2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

okadar ağrıyı çektikten sonra ne anladım bu epiduralden

geçmiş olsun canım bende önümüzdeki hafta gitcem ama benimki çok düzensiz yaa kahvaltıdan 2saat sonra 150idi öğlenden sonra 100 oldu nası oluyo anlamıyorum..canım bu konuda edindiğin bilgileri paylaşırsan sevinirim bebeklerimiz için bu değerler risk oluşturuyomu vs.benimde ailemde şeker hastası çok babamda dahil olmak üzere halam dayım..

okadar ağrıyı çektikten sonra ne anladım bu epiduralden

işte doktor da onu diyor zaten 5 cm.e kadar bu sancıyı çekiceksin bi 5 cm. daha çekersin diyor...
ama ben çeker miyim bilmiyorum adet sancısında bile saçımı başımı yoluyordum ben

bende bağıra çağıra çocuk doğurmayı sevmiyorum yatar kalkar doğuruurm.
Büyük konuşma belki elde olmayan sebeplerde doğuramıycaksın. Herşeyin hayırlısını iste

kokona ege bagıra çağıra dogurmayacakmış hasbama bak sen heleeee yerim kız seni
oooo o zaman sen doğurmuycan da ben mi doğurcam

Allahdan bi aksilik çıkmaz ise ben normal düşünüyorum ama bakalım nasip bu işler

bende bağıra çağıra çocuk doğurmayı sevmiyorum yatar kalkar doğuruurm.
Büyük konuşma belki elde olmayan sebeplerde doğuramıycaksın. Herşeyin hayırlısını iste

tbai kokanayım fönümü bile çektirdim. :)))))

sezeryan olurkende makyaj yaparsın sen fönde çektirirsin simde attır kız kız anasısın sen nasılsa bir an öle bi gebe kadın canlandırdım ayy ne komik olurrr gelin kafası gibi saç

sezeryan olurkende makyaj yaparsın sen fönde çektirirsin :d:d simde attır kız:d:d kız anasısın sen nasılsa Bir an öle bi gebe kadın canlandırdım ayy ne komik olurrr Gelin kafası gibi saç

narkozdan kalkınca kendine gelince misafirlerimi öyle karşıladım valla. Makyajımıda yaptım.

sezeryan olurkende makyaj yaparsın sen fönde çektirirsin simde attır kız kız anasısın sen nasılsa bir an öle bi gebe kadın canlandırdım ayy ne komik olurrr gelin kafası gibi saç

Alemsin kızım sen :)))

aman buda zorr. Eğilip yere düşeni alamıyoruz. Allah kolay geçitler nasip etsin. Bir avazda kurtarsın.

Amin inşallah.
Ben çok sık nefes alıyorum. sanki hep merdiven çıkmışımda tıkanmışım gibiyim sürekli. sizde de var mı?

alemsin kızım sen :)))

amin inşallah.
Ben çok sık nefes alıyorum. Sanki hep merdiven çıkmışımda tıkanmışım gibiyim sürekli. Sizde de var mı?

evet özellikle telefonda konuşurken. Ve birine bişey anlatırken. Sürekli ohhhhhhhh diyorum.. Nefes alamıyoruz kilodan fmg:)))))))

egee, geçmiş olsun canım, enfeksiyon çıkmış. ben de sürekli sistit oluyorum. tam idrar tahlilinde enfeksiyon çıkıyor ama kültürde üreme çıkmıyor diye ilaç vermiyor doktorum. sürekli bol su iç diyor. en az 4 litre su içiyorumdur günde ama bünye herhalde, çocukluğumdan beri sorunluyum bu konuda(

bir de günlük pedler mantar riskini artıyormuş.

benım bebe ne yapyo anlamaya calısıyorum hıckırıyomu yumrukmu atıyor valla kalbım sıkısıyor carpıntı yapyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…