2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum. hepinize güzel haftasonları.
Pazartesi görüşürüz bebişlere iyi bakın

bıde bılmıyorum haberınız varmı erkek memurlar eslerı dogum yapınca devlet 10 gunluk ızın kararı cıkarmıs daha yenı

vallahi kızlar size yemin ederim 1,5 yılda verdim o kiloları. Stres vardı biraz da ondandı. Kocam askere gidecekti. Ama gerçekten emzirmek inanılmaz kilo verdiriyor..
evet sırf emsin diye emzik almıcam oğluma.. emzik emen bebekler memeyi pek aramıyorlar... ortnca ablam çok çekti bu yüzden... hem benim için hem oğlum için en iyisi bu... dün ablama dedim tlfnda emzik alıyım mı diye çok fena bağırdı kulağımın zarı patladı

ya demekki bebekten bebeğe değişiyor. Ben 1 haftalıktı emziyi verdim havada kaptı resmen bidaha 3 yaşında bıraktık. Kaç ay emzirdim 15 ay daha emerdi de annem yeter dedi dana gibi oldu bende çalışmaya başladım koca kızdı bıraktık zorla.
Alakası yok yani demek sizin bebek memeyi ttmadı süt yetersiz geldi. Bilemiycemki.

valla Egecim ablam çok çekti ya hiç emmedi emziği ağzından bi çıkarsa kıyameti koparırdı ablamın memesini diliyle iterdi cimcime

merhaba kızlar ben geldim, bugün dünden daha beter oldum...ege canım geçmiş olsun geçer inş körolası mikroplar :))

o okuzzzzzzzzzzz ne anlar nazdan bacım ya gece uyuyamıom bıde gurrrrr gurrrrrrr horlaması benı delı edıo resmen yastık la bogacaktım dun

koptum kızzz anammm benim kocam horlamaz aksine ben arada horlar(mışım)beni uyandırıyo ama gece hareketlerini kontrol edemior gecen bacağını üstüme bi attı tam göbeğime denk geldi hemen ittim uyandırdım bağırdım özür dilerim aşkım bişey oldu mu diyo çook dayak yiyorum bi de hem elim yüzümde çok gıcık oluyorum

o okuzzzzzzzzzzz ne anlar nazdan bacım ya gece uyuyamıom bıde gurrrrr gurrrrrrr horlaması benı delı edıo resmen yastık la bogacaktım dun
ay benimkide böğürüyor resmen. Ayrı yatıyorum zaten daralıyorum uyurken bide horul horul biri yanımda:))))) ayrıl sende

valla egecim ablam çok çekti ya hiç emmedi emziği ağzından bi çıkarsa kıyameti koparırdı ablamın memesini diliyle iterdi cimcime

diyoruz ya her hamilelik farklı her bebekte farklı. Benimki acayip uyumlu bir bebekti inşallah bu kızımda öyle olur. Gece sorunumuz bile yoktu

ay yok o konuda garibim benden dayak yiyo sesini bile çıkarmıyo aşkım benim yaaa

ayrılmakmı bacım benımkı kanlı bıcaklı kavga etsek bıle yanında yatırır kac defa ayrı yatmaya kalktım boynumdan tuttugu gıbı yataga goturyo ogunde ustume cıkacaktı resmen karnıma geldı kafasına patlatacaktım bıtane ay zaten uykusuzluk var bu aralar hıc cekemem

cnm geçmiş olsun sanada. Bana mikrop dadandı sana grip. Ikiside mikrop ama biri alta biri üste. Bende yorgunum başım ağrıyr yaa

valla ya bi kurtulamadık
ben girdim fmg çıktı sanırım karşılaşamadık
kuzu nerde çilek nerde?

ay yok o konuda garibim benden dayak yiyo sesini bile çıkarmıyo aşkım benim yaaa

iyi öyle olması dayak yiyen taraf sen olsaydın görürdüm seni dua ederek yatıyorum geceleri artık hareketleri kontrolsuz ben önemli değilim bebeğime bişey olmasın önemli değil gerisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…