2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım bebe ne yapyo anlamaya calısıyorum hıckırıyomu yumrukmu atıyor valla kalbım sıkısıyor carpıntı yapyo ya

hıçkırık çok hafif hissedilir canım kalp sıkıştırmaz geriye doğru yaslan... tansiyon sorunun olabilir. benimde ne zaman tansiyon fırlasa kalbim çarpar.

birce cim sağol. Bende kültürde üreme çıktı. Bakalım pazartesi gidicem izin alabilirsem.

tıkanıyoooom kilodan. Bigün hık diyip morarıp gitmezsem iyi valla.
bende hık diye gidicem ya yemek yerken yada yemek yerken:))))

kesin diyetisyene gidicem doğurduktan sonra

emzir su iç ısırgan iç deli gibi verirsin merak etme. Koşturmaca başlıycak. Iş ev çocuk derken uykusuzlukta çekersen erirsin. Ben 84 den 49 a düştüm.
Bide bünyeyle alakalı ben yiyememiştim fazla bunda nasıl olurum bilmiyrum

84den 49a mıı ohaaaaa...bi insan cıkmış içinden..maşallhh..

35 kilo nasıl verdin kızzz maşalllah
ne kadar sürdü kiloları vermen.

maşallah EGE ben ablama derdim naptın diye sen rekor kırmışsın :) ablam 22 kilo vermşti... maşallah emzirmekten geçiyor kilo vermenn yolu...

süpersin valla

84den 49a mıı ohaaaaa...bi insan cıkmış içinden..maşallhh..

35 kilo nasıl verdin kızzz maşalllah
Ne kadar sürdü kiloları vermen.

maşallah ege ben ablama derdim naptın diye sen rekor kırmışsın :) ablam 22 kilo vermşti... Maşallah emzirmekten geçiyor kilo vermenn yolu...

vallahi kızlar size yemin ederim 1,5 yılda verdim o kiloları. Stres vardı biraz da ondandı. Kocam askere gidecekti. Ama gerçekten emzirmek inanılmaz kilo verdiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…