ben kaçtım arkadaşlar akşam üzeri görüşürüz
Görüşürüz canım ben de yine kaçar yavaş yavaş..
Ay süt içtim tepik tepik benimkii :)kıyamam ben ona yaa
Tık Tık Naciye :)
Tık tık vuruyor :)
selam hanımlar nasılsınız... benim kociş bugün istanbul a gidecekmiş, beni de götürüyo, dr uma uzun yolun bi sakıncası var mı diye sordum, riskli gebeliklerde olabilir.yolculukta en fazla 2 saatte bir mola ver 10 dk yürü dedi. sürekli oturmak iyi değilmiş:18:
selam hanımlar nasılsınız... benim kociş bugün istanbul a gidecekmiş, beni de götürüyo, dr uma uzun yolun bi sakıncası var mı diye sordum, riskli gebeliklerde olabilir.yolculukta en fazla 2 saatte bir mola ver 10 dk yürü dedi. sürekli oturmak iyi değilmiş:18:
Canım sende kan sulandırıcı kullanıyordun biliyorum, insüline de mi başladılar.. Sonuçlar 209-- 219 çıktı doktorum zaten pimpirikli..
iyi yolculuklarselam hanımlar nasılsınız... benim kociş bugün istanbul a gidecekmiş, beni de götürüyo, dr uma uzun yolun bi sakıncası var mı diye sordum, riskli gebeliklerde olabilir.yolculukta en fazla 2 saatte bir mola ver 10 dk yürü dedi. sürekli oturmak iyi değilmiş:18:
Gunaydın kızlarr bugun gec gırebıldım :)
neler konusmussunuz bı bakayım buralardayım
canım benim 193,165 ve118 çıkmıştı endokrine haftaya gitcem insülini endokrinmi başlattı sana.ölçüm cihazı aldım evde ölçüyorum bazen çok güzel bazen biraz yüksekçe çıkıyordu ama bugün ilk defa 150yi gördük.moralim bozuk naapcağımı bilemiyorum..
saol canımiyi yolculuklar canım. dikkat et kendine...
Kendi aracınızla gidiyorsanız bişey olmaz canım ya, gezip gelirsiniz bebişle...
hahaha sağol canım benim sayenizde aldım bu sıfatı benOlmaz herhalde di mi bişeytenis topu falan mı bağlasak sırta, sırtüstü yatmaya kalkınca rahatsız oluruz.. Sanki çok rahat uyuyormuşuz gibi bi o eksikti :)
Aşkolsunn :)
Harbi ağasın Ege sen yaa , sıfatını sonuna kadar hak ediyorsun
kız sende hiç bi fırsatı kaçırmıyon adama yaklaşmak için bırak o rahatça uyusun bari
teşekkürler ipekcimmiyi yolculuklar
saol canım
kendi aracımızla gidiyoruz, otobüs olsa gözüm kesmezdi zaten, benim kociş biraz araba manyağıdır, orda bi tane beğenmiş takmış kafaya, illa bizimkini verip bunu alıcam diye tutturdu, o kadar yolu gidip gelcez, dün de gereksiz insan kaynanam, vayyy neye gidiyonuzzz ne gerek varrr, sen hamilesiinnnn, vırt zırt edip durdu(ona neyse). kocişte hayırdır anne sana nooluyo dedi....
ya kızlar bi de bişi sorcam ben yaşadığım yerde doğru düzgün ıyafet bulamadım, bi de pijama gecelik falan alıcamoraya gelmişken, tavsiye edebileceğiniz uygun yerler var mı?
slm hanımlar bebeğime park yatak almak istiyorum.. ankarada yaşıyorum.. marka ve yer konusunda önerilerinizi bekliyorum..
hahaha sağol canım benim sayenizde aldım bu sıfatı ben
allahım ya alemsiniz gülmekten öldüm
hadi yemek saatine yaklaştık takılmıycaktım bugun giremezsem meraklanmayın işleirm çok yemek yiyim sonra iş var. görüşürüz
aynen öyle, aminnn, bu araba tutkusu yer yer beni korkutsa da yapacak bişey yok... gezelim bakalım...Araç yenilenecek yani..Allah güle güle kullanmak nasip etsin kazasız belasız...
Bişey olmaz, gezmiş gelmiş olursun...
Valla ben istanbulda değilim, ama orda uygun ve güzel şeyler çok varmış..İnşallah gönlüne göre bulursun..
hehe aynı benim eşim. benimki de sürekli farklı şehirlerden araba bulup durdu. en son manisadakinde karar kıldı ben izmirdeyken izmirde hallettim alım satım işlerini. o da gelip hem arabayı hem aldığım eşyaları alıp gitti:))saol canım
kendi aracımızla gidiyoruz, otobüs olsa gözüm kesmezdi zaten, benim kociş biraz araba manyağıdır, orda bi tane beğenmiş takmış kafaya, illa bizimkini verip bunu alıcam diye tutturdu, o kadar yolu gidip gelcez, dün de gereksiz insan kaynanam, vayyy neye gidiyonuzzz ne gerek varrr, sen hamilesiinnnn, vırt zırt edip durdu(ona neyse). kocişte hayırdır anne sana nooluyo dedi....
ya kızlar bi de bişi sorcam ben yaşadığım yerde doğru düzgün ıyafet bulamadım, bi de pijama gecelik falan alıcamoraya gelmişken, tavsiye edebileceğiniz uygun yerler var mı?
Görüşürüz kızlarr...
O naciyeyi de yerim ben yaa..
saol canım
aynen öyle, aminnn, bu araba tutkusu yer yer beni korkutsa da yapacak bişey yok... gezelim bakalım...
:))) ben de yerim yaaa içim kaynıyo hareket ettikçe :)
Konuşamıyorum ama hala ben "günaydın bebek, iyi geceler bebek" o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?