2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:))) ben de yerim yaaa içim kaynıyo hareket ettikçe :)
Konuşamıyorum ama hala ben "günaydın bebek, iyi geceler bebek" o kadar

Günaydın bebek mi..
Kız seninki konuşmucak bak...Ben benim zilliden doğar doğmaz konuşmasını bekliyorum, sürekli konuşuyoruz kızımla..Babası da ben de..Doğacak, ilk diyeceği laf da, bi sus be kadın bi sus olacak..Ömrümü yedin içerdeyken, dışarda ne yapacaz acaba seninle diyecek..

ay çilek sen ilk yazdığından beri aklıma geldikçe gülüyorum ben günaydın bebeğe:)) eşime de anlatmıştım o da her gün günaydın bebek diyor bizim oğlana:)))

Asker selamı gibi :)
Yaa Birce sorma uğraşıyorum uğraşıyorum başka bişey çıkmıyor ağzımdan.. Eşim diyor ki bi yavrum de, canım de, evladım de :) Ruhsuzum ben galiba :)

ay çilek sen ilk yazdığından beri aklıma geldikçe gülüyorum ben günaydın bebeğe:)) eşime de anlatmıştım o da her gün günaydın bebek diyor bizim oğlana:)))

Benimki işe giderken bi öpücük bana atıyo, günaydın yamyam diyee..
Bi öpücük kızıma atıyo(karnıma), günaydın cimcimem diye...

Hem babanın hem senin sesini tanıycak işte, ağlarsa sizin sesinizi duyunca hemen sakinleşecek. Ennn güzelini yapıyorsunuz.. :)

bende çok gülüyorum asker selamlar gibi

ankarada park yatak soran arkadaşa ulus derim anafartalar çarşısı ya da çıkrıkçılar yokuşunun arkasında bir sokak var bebek malzemeleri satan mağazalar hep orada

ama yeni modeller mart sonu nisan başı gibi gelir dediler bana bende beklemeye karar verdim
fiyat farkı olacak tabi biraz ama yinede şimdi mağazadakiler hep tek kalmış teşhir malları tozlu felan geldi içime sinmedi

teşekkürler saol arkadaşım

Hem babanın hem senin sesini tanıycak işte, ağlarsa sizin sesinizi duyunca hemen sakinleşecek. Ennn güzelini yapıyorsunuz.. :)

Babasının sesini tanıyo zaten..Denk mi geliyo bilmiyorum, eşim işten geldiğinde bu başlıyo tekmelemeye..Ama her gün aynı şey oluyo..İşten geliyo adam karnımı seviyo az konuşuyo, bu zilli kıpır kıpır..
Ama sonrasında mesela akşam eşim konuşurken öyle olmuyor..Sadece ilk duyduğunda keyifleniyor..
Ya da bilmiyorum,bize öyle geliyor belki de..Çocuğun tekmeliceği saate denk geliyor..

geçen ay da eskişehirde bi araba beğenmiş, hiç üşenmeden gidip kayınbabama aldılar o arabayı da :) ya ben mersine annemlerin yanına gittim ama ordada pek düzgün kıyafet bulamadım, bebişinkiler tamam ben bi tane dar paça hamiş kotu bulamadım:84:

Anadolu yakası mı Avrupa yakası mı canım? Ne tarafa geleceksiniz?

Kızlar bu arada gidemiyorum farkında mısınız :) gidip gidip geri geliyorum :)
,inan hiçbi fikrim yok, kocişin halası orda, bi kaç gün kalacakmışız, nerde oturduklarını bilmiyorum. lcw şubeleri nerde var?

ayağını yerden kesiyo mu tamamdır...şahin i güzel yapan öykü kızz olsun inş... :) bizim adam 11 saat araba sürüyo ve yorulmuyo, o kadar tutkulu. pazar günleri binanın bahçesine çeker arabayı, akşama kadar içinde evcilik oynar iner bakarım napiyosun diye, arabanın her noktasıyla tek tek ilgilenir akşama kadar manyak

Bigün deneyin aynı saatte konuşmasın babası bakalım yine tekmeliyor mu anlaşılır o zaman :)

Yaa Birce sorma uğraşıyorum uğraşıyorum başka bişey çıkmıyor ağzımdan.. Eşim diyor ki bi yavrum de, canım de, evladım de :) Ruhsuzum ben galiba :)
ben de başlarda konuşamıyordum, şimdi her şeyi anlatıyorum iyi oluyor. hele okuldan gelince ilk işim onunla konuşmak ben bugün çok bağırdım ama sana değildi abiler ablalar çok yaramaz onlara bağırıyorum, sen öyle olma tamam mı diyorum

Benimki işe giderken bi öpücük bana atıyo, günaydın yamyam diyee..
Bi öpücük kızıma atıyo(karnıma), günaydın cimcimem diye...

benimki de okuldan gelince gelip seviyor. bir de ben eşime kızınca babasını kötülüyorum çocuğa hemen koşuyor hayır oğlum inanma annene diye, yazık çok etkileniyor duygusallaşıveriyor ben öyle yapınca.

Yaaa ne güzel konuşuyorsun Birce.. Ok süper oldu bu, ben de akşam yaptıklarımı anlatmayı deneyeyim bakiyim :) becerebilecek miyim

Bizim oğlana da böyle yapmasın :))

Nasılsın dünürcüm :) Nasılsınıız kızlar? Melekler nasıl ? üzmüyolardır inş sizi ...

Benim herifi tarif ediyorsun sanki.Aynısı yaa...Araba mutlaka 2 haftada 1 iç dış yıkanır..Hafta sonu iner, siler uğraşır..Sonra da gülümüz parladı, gel gezelim der..Allahtan lüks bi arabası yok, bizi unutacak yoksaa..Dediğin gibi öykü güzelleştirecek evi de arabayı da bizi de...
Kız boşver ama, karıya kıza bakmıyorlar, derdi araba olsun...

Yazık kız adama, etkileniyormuş niye üzüyonn...
Ben de etkilensin diye hep babasının kızı diyorum..Adam ancak alıştı zaten...

benim hamilelikte devam etseyd bende kesin senin gibi olurdum :) ama artık olmam herlade, anasınuı satayım kaç aydır uğraş uğraş olmuyacağı tuttu :) ben o eşek sıpasını yakalarsam görcek o zman gününü :)) zaten ben konuşmasam bile bizim çocuk geveze olur ya, anne babada maşallah çene çok :))

Hemen hemen alışveriş merkezlerinin çoğunda vardır canım LCW. Anadolu yakasında oturuyorlarsa Aziz Bebe diye bi yer var E-5de, oraya uğra kesin.. Bebek için çok ucuz ve güzel şeyler bulabilirsin..

Bizim oğlana da böyle yapmasın :))

Nasılsın dünürcüm :) Nasılsınıız kızlar? Melekler nasıl ? üzmüyolardır inş sizi ...

Hoşgeldin... Nasılsın canım?

Candaş sen şu ovulasyon testlerinden denedin mi hiç? Çok işe yarıyor walla
İnşallah ennn kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…