benım bebe ne yapyo anlamaya calısıyorum hıckırıyomu yumrukmu atıyor valla kalbım sıkısıyor carpıntı yapyo ya
birce cim sağol. Bende kültürde üreme çıktı. Bakalım pazartesi gidicem izin alabilirsem.egee, geçmiş olsun canım, enfeksiyon çıkmış. Ben de sürekli sistit oluyorum. Tam idrar tahlilinde enfeksiyon çıkıyor ama kültürde üreme çıkmıyor diye ilaç vermiyor doktorum. Sürekli bol su iç diyor. En az 4 litre su içiyorumdur günde ama bünye herhalde, çocukluğumdan beri sorunluyum bu konuda(
bir de günlük pedler mantar riskini artıyormuş.
bende hık diye gidicem ya yemek yerken yada yemek yerken:))))tıkanıyoooom kilodan. Bigün hık diyip morarıp gitmezsem iyi valla.
benım bebe ne yapyo anlamaya calısıyorum hıckırıyomu yumrukmu atıyor valla kalbım sıkısıyor carpıntı yapyo ya
slm kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm:79:
bende hık diye gidicem ya yemek yerken yada yemek yerken:))))
[ı][sıze="2"]slm kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm[/sıze][/ı]:79:
kesin diyetisyene gidicem doğurduktan sonra
emzir su iç ısırgan iç deli gibi verirsin merak etme. Koşturmaca başlıycak. Iş ev çocuk derken uykusuzlukta çekersen erirsin. Ben 84 den 49 a düştüm.
Bide bünyeyle alakalı ben yiyememiştim fazla bunda nasıl olurum bilmiyrum
emzir su iç ısırgan iç deli gibi verirsin merak etme. Koşturmaca başlıycak. Iş ev çocuk derken uykusuzlukta çekersen erirsin. Ben 84 den 49 a düştüm.
kocam geliyomuş cıkıyorum kızlar..öptüm..
84den 49a mıı ohaaaaa...bi insan cıkmış içinden..maşallhh..
35 kilo nasıl verdin kızzz maşalllah
Ne kadar sürdü kiloları vermen.
maşallah ege ben ablama derdim naptın diye sen rekor kırmışsın :) ablam 22 kilo vermşti... Maşallah emzirmekten geçiyor kilo vermenn yolu...
maşallah EGE ben ablama derdim naptın diye sen rekor kırmışsın :) ablam 22 kilo vermşti... maşallah emzirmekten geçiyor kilo vermenn yolu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?