğiniz uygun yerler var mı?

slm hanımlar bebeğime park yatak almak istiyorum.. ankarada yaşıyorum.. marka ve yer konusunda önerilerinizi bekliyorum..

hahaha sağol canım benim sayenizde aldım bu sıfatı ben

kız sende hiç bi fırsatı kaçırmıyon adama yaklaşmak için bırak o rahatça uyusun bari

allahım ya alemsiniz gülmekten öldüm

hadi yemek saatine yaklaştık takılmıycaktım bugun giremezsem meraklanmayın işleirm çok yemek yiyim sonra iş var. görüşürüz

Araç yenilenecek yani..Allah güle güle kullanmak nasip etsin kazasız belasız...
Bişey olmaz, gezmiş gelmiş olursun...
Valla ben istanbulda değilim, ama orda uygun ve güzel şeyler çok varmış..İnşallah gönlüne göre bulursun..

Görüşürüz ağammm...Ben de çıkıcam birazdan, öğleden sonra giremem herhalde..

aynen öyle, aminnn, bu araba tutkusu yer yer beni korkutsa da yapacak bişey yok... gezelim bakalım...

hehe aynı benim eşim. benimki de sürekli farklı şehirlerden araba bulup durdu. en son manisadakinde karar kıldı ben izmirdeyken izmirde hallettim alım satım işlerini. o da gelip hem arabayı hem aldığım eşyaları alıp gitti:))

Görüşürüz kızlarr...
O naciyeyi de yerim ben yaa..

:))) ben de yerim yaaa içim kaynıyo hareket ettikçe :)
Konuşamıyorum ama hala ben "günaydın bebek, iyi geceler bebek" o kadar

Anadolu yakası mı Avrupa yakası mı canım? Ne tarafa geleceksiniz?

Kızlar bu arada gidemiyorum farkında mısınız :) gidip gidip geri geliyorum :)

aynen öyle, aminnn, bu araba tutkusu yer yer beni korkutsa da yapacak bişey yok... gezelim bakalım...

Ben de çok severim arabaları..
Ama lüks olucak..Eşim de düşkündür...Bişey olmaz, kazasız belasız dikkatli sürer...Sen keyfini çıkarmaya bak, gez eğlen....Bizim bi gülümüz var(şahin), şehir şehir gezeriz fırsat buldukça...

:))) ben de yerim yaaa içim kaynıyo hareket ettikçe :)
Konuşamıyorum ama hala ben "günaydın bebek, iyi geceler bebek" o kadar

ay çilek sen ilk yazdığından beri aklıma geldikçe gülüyorum ben günaydın bebeğe:)) eşime de anlatmıştım o da her gün günaydın bebek diyor bizim oğlana:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…