ay çok hoşsun fatma ya cidden he ne kadar korkutmuşlardı
ben bi kere sezeryan oldum çok rahat bişi valla uyurken karnında uyanınca kucağında buluyosun
Sezaryende direkt vuruluyor iğne açılmasını beklemiyorlar çünkü normal değil sezaryen olacağı için...ama normal doğumda 5 cme kadr sancıyı çektikten sonra belden vuruluyor iğne... ondan sonra da tam anlamıyla kesilmiyormuş sancılar kasılyormuşsun az da olsa( kaldı ki o kadar sancı önemli değil ) anladın mı Canım... he bi de normalde iğne vurulduktan sonra ıkınma reflekslerinde azalıormş bişey hissetmediğin için...
Beni de aradı
Bende geldim kızlar, yorgunluktan öldüm... Dahiliye diyetisyen kadın doğum derken mekik dokudum.. Hastanede sinirden ağlıycaktım... Neyse insülinimi verdiler.. Tek doz yapçam akşam.. 10.30 da... Sonrada hergün 5 kere falan ölççem.. Diyet listemide aldım.. Bisürü şey var listede o kadar çok nasıl yiycem bilmiyorum... Vatana millete hayırlı olsun.. Merak etmeyin diye hemen yazayım dedim..
okadar ağrıyı çektikten sonra ne anladım bu epiduralden
bende bağıra çağıra çocuk doğurmayı sevmiyorum yatar kalkar doğuruurm.
Büyük konuşma belki elde olmayan sebeplerde doğuramıycaksın. Herşeyin hayırlısını iste
oooo o zaman sen doğurmuycan da ben mi doğurcam
kokona ege bagıra çağıra dogurmayacakmış hasbama bak sen heleeeeYerim kız seni
Allahdan bi aksilik çıkmaz ise ben normal düşünüyorum ama bakalım nasip bu işler
bende bağıra çağıra çocuk doğurmayı sevmiyorum yatar kalkar doğuruurm.
Büyük konuşma belki elde olmayan sebeplerde doğuramıycaksın. Herşeyin hayırlısını iste
tbai kokanayım fönümü bile çektirdim. :)))))
kalsın içimde ikisi de zor ya
sezeryan olurkende makyaj yaparsın sen fönde çektirirsin :d:d simde attır kız:d:d kız anasısın sen nasılsaBir an öle bi gebe kadın canlandırdım ayy ne komik olurrr Gelin kafası gibi saç
sezeryan olurkende makyaj yaparsın sen fönde çektirirsinsimde attır kız kız anasısın sen nasılsa bir an öle bi gebe kadın canlandırdım ayy ne komik olurrr gelin kafası gibi saç
aman buda zorr. Eğilip yere düşeni alamıyoruz. Allah kolay geçitler nasip etsin. Bir avazda kurtarsın.
narkozdan kalkınca kendine gelince misafirlerimi öyle karşıladım valla. Makyajımıda yaptım.
alemsin kızım sen :)))
amin inşallah.
Ben çok sık nefes alıyorum. Sanki hep merdiven çıkmışımda tıkanmışım gibiyim sürekli. Sizde de var mı?
giren şey çıkıcak canım kanun böle
evet özellikle telefonda konuşurken. Ve birine bişey anlatırken. Sürekli ohhhhhhhh diyorum.. Nefes alamıyoruz kilodan fmg:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?