:))) ben de yerim yaaa içim kaynıyo hareket ettikçe :)
Konuşamıyorum ama hala ben "günaydın bebek, iyi geceler bebek" o kadar
ay çilek sen ilk yazdığından beri aklıma geldikçe gülüyorum ben günaydın bebeğe:)) eşime de anlatmıştım o da her gün günaydın bebek diyor bizim oğlana:)))
ay çilek sen ilk yazdığından beri aklıma geldikçe gülüyorum ben günaydın bebeğe:)) eşime de anlatmıştım o da her gün günaydın bebek diyor bizim oğlana:)))
Günaydın bebek mi..
Kız seninki konuşmucak bak...Ben benim zilliden doğar doğmaz konuşmasını bekliyorum, sürekli konuşuyoruz kızımla..Babası da ben de..Doğacak, ilk diyeceği laf da, bi sus be kadın bi sus olacak..Ömrümü yedin içerdeyken, dışarda ne yapacaz acaba seninle diyecek..
bende çok gülüyorum asker selamlar gibi
ankarada park yatak soran arkadaşa ulus derim anafartalar çarşısı ya da çıkrıkçılar yokuşunun arkasında bir sokak var bebek malzemeleri satan mağazalar hep orada
ama yeni modeller mart sonu nisan başı gibi gelir dediler bana bende beklemeye karar verdim
fiyat farkı olacak tabi biraz ama yinede şimdi mağazadakiler hep tek kalmış teşhir malları tozlu felan geldi içime sinmedi
Hem babanın hem senin sesini tanıycak işte, ağlarsa sizin sesinizi duyunca hemen sakinleşecek. Ennn güzelini yapıyorsunuz.. :)
geçen ay da eskişehirde bi araba beğenmiş, hiç üşenmeden gidip kayınbabama aldılar o arabayı da :) ya ben mersine annemlerin yanına gittim ama ordada pek düzgün kıyafet bulamadım, bebişinkiler tamam ben bi tane dar paça hamiş kotu bulamadım:84:hehe aynı benim eşim. benimki de sürekli farklı şehirlerden araba bulup durdu. en son manisadakinde karar kıldı ben izmirdeyken izmirde hallettim alım satım işlerini. o da gelip hem arabayı hem aldığım eşyaları alıp gitti:))
,inan hiçbi fikrim yok, kocişin halası orda, bi kaç gün kalacakmışız, nerde oturduklarını bilmiyorum. lcw şubeleri nerde var?Anadolu yakası mı Avrupa yakası mı canım? Ne tarafa geleceksiniz?
Kızlar bu arada gidemiyorum farkında mısınız :) gidip gidip geri geliyorum :)
ayağını yerden kesiyo mu tamamdır...şahin i güzel yapan öykü kızz olsun inş... :) bizim adam 11 saat araba sürüyo ve yorulmuyo, o kadar tutkulu. pazar günleri binanın bahçesine çeker arabayı, akşama kadar içinde evcilik oynarBen de çok severim arabaları..
Ama lüks olucak..Eşim de düşkündür...Bişey olmaz, kazasız belasız dikkatli sürer...Sen keyfini çıkarmaya bak, gez eğlen....Bizim bi gülümüz var(şahin), şehir şehir gezeriz fırsat buldukça...
Babasının sesini tanıyo zaten..Denk mi geliyo bilmiyorum, eşim işten geldiğinde bu başlıyo tekmelemeye..Ama her gün aynı şey oluyo..İşten geliyo adam karnımı seviyo az konuşuyo, bu zilli kıpır kıpır..
Ama sonrasında mesela akşam eşim konuşurken öyle olmuyor..Sadece ilk duyduğunda keyifleniyor..
Ya da bilmiyorum,bize öyle geliyor belki de..Çocuğun tekmeliceği saate denk geliyor..
ben de başlarda konuşamıyordum, şimdi her şeyi anlatıyorum iyi oluyor. hele okuldan gelince ilk işim onunla konuşmak ben bugün çok bağırdım ama sana değildi abiler ablalar çok yaramaz onlara bağırıyorum, sen öyle olma tamam mı diyorumAsker selamı gibi :)
Yaa Birce sorma uğraşıyorum uğraşıyorum başka bişey çıkmıyor ağzımdan.. Eşim diyor ki bi yavrum de, canım de, evladım de :) Ruhsuzum ben galiba :)
Benimki işe giderken bi öpücük bana atıyo, günaydın yamyam diyee..
