ayy bi de benim burdaki doktor durmadan suda dogum, hipnozla dogum, normal dogum yanlısı..siz peki nasıl dogurdunuz dedim sezeryan derkoptummmm
çok mu zor sezaryen doğum :26:bizim burda herkesi sezaryen yapıyorlar yaaa ben normal istiyorum ama çok da korkuyorum
bi de sezaryen yapanların dikiş yeri hep uyuşuk oluyormuş dikkat etmen lazımmış öle mi
bebegin eşi ne ya?? aa şimdiden belli oluyomu o ne ki anlamadım..
çocugun eşi plesanta canım normalde yukarda olması gerekiyo dogum kanalında olmaması gerekiyo çocuck çıktıktan sonra çıkıyo oda dr bana baktıgında gayet iyi plesanta yukrda diyo hep
çocugun eşi plesanta canım normalde yukarda olması gerekiyo dogum kanalında olmaması gerekiyo çocuck çıktıktan sonra çıkıyo oda dr bana baktıgında gayet iyi plesanta yukrda diyo hep
benim oğlandaki potaniyeli gördü kızımı al diyoda bende düşünüyorum
bebegin eşi ne ya?? aa şimdiden belli oluyomu o ne ki anlamadım..
sezeryan zor cnm ameliyat sonuçta yara var iyilemesini bekliyorsun 6 ay kadar uyuşuk oluyor sonra geçiyor. Haa evet üşütünce felan kaşınıyor kızarıyor. Ama insandan insan oluyor herşekilde doğum zor. Allah kolaylık versin..çok mu zor sezaryen doğum :26:bizim burda herkesi sezaryen yapıyorlar yaaa ben normal istiyorum ama çok da korkuyorum
Bi de sezaryen yapanların dikiş yeri hep uyuşuk oluyormuş dikkat etmen lazımmış öle mi
benim arkadaşım epidural yaptı sancı çekmedi belden aşşasını uyuşturdular sezeryan yaptılar. Hemen bebişi gördü. Nasıl sancı çekicekmişsin anlamadım ilk defa duydum.ben düne kadar epidural normal doğuma adapte etmiştm kendimi... Doktorumla konuştum bu konuyu pek tasvip etmiyorum önermiyorum dedi... Riskli dedi iğne biraz daha ileri gitse beyine giden sıvıya değer felç olma gibi bi durum olabilir dedi... Eşimi de ben doğurttum ama epidural vurdurtmadım dedi... Zaten 5 cm.e kadar o sancıyı çekiyorsun 5 cmden sonra o iğne vuruluyor , e ondan sonra 10 cm.e kadar sancıyı az da olsa çekiceksin tam olarak dindirmior dedi benim hayaller suda yüzdü o an
Dediğin gibi sağdan soldan doğum hikayeleri dinlemezsen beynini normal doğuma hazırlarsan çok rahat doğum yaparsın dedi
Bennnn ve normal doğumm
Ben düne kadar epidural normal doğuma adapte etmiştm kendimi... Doktorumla konuştum bu konuyu pek tasvip etmiyorum önermiyorum dedi... riskli dedi iğne biraz daha ileri gitse beyine giden sıvıya değer felç olma gibi bi durum olabilir dedi... eşimi de ben doğurttum ama epidural vurdurtmadım dedi... zaten 5 cm.e kadar o sancıyı çekiyorsun 5 cmden sonra o iğne vuruluyor , e ondan sonra 10 cm.e kadar sancıyı az da olsa çekiceksin tam olarak dindirmior dedi benim hayaller suda yüzdü o an
dediğin gibi sağdan soldan doğum hikayeleri dinlemezsen beynini normal doğuma hazırlarsan çok rahat doğum yaparsın dedi
Bennnn ve normal doğumm
dogururuz yaa ne varki amaaaan ilk gece olayında da ne korkutmuşlardı halbuki bişeyde yokmuş buda öle herkes doguruyo biz nedne dogurmayalım ki o an geldiğinde Rabbim yardım eder olur yaaa takmayın kafanıza bu kadr tabiki agrı sızı olucak amaaaaaa bebiki düşün mutlu son
kız ben sağlıkçıyım yaa ben liseden beri az çok gördüm dogumu yardıme tmişliğim falanda var yanii teorik olarak biliyorumda uygulamaya ilk geçiyorumkız sen varya kesin normal doğum yapıcan heeherşeyinle hazırsın doğuma en başında beynen hazırsın:86:
hadi leeeeeeeyn istemiom senin pipilini. başka pipili buldum kızıma :)
evet süper açıklama teşekkürler ex-dünürüm.
aynnen öyle canım bn zaten aksini düşünmüyorum:)hiiiiççMaşallah canım nazar değmesin... döner inşallah bebişin normale odaklarsan kendini normal yaparsın tamamen beyinle alakalı bu doğum olayları...
bnm ilk doğumdan kalma 8,9kiloda fazlam wardı ama normal kilom 52ydiahhh be gülüm 8,5 kilo ne ki gayet normal bence.
aaaaaaaaaaa derdin bu olsun suuus bakiiim :))))))))))
benim arkadaşım epidural yaptı sancı çekmedi belden aşşasını uyuşturdular sezeryan yaptılar. Hemen bebişi gördü. Nasıl sancı çekicekmişsin anlamadım ilk defa duydum.
dogururuz yaa ne varki amaaaan ilk gece olayında da ne korkutmuşlardı halbuki bişeyde yokmuş buda öle herkes doguruyo biz nedne dogurmayalım ki o an geldiğinde Rabbim yardım eder olur yaaa takmayın kafanıza bu kadr tabiki agrı sızı olucak amaaaaaa bebiki düşün mutlu son
aynnen öyle canım bn zaten aksini düşünmüyorum:)hiiiiçç
sezaryeni bir doğum yöntemi olarak görmüyorum ameliyatla bebek sahibi olmak o:))) anti sezaryenciyim yani.. bunuda çatır çatırdoğuracağım ewelallah
[/B]
aynnen öyle canım bn zaten aksini düşünmüyorum:)hiiiiçç
sezaryeni bir doğum yöntemi olarak görmüyorum ameliyatla bebek sahibi olmak o:))) anti sezaryenciyim yani.. Bunuda çatır çatırdoğuracağım ewelallah
bnm ilk doğumdan kalma 8,9kiloda fazlam wardı ama normal kilom 52ydi( gitgide uzaklaşıyorum walla
kız ben sağlıkçıyım yaa ben liseden beri az çok gördüm dogumu yardıme tmişliğim falanda var yanii teorik olarak biliyorumda uygulamaya ilk geçiyorum
oyy benim pipili ogluuuuummm
peki normal doğumda orayı uyuşturuyorlar mı dikiş atılırken kimse hissetmediğini sölüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?