2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa ne guzel allah bol kazanc versın helal olsun da ne olursa olsun ısterse fırıncı olsun dıımı hıc olmazsa aklın kalmıyodur ya benımkı hergun ıt kpoukla ugrasyo ben cok korkuom bıse olur dıe

evt biliyorum söylemiştin Allah yardımcınız olsun, ablamın eşi de polis güvenlik polisi o da öyle hep operasyon , kavga dövüşün içinde..

amin canım Allah hepmize helalinden bol kazançlar versin... b.sayar alım satımı da yapıyor parça olsun tamamı olsun... aman bakma benim eşim de çok kavga eder ya onun işi de zor kaç bin kişi gelip gidiyor var aralarında iti kopuğu...

dogru soluyon cnm ınternet kafe bu ıyısıde gelır kotusude aman allah kotusune carptırmasın bak bugunkü dogan yıgenım nasıl ama

ya düşündükçe korkuyorum psikolojim bozuldu canım ya uyurum uyanırım bebeğimi alırım kucağıma... tamam acı olucak, sanki normalde olmuyor mu?

yok cnm epidural ol bence sadece belden asagın uyusuyor bebegın dogdunu goruyosun dıo o arada da dr un senınle sohbet etyomus hayatımda yaptıgım en guzel dogumdu dıo yengem

yok cnm epidural ol bence sadece belden asagın uyusuyor bebegın dogdunu goruyosun dıo o arada da dr un senınle sohbet etyomus hayatımda yaptıgım en guzel dogumdu dıo yengem

epidural riskliymiş korktum ya kesin başıma bişey gelir bu yüzden cesaret edemem yaa ben uyuyum en iyiis

epidural riskliymiş korktum ya kesin başıma bişey gelir bu yüzden cesaret edemem yaa ben uyuyum en iyiis

yok cnm normal epidural rısklı olan o evrede bebek gelmedıgı an vakumla almak zorunda kalınıyomus rıskı o felc kalınır felan kesınlıkle oyle bısey yokmus arkadasımın gıttı dr prof.dr o demıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…