2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

egecik kızz oda var dogru yaaa ben zor kalmadıkça gitmiyorum valla burda :d altımıza bezmi bağlasak napsak:d:d:d
çok sık wc gitmemekte yapar. Ben birazda ondan oluyorumdur.

benimde hamileliğin başlarından ta ki geçen aya kadar baya akıntım oluyordu ama şu aralar maşallahı var... Aman dikkat edelim ya

ege enfeksiyon mu kapmışsın?
evet cnm. Ampisina fitil şase herşeyi kullandım

offff eksiği çok valla listenin, hiç sorma.
Idrar testi hamileliğin başında yaptırdım yeter bidaha yaptırmıycam.
Enfeksiyonda akıntı dışında ne şikayetin oluyor.
cnm yaptır yaa. Akıntın nasıl yoğurt gibimi beyaz. Benim öyle tek belirtisi o başka sıkıntım yok. Ama yaptır fmg erken doğum risk felan oluyormuş.

kızzz nasıl dayanıyorsun
ben dk. Başı tuvaletteyim. çok su içince mecbur günde 6-8 kere gidiyorum.
2lt su sadece burda içiyorum evde içtiğimi saymıorum. Onunla 3'ü geçiyordur.

sen nasıl içiyon okadar su bravooo sende yoktur biişey olsada gider işerken:))))))))))))

kesinlikle bebekle konuşup onu normal pozisyona ve dogum pozisyonuna getirebiliyomuş anne..yapamıycamız iş yok ya

ben naparsam yapıyım normale odaklayamıyorum ama beynimi hep korku hep korku ne varsa sanki? eskiden analarımız nasıl doğurmuş? yok ya biz çok nazlıyız

Kızzz nasıl dayanıyorsun
ben dk. başı tuvaletteyim. çok su içince mecbur günde 6-8 kere gidiyorum.
2lt su sadece burda içiyorum evde içtiğimi saymıorum. onunla 3'ü geçiyordur.
yaa buırda fasla içmemeye çalışıyorum wc hali berbat evde telafsi yapıyorum napiyim başka

kesinlikle bebekle konuşup onu normal pozisyona ve dogum pozisyonuna getirebiliyomuş anne..yapamıycamız iş yok ya

heee hemen knuşalım da söz dinlesin veletler leen pipili normal dogum pozisyonuna geç hazır ol bekle

evet cnm. Ampisina fitil şase herşeyi kullandım

Allah Allah inşallah doktor durumu düzeltir, alttan muayene yapıcak sanırım.. Of inşallah gecer canım ya dediğin gibi çalışınca e tuvaletlerde ortak olunca haliyle... Allah yardımcınız olsun

noluyo lennnnnnnn

aşk yaşıyoruz fatmayla

valla ıkına sıkına içiyorum. hamile kalmadan önce de içiyordum.
çok faydası oluyor.
önceden beyaz yoğurt gibiydi. şimdi sarımsı ve azaldı eskiye göre. antibiyotik içtim ya bir süre ondan bence.
yine de günlük pet koymadan çıkamıyorum evden.

sakın fmg günlük ped mantar yaparmış. Dr kullanmayacaksın dedi bana.. Onun yerine iççamaşırı koy yanına değiştir.

ben naparsam yapıyım normale odaklayamıyorum ama beynimi hep korku hep korku ne varsa sanki? eskiden analarımız nasıl doğurmuş? yok ya biz çok nazlıyız

ya ben de cok korkuyordum hatta sırf bu yüzden cocuk bile düşünmüyordum ama şimdi kendimi telkin etmeye calışıyorum sakinleştirici seyler dinliyorum, kötü anıları olanları dinlemiyorum, dogum videoları izlemiyorum, ama tabi hayırlısı hangisi olcaksa öle olsun diyorum illa normal olcak diye bişey yok ama yapan yapıyo valla..

yaa şoktayım 17.000 nüfuslu yerde 13.000 tane sahipsiz köpeğimiz varmış kişi başına neredeyse 1 köpek düşüyo urda çok oldugunu biliyordum da bu kdr beklemiyordum

ben hiç korkmuyorum normal doğumdan eskiden korkuyordum. şimdi iş başa düşünce cesaret geldi :))))
çatır çatır yaparım da
benimde bebeğin eşi doğum kanalına yakınmış. müsade etmeyecek normal doğuma

sezaryan cnm..buda öyle olacak. Ben iç kanama geçirmiştim evlendiğimde sezaryan açıp içimi temizlemişlerdi. Sonrasında doğumuda öğle yapmam gerekti.

çok mu zor sezaryen doğum :26:bizim burda herkesi sezaryen yapıyorlar yaaa ben normal istiyorum ama çok da korkuyorum

bi de sezaryen yapanların dikiş yeri hep uyuşuk oluyormuş dikkat etmen lazımmış öle mi

ayy bi de benim burdaki doktor durmadan suda dogum, hipnozla dogum, normal dogum yanlısı..siz peki nasıl dogurdunuz dedim sezeryan der koptummmm

benim oğlandaki potaniyeli gördü kızımı al diyoda bende düşünüyorum

sakın fmg günlük ped mantar yaparmış. Dr kullanmayacaksın dedi bana.. Onun yerine iççamaşırı koy yanına değiştir.

aboooo bende kullanıyorum 1 haftadır falan kullanmak zararlı mı?

Kızlar en baştan beri sürekli her gün kullanıyorum. ilk zamanlar tahriş olayı yaşadım ama onun dışında bişey olmadı. napiiim zorunlu kalıyorum.
mantar olmadım çok şükür.

bebegin eşi ne ya?? aa şimdiden belli oluyomu o ne ki anlamadım..

ayy bi de benim burdaki doktor durmadan suda dogum, hipnozla dogum, normal dogum yanlısı..siz peki nasıl dogurdunuz dedim sezeryan der koptummmm
çok bilmiş o kendinin yapamadıgını hstalarına yaptıracak demekki

sana düşeni al evlat edin. Yiğitle beraber oda büyür.

ayy sevmem böle kıllı şeylri köpek kedi aman eksik kalsın kist hidatik oluru valla yazının altına not yazacam bizköpekleri kısırlaştırmak yerine üretiyoruz yazayım

Ben düne kadar epidural normal doğuma adapte etmiştm kendimi... Doktorumla konuştum bu konuyu pek tasvip etmiyorum önermiyorum dedi... riskli dedi iğne biraz daha ileri gitse beyine giden sıvıya değer felç olma gibi bi durum olabilir dedi... eşimi de ben doğurttum ama epidural vurdurtmadım dedi... zaten 5 cm.e kadar o sancıyı çekiyorsun 5 cmden sonra o iğne vuruluyor , e ondan sonra 10 cm.e kadar sancıyı az da olsa çekiceksin tam olarak dindirmior dedi benim hayaller suda yüzdü o an

dediğin gibi sağdan soldan doğum hikayeleri dinlemezsen beynini normal doğuma hazırlarsan çok rahat doğum yaparsın dedi

Bennnn ve normal doğumm

bebegin eşi ne ya?? aa şimdiden belli oluyomu o ne ki anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…