iyi öyle olması dayak yiyen taraf sen olsaydın görürdüm senidua ederek yatıyorum geceleri artık hareketleri kontrolsuz ben önemli değilim bebeğime bişey olmasın önemli değil gerisi
yok valla bazen öyle bi vuruyorumki sesini bile çıkarmaz nerdeyse yataktan atıcam adamı o derece
genelde sağa sola dönerken oluyor o vakalareşini çok iyi anlıyorum, Allah yardımıcımz olsun
selam kızlar zümre toplantısı vardı dönüşte yaklaşık 10 kişilik hoca grubundan ayrılıp eve girecekken kaldırımda kayıp düştümrezil olduguma mı yansam bacagım kanadı çizildi hala acıyo onamı yansam yoksa hamile hamile düştüğüme mi yanayım bilemedim dizlerimin üstüne düştüm sonrada popomun üzerine :)) bana bişy olmadı hatta güldüm yerden kalkmadım bi süre ama bebeğe de bişy olmamıştır inşallah şiddetli sayılmaz sadece dizlerim yere sürtüldü yalnız öyle bi zamanda düşmeyi nasıl becerdim bilmiyorum ilçedeki tüm okulların hocaları vardı koştu hepsi şube müdürü öğretmen evi müdürü arabayla geçerken durdu rezalet hepsi gördü dizim yanıyo hala ya çizildi baya kanadı ve çorabım yırtıldı benim kadar sakarı yoktur heralde bu kaçıncı
siz bılıncsız uyku halı gecırıyonuz ama ben bırgun uyanıkken kafasını patlatcam az kaldı
Ay aman dikkat et kız, bırak rezil ol bebeğine bişey olmasın yeter ki :18: bunla geçmiş olsun
yakamoz bu kacıncı bacım allahım ya dıkkat et bıraz kız ebekte alıscak dusmeye dogunca durmadan oaraya buraaya gecmıs olsun bebekte bıse yoktur korkma ben 12 haftalıkken bır dustum ayyyyyyyyyyyyyyyyy hemde karnımın ustune mos mos oldu bacagım
valla haklısın senin durum vahim
yakamoz bu kacıncı bacım allahım ya dıkkat et bıraz kız ebekte alıscak dusmeye dogunca durmadan oaraya buraaya gecmıs olsun bebekte bıse yoktur korkma ben 12 haftalıkken bır dustum ayyyyyyyyyyyyyyyyy hemde karnımın ustune mos mos oldu bacagım
sorma hamileyken düşeceğim tuttu benimde normalde yoktur halbuki böyle sakarlıklarım bebek sarsılmaya alıştı garibim doğunca düşünce ağlamaz artık16 haftalıkkende kayıp düşmüştüm sırt üstüydü oda şiddetliydi o Allah koruyor vallahi ben kesin bişy oldu demiştim o düşüşümde
hor hor hor gur gur gur bu ne ya bacak karnımda elı yuzumde anam yatakta kucuk degıl ogun dusuyordu
napcz bunlarla bilmiyorum
kızlar ben kaçar akşam gelirim gece muhabbetleri güzel oluyor
hadi kendinize iyi bakınn... bizi özleyin anacımmmm
sorma hamileyken düşeceğim tuttu benimde normalde yoktur halbuki böyle sakarlıklarım bebek sarsılmaya alıştı garibim doğunca düşünce ağlamaz artık16 haftalıkkende kayıp düşmüştüm sırt üstüydü oda şiddetliydi o Allah koruyor vallahi ben kesin bişy oldu demiştim o düşüşümde
Juse.. sebamet seti uygun geldi sitede ama ben hiç internetten alışveriş yapmadım sen burdanmı aldın sorun olmuyor değilmi
geçmiş olsun Yakamoz, benim de hamile bir arkadaşım geçen evindeki halıdan kayıp düşmüştü. ona da bir şey olmadı çok şükür ama evdeki halılara da dikkat etmek gerekiyor. şöyle bir bakayım dedim geçmişi okuyamadım, herkes iyidir umarım... benim bu akşam misafirlerim gelecek eve gidince temizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?