selam kızlar zümre toplantısı vardı dönüşte yaklaşık 10 kişilik hoca grubundan ayrılıp eve girecekken kaldırımda kayıp düştümrezil olduguma mı yansam bacagım kanadı çizildi hala acıyo onamı yansam yoksa hamile hamile düştüğüme mi yanayım bilemedim dizlerimin üstüne düştüm sonrada popomun üzerine :)) bana bişy olmadı hatta güldüm yerden kalkmadım bi süre ama bebeğe de bişy olmamıştır inşallah şiddetli sayılmaz sadece dizlerim yere sürtüldü yalnız öyle bi zamanda düşmeyi nasıl becerdim bilmiyorum ilçedeki tüm okulların hocaları vardı koştu hepsi şube müdürü öğretmen evi müdürü arabayla geçerken durdu rezalet hepsi gördü dizim yanıyo hala ya çizildi baya kanadı bide üzerimde dizüstü elbise vardı düşünce çorabımda yırtıldı görüntü berbattı benim kadar sakarı yoktur heralde ya bu kaçıncı
hoşgeldin cnm ben merve
Hoşgeldin arkadaşım İnşaallah sağsalim ve hayırlısıyla
hoşgeldinizzz kaç haftalıksınız
bugün tam 24 haftalık oldum,tetanoz aşımın ilk dozunuda bugün yaptırdım çok şükür:)
siz kaç haftalıksınız
hos geldınnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım nasılsınız
slm cnm esra bende nasıl yanı ılk dozunu ben ıkıncı asımı vuruldum 24 haftalıkken
iyiyz kuzucum be ne olsun en son pilavım kalmıstı yapmadıgım onuda yaptım sen ne yaptın cnm
esracım mrh bende zeynep. bana 24 ve 28 hafta dediler.benim bir arkadaşım da var nisan annesi olacak onunda 24 ve 28.haftalarda 2 doz yaptılar
alla alla netten bak ıstersen ama yınede bılmıcem cnm
valla banada bi ocakta vurdular bide şubatta
aynı banada bır ocak bır subatta yaptılar ıste
geçmiş olsun yakamoz. göbek öne çıktıkça vücut dengesi bozuluyor ondan sağlayamamışsındır dengeyi. alper mumcunun sitesinde artık evde tek başınıza banyo yapmayın yazıyordu. dikkat etmek lazım gerçekten. bir de topuklu giyerek tetiklemişsin sen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?