Günaydın fmg,
Belki eve erken gideriz ama bu hava sayesinde
ped in mantar yaptığını ilk defa duyuyorum. o zaman peçete pamuk gibi doğal birşey koyup o nu sık sık değiştireceksin dışardasın başka bir alternatif yok gibi
ben her wc ye gittiğimde peçete koyuyuroum acıkcası
hellooooooooo
egeciğim basınız sağolsun... ve geçmiş olsun sekerim inşallah bir an evvel gecer de rahatlarsın ya((
fatma sizin oradakiler manyak mı durup durup senin kıyafetine laf ediyorlar ne cins insanlar var ya
bende bir sorun yok ama biraz akıntı oluyor ondan koyuyorm çamaşırım batmasın diye.zaten sık sık tuvaletim geliyooooo
bende bir sorun yok ama biraz akıntı oluyor ondan koyuyorm çamaşırım batmasın diye.zaten sık sık tuvaletim geliyooooo
Benim ilk hamileliğimdede çok olmuştu.. Tedavi edilmezse erken doğuma yol açabiliyormuş.. Bunda olmadı ama doktorum bir fitil vermişti, her hafta onu kullandım enfeksiyon olmasın diye ondan herhalde olmadı... eeee tabi birde evdeyim..
Günaydın canım.
bence peçeteler de sakıncalı. nemlenince dağılıp parçalanıyor. rahatsız ediyor insanı.
ben günlük pet kullanıyorum. mantar da olmadım. bilmiyorum yaaaa. bu akıntı sinir ediyor beni.
Kizlar Merhaba herkese,
Bebisleriniz icin ne gibi hazirliklar yaptiniz suana kadar?
Ben henuz hic bir sey almadim bebisime. Nereden baslayacagimi bilemiyorum.. Fikirniz nedir?
off benide sıkıntı basıyor ev nasıl boya yapılacak eşyalar toplanacak bir sürü oyuuncak heryerde offfff çok eşya var.sağol canım. sen nasıl oldun. yoruldun mu dün?
Sezinin odası geldi ama yorgunluktan ölüyorum. ev tekrar dağıldı. eşyalar ortada. işin kötüsü çıkan eşyalara yer bulamıyorum.
iyice sıkıntı basıyor gördükçe.
.
O da doğru...Ben de yıkıyorum, ütülüyorum her sabah değiştiriyorum ama dediğin gibi sürekli dışardayız ne kadar dikkat etsek de oluyor...Ben burda çok rahata kavuştum yaa, eskiden evdi ya şimdiki büromuz..Wc lerin birini ben kaptım, bu benim dedim, siz öbürküne girin...Evde de eşim ayrı ben ayrı wc kullanıyoruz...Sakınıyorum ama, bilmiyorum, olacak oldu mu oluyor..İnşallah seninki de biran önce geçer..Kağıt havlu koysan olmaz mı ki kız, yarım saatte bir atar yenisini koyarsın..
:))) olmaz herhalde yapışır kız iğğğğ. az kaldı artık kullandım yeteri kadar zaten.antibiyotik.
bende günlük ped koyuyorum sık sık değişştiriyorum napayım yaaa
bende günlük ped koyuyorum sık sık değişştiriyorum napayım yaaa
günaydın canım inşallah bakalım belki yarım saat erken bırakırlar. yada burada mahzur kalırız :)))
kızlaaaar bu gün 3. trimester'e girmