2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sağlık ocağındaki hemşire bana 18. haftadan itibaren yapılabiliyor, hangi hafta olduğu çok da önemli değil demişti.

birceninde söylediği gibi belli bi haftadan sonra ilk dozu yapılabiliyor tek bir hafta olarak belirlenmemiş galiba, ikinci dozuda ilk dozdan 4 hafta sonra yapıyorlar genelde

bence hiççç kafanızı yormayınkimin ne yaptığı belli değil.bana iki doz yapıldı.1,5 ay ara ile bide 18 temmuzda son aşı olacakmışım.sonra hayatım boyunca olmama gerek yokmuş.ilk hamileliğimde de olmuştum.hangi aylarda yapıldığının çok fazla bir önemi yok sanırım.ilk 6 ay içinde 3 doz aşıyı yapıyorlar.son aşı ise doğumdan sonraki 2. ay yapılıyo.yani bizim burdakiler öyle yapıyorlar.herkes ayrı bir telden çalıyo anlıyacağınız.

kesinlikle katılıyorum, heryerde farklı uygulamalar var bununla ilgili.biz öyle yada böle olalım ay pek farketmiyor sonuç olarak:)

esın ne ısle ugrasyo cnm senın kendı ısınız sanırım

evt cnm int.kafe işletiyorz biri evin hemen altında diğeri sokağın sonunda... eşim gel git yapıyor ikisinde de eleman var. biri kendi yerimiz diğerini yakın arkadaşıyla ortak açtı...

evt cnm int.kafe işletiyorz biri evin hemen altında diğeri sokağın sonunda... eşim gel git yapıyor ikisinde de eleman var. biri kendi yerimiz diğerini yakın arkadaşıyla ortak açtı...

aa ne guzel allah bol kazanc versın helal olsun da ne olursa olsun ısterse fırıncı olsun dıımı hıc olmazsa aklın kalmıyodur ya benımkı hergun ıt kpoukla ugrasyo ben cok korkuom bıse olur dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…