2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kıslar nasılsınız daha öncede yazmıştımm erken doğum riskim var kuzum acele etemzse doğum tarihi 2 hazirann allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn.

mrb kıslar nasılsınız daha öncede yazmıştımm erken doğum riskim var kuzum acele etemzse doğum tarihi 2 hazirann allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn.

Evet okumuştum canım aman gelmesin zamanından önce inşallah :) 2 haziran dediğine göre sezaryen olucaksın dimi? inşallah 2 haziranda gelir yavrun...

Evet okumuştum canım aman gelmesin zamanından önce inşallah :) 2 haziran dediğine göre sezaryen olucaksın dimi? inşallah 2 haziranda gelir yavrun...

yok canım dr sata göre sölemiştiii.ama erken doğumkesin gibi dio artıkk.28.haftada daha olumlu konuşcas dedii.inş sonuna kadar durcak yaramaz kızım

yok canım dr sata göre sölemiştiii.ama erken doğumkesin gibi dio artıkk.28.haftada daha olumlu konuşcas dedii.inş sonuna kadar durcak yaramaz kızım

inşallah sağ salim alırsın kucağına... alırız kucaklarımıza Allah yardımcımız olsn...

hadii ya ay cok gecmıs osun offfff bır gelselerdı saglıklı sıhhatlı yav valla korkar oldum ya :18:

dimi canım yaa korkma allah korusun bebişleri bolca dua et ben uyku saatimden 1 saat önce yatıom yatağa 1 saat aklıma ne gelirse okuom yoksam ilk öğrendiğimizde çok kötü olmuştum dayanamam sanmıştım.sonuçta bebekleri strese sokmamak lazım.çok şükür iis evde yatıoss kızımla.daha nelr neler var allah korusun bizide bebişleride.ve şöle düşünüom hep allah nasip ederse nolursa olsun yaşarlar.yoksa nasip diilsede napsak boş.ben heyet raporumu filan aldım yatıorum.yapabilceklerimi yapıyprum inş allah nasip eder ve hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız.

insallah cnm offf

ben çıkıorum kızlar öptüm çokkkk sonra görüşürüz

kızlar gecen gün şeker yüklemesi yaptırdım 50grlik aclık kan şekerim 78 yükleme yapıldıktan sonra ise 85 çıktı normalmı ,bilgısı olanlar yardımcı olabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…