- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
o zaman arkadaşın aşısında bi problemmi var acaba ???????????????? yoksa bizdemi anlayamadım:18:
banada geçen hafta ilk dozunu bu haftalarda (24. hafta) ikinci dozunu 28. haftada yapıyoruz dediler sağlık ocagında
banada geçen hafta ilk dozunu bu haftalarda (24. hafta) ikinci dozunu 28. haftada yapıyoruz dediler sağlık ocagında
hiçbişey anlamadım ben bu işten ama hayırlısı sorucam sağlık ocağına
mervecim geçenlerde nette dolaşırken okudum 17.haftada olanda varmış. benim kafam iyice karıştı artık.
kızlar sağlık ocağındaki hemşire bana 18. haftadan itibaren yapılabiliyor, hangi hafta olduğu çok da önemli değil demişti.
bence hiççç kafanızı yormayınkimin ne yaptığı belli değil.bana iki doz yapıldı.1,5 ay ara ile bide 18 temmuzda son aşı olacakmışım.sonra hayatım boyunca olmama gerek yokmuş.ilk hamileliğimde de olmuştum.hangi aylarda yapıldığının çok fazla bir önemi yok sanırım.ilk 6 ay içinde 3 doz aşıyı yapıyorlar.son aşı ise doğumdan sonraki 2. ay yapılıyo.yani bizim burdakiler öyle yapıyorlar.herkes ayrı bir telden çalıyo anlıyacağınız.
slmmmmmmmmmmmmmmmmm kımse yokmu
bennn bennn bennnnbr cnmm ? :))
ay hg ya of sıkıcı valla esımde gıttı gece 4 te gelcek :S:S:S:S:s
ayy öyle ya benim eşim degeç geliyor, şuan evde ama dükkana inicek birazdan glmesi 2yi bulur
esın ne ısle ugrasyo cnm senın kendı ısınız sanırım
evt cnm int.kafe işletiyorz biri evin hemen altında diğeri sokağın sonunda... eşim gel git yapıyor ikisinde de eleman var. biri kendi yerimiz diğerini yakın arkadaşıyla ortak açtı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?