2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun yakamoz. göbek öne çıktıkça vücut dengesi bozuluyor ondan sağlayamamışsındır dengeyi. alper mumcunun sitesinde artık evde tek başınıza banyo yapmayın yazıyordu. dikkat etmek lazım gerçekten. bir de topuklu giyerek tetiklemişsin sen:)))

bana 20 haftanda bıde 24 te yaptılar da ondan bıraz tuhafıma gıttı belkı bende hata yaptılar :18:

evet canım ondan oldu zaten kaldırıma çıkarken önce bi iki sendeledim tam toparlıycakken düştüm, yarım metrelik yere çıkamıyorum şimdiden, ileriki aylarda napıcam bilmiyorum topuklu ayağımdan çıkmazdı önceden şimdi rahat diye düz taban botlardan giyiyorum çoğu zaman, arada giymenin bi sakıncası olmaz diye bugün topuklu olanı giydim arada da giysen olan oluyomuş demekki tecrübe oldu dikkat etmek gerekiyor gerçekten hamileyken Allah muhafaza bebeğe bişy olsa bi kere olacak geri dönüşüde yok, 3 ay kaldı zaten şurda sonra istediğimi giyer istediğim gibi hoplar zıplarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…