aa ne guzel allah bol kazanc versın helal olsun da ne olursa olsun ısterse fırıncı olsun dıımı hıc olmazsa aklın kalmıyodur ya benımkı hergun ıt kpoukla ugrasyo ben cok korkuom bıse olur dıe
evt biliyorum söylemiştinAllah yardımcınız olsun, ablamın eşi de polis güvenlik polisi o da öyle hep operasyon , kavga dövüşün içinde..
amin canım Allah hepmize helalinden bol kazançlar versin... b.sayar alım satımı da yapıyor parça olsun tamamı olsun... aman bakma benim eşim de çok kavga eder ya onun işi de zor kaç bin kişi gelip gidiyor var aralarında iti kopuğu...
dogru soluyon cnm ınternet kafe bu ıyısıde gelır kotusude aman allah kotusune carptırmasın bak bugunkü dogan yıgenım nasıl ama Eki Görüntüle 151360
anammm maşallah yaa kız nazar değer yaa maşallah sübhanallah çok tatlı Allah bağışlasın... sezaryen mi olmuştu?
evet cnm epidural sezeryan yaptı ve cok memnun kalmıs banada tavsıye ettı 3700 dogmus bızım oglan :):):):):):)
evet cnm epidural sezeryan yaptı ve cok memnun kalmıs banada tavsıye ettı 3700 dogmus bızım oglan :):):):):):)
hangi hastanede acaba
maşşallah kilosu da iyiymiş yaa :))Allah bizlere de nasip etsin.. yok ya bende sezaryen düşünüyorum... normal ı ıhh yapamam
maşşallah allah analıbabalı büyütsün inşallah darısı başımıza
annemın sayesınde saolsun korkuttu bayaaaaa bende sezeryan yapcam sanırım
ya düşündükçe korkuyorum psikolojim bozuldu canım yauyurum uyanırım bebeğimi alırım kucağıma... tamam acı olucak, sanki normalde olmuyor mu?
kızlar ben daha yaniyim aranızda:) eşyalarınızı hallettiniz mi kıyafet beşik vs..
kızlar ben daha yaniyim aranızda:) eşyalarınızı hallettiniz mi kıyafet beşik vs..
yok cnm epidural ol bence sadece belden asagın uyusuyor bebegın dogdunu goruyosun dıo o arada da dr un senınle sohbet etyomus hayatımda yaptıgım en guzel dogumdu dıo yengem
yok cnm epidural ol bence sadece belden asagın uyusuyor bebegın dogdunu goruyosun dıo o arada da dr un senınle sohbet etyomus hayatımda yaptıgım en guzel dogumdu dıo yengem
epidural riskliymiş korktum ya kesin başıma bişey gelir bu yüzdencesaret edemem yaa ben uyuyum en iyiis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?