Bi öpücük kızıma atıyo(karnıma), günaydın cimcimem diye...
teşekkürler saol arkadaşım
ben de başlarda konuşamıyordum, şimdi her şeyi anlatıyorum iyi oluyor. hele okuldan gelince ilk işim onunla konuşmak ben bugün çok bağırdım ama sana değildi abiler ablalar çok yaramaz onlara bağırıyorum, sen öyle olma tamam mı diyorum
benimki de okuldan gelince gelip seviyor. bir de ben eşime kızınca babasını kötülüyorum çocuğa hemen koşuyor hayır oğlum inanma annene diye, yazık çok etkileniyor duygusallaşıveriyor ben öyle yapınca.
Babasının sesini tanıyo zaten..Denk mi geliyo bilmiyorum, eşim işten geldiğinde bu başlıyo tekmelemeye..Ama her gün aynı şey oluyo..İşten geliyo adam karnımı seviyo az konuşuyo, bu zilli kıpır kıpır..
Ama sonrasında mesela akşam eşim konuşurken öyle olmuyor..Sadece ilk duyduğunda keyifleniyor..
Ya da bilmiyorum,bize öyle geliyor belki de..Çocuğun tekmeliceği saate denk geliyor..
ayağını yerden kesiyo mu tamamdır...şahin i güzel yapan öykü kızz olsun inş... :) bizim adam 11 saat araba sürüyo ve yorulmuyo, o kadar tutkulu. pazar günleri binanın bahçesine çeker arabayı, akşama kadar içinde evcilik oynariner bakarım napiyosun diye, arabanın her noktasıyla tek tek ilgilenir akşama kadar manyak
ben de başlarda konuşamıyordum, şimdi her şeyi anlatıyorum iyi oluyor. hele okuldan gelince ilk işim onunla konuşmak ben bugün çok bağırdım ama sana değildi abiler ablalar çok yaramaz onlara bağırıyorum, sen öyle olma tamam mı diyorum
benimki de okuldan gelince gelip seviyor. bir de ben eşime kızınca babasını kötülüyorum çocuğa hemen koşuyor hayır oğlum inanma annene diye, yazık çok etkileniyor duygusallaşıveriyor ben öyle yapınca.
Asker selamı gibi :)
Yaa Birce sorma uğraşıyorum uğraşıyorum başka bişey çıkmıyor ağzımdan.. Eşim diyor ki bi yavrum de, canım de, evladım de :) Ruhsuzum ben galiba :)
geçen ay da eskişehirde bi araba beğenmiş, hiç üşenmeden gidip kayınbabama aldılar o arabayı da :) ya ben mersine annemlerin yanına gittim ama ordada pek düzgün kıyafet bulamadım, bebişinkiler tamam ben bi tane dar paça hamiş kotu bulamadım:84:
,inan hiçbi fikrim yok, kocişin halası orda, bi kaç gün kalacakmışız, nerde oturduklarını bilmiyorum. lcw şubeleri nerde var?
ayağını yerden kesiyo mu tamamdır...şahin i güzel yapan öykü kızz olsun inş... :) bizim adam 11 saat araba sürüyo ve yorulmuyo, o kadar tutkulu. pazar günleri binanın bahçesine çeker arabayı, akşama kadar içinde evcilik oynariner bakarım napiyosun diye, arabanın her noktasıyla tek tek ilgilenir akşama kadar manyak
Bizim oğlana da böyle yapmasın :))
Nasılsın dünürcüm :) Nasılsınıız kızlar? Melekler nasıl ? üzmüyolardır inş sizi ...
Bizim oğlana da böyle yapmasın :))
Nasılsın dünürcüm :) Nasılsınıız kızlar? Melekler nasıl ? üzmüyolardır inş sizi ...
benim hamilelikte devam etseyd bende kesin senin gibi olurdum :) ama artık olmam herlade, anasınuı satayım kaç aydır uğraş uğraş olmuyacağı tuttu :) ben o eşek sıpasını yakalarsam görcek o zman gününü :)) zaten ben konuşmasam bile bizim çocuk geveze olur ya, anne babada maşallah çene çok :))
Hoşgeldin... Nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?