2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok mu zor sezaryen doğum :26:bizim burda herkesi sezaryen yapıyorlar yaaa ben normal istiyorum ama çok da korkuyorum

bi de sezaryen yapanların dikiş yeri hep uyuşuk oluyormuş dikkat etmen lazımmış öle mi

valla ben kiminle konuşsam aşırı memnun sezeryandan, özellikle epidural sezeryandan..öle olcam demiyorum normal istiyorum ama bukadar memnun kalmaları da bazen şüphelendiriyo bence yapan doktora baglı o biraz..hiç acı falan duyanını görmedim ve sezeryan izlerine de özellikle baktım bisürü kişinin hiç bi iz yok cok cok az..

bebegin eşi ne ya?? aa şimdiden belli oluyomu o ne ki anlamadım..

çocugun eşi plesanta canım normalde yukarda olması gerekiyo dogum kanalında olmaması gerekiyo çocuck çıktıktan sonra çıkıyo oda dr bana baktıgında gayet iyi plesanta yukrda diyo hep

çocugun eşi plesanta canım normalde yukarda olması gerekiyo dogum kanalında olmaması gerekiyo çocuck çıktıktan sonra çıkıyo oda dr bana baktıgında gayet iyi plesanta yukrda diyo hep

kız sen varya kesin normal doğum yapıcan hee herşeyinle hazırsın doğuma en başında beynen hazırsın:86:

benim oğlandaki potaniyeli gördü kızımı al diyoda bende düşünüyorum

hadi leeeeeeeyn istemiom senin pipilini. başka pipili buldum kızıma :)

bebegin eşi ne ya?? aa şimdiden belli oluyomu o ne ki anlamadım..

evet süper açıklama teşekkürler ex-dünürüm.

çok mu zor sezaryen doğum :26:bizim burda herkesi sezaryen yapıyorlar yaaa ben normal istiyorum ama çok da korkuyorum

Bi de sezaryen yapanların dikiş yeri hep uyuşuk oluyormuş dikkat etmen lazımmış öle mi
sezeryan zor cnm ameliyat sonuçta yara var iyilemesini bekliyorsun 6 ay kadar uyuşuk oluyor sonra geçiyor. Haa evet üşütünce felan kaşınıyor kızarıyor. Ama insandan insan oluyor herşekilde doğum zor. Allah kolaylık versin..

benim arkadaşım epidural yaptı sancı çekmedi belden aşşasını uyuşturdular sezeryan yaptılar. Hemen bebişi gördü. Nasıl sancı çekicekmişsin anlamadım ilk defa duydum.

dogururuz yaa ne varki amaaaan ilk gece olayında da ne korkutmuşlardı halbuki bişeyde yokmuş buda öle herkes doguruyo biz nedne dogurmayalım ki o an geldiğinde Rabbim yardım eder olur yaaa takmayın kafanıza bu kadr tabiki agrı sızı olucak amaaaaaa bebiki düşün mutlu son

hım evet epiduralin de öle bi riski var işte hepsinde bir okadar risk var...allah nasıl kısmet ederse artık..önce beyinde bitiyor yaa..yapıcam dersen yaparsın..yeterki psikolojini hazırla..sonucta doganın kanunu bu ölüm kadar normal bişey aslında son zamanlarda cok korkutulduk haklısın yani ben de en az senin kadar korkuyom emin ol

aynen öle bide bi arkadaşım var diyoki hayır yapamıycam kesin dedigin an 2 dakka daha bekle o geliyodur zaten diyor..iş bitmiştir..sakın pesetme

kız sen varya kesin normal doğum yapıcan hee herşeyinle hazırsın doğuma en başında beynen hazırsın:86:
kız ben sağlıkçıyım yaa ben liseden beri az çok gördüm dogumu yardıme tmişliğim falanda var yanii teorik olarak biliyorumda uygulamaya ilk geçiyorum

hadi leeeeeeeyn istemiom senin pipilini. başka pipili buldum kızıma :)

evet süper açıklama teşekkürler ex-dünürüm.

oyy benim pipili ogluuuuummm

Maşallah canım nazar değmesin... döner inşallah bebişin normale odaklarsan kendini normal yaparsın tamamen beyinle alakalı bu doğum olayları...
aynnen öyle canım bn zaten aksini düşünmüyorum:)hiiiiçç
sezaryeni bir doğum yöntemi olarak görmüyorum ameliyatla bebek sahibi olmak o:))) anti sezaryenciyim yani.. bunuda çatır çatırdoğuracağım ewelallah
ahhh be gülüm 8,5 kilo ne ki gayet normal bence.
aaaaaaaaaaa derdin bu olsun suuus bakiiim :))))))))))
bnm ilk doğumdan kalma 8,9kiloda fazlam wardı ama normal kilom 52ydi( gitgide uzaklaşıyorum walla

benim arkadaşım epidural yaptı sancı çekmedi belden aşşasını uyuşturdular sezeryan yaptılar. Hemen bebişi gördü. Nasıl sancı çekicekmişsin anlamadım ilk defa duydum.

Sezaryende direkt vuruluyor iğne açılmasını beklemiyorlar çünkü normal değil sezaryen olacağı için...ama normal doğumda 5 cme kadr sancıyı çektikten sonra belden vuruluyor iğne... ondan sonra da tam anlamıyla kesilmiyormuş sancılar kasılyormuşsun az da olsa( kaldı ki o kadar sancı önemli değil ) anladın mı Canım... he bi de normalde iğne vurulduktan sonra ıkınma reflekslerinde azalıormş bişey hissetmediğin için...

ay çok hoşsun fatma ya cidden he ne kadar korkutmuşlardı
ben bi kere sezeryan oldum çok rahat bişi valla uyurken karnında uyanınca kucağında buluyosun

inşallah canım doğurursun Allah'ın izniyle...

bende bağıra çağıra çocuk doğurmayı sevmiyorum yatar kalkar doğuruurm.
Büyük konuşma belki elde olmayan sebeplerde doğuramıycaksın. Herşeyin hayırlısını iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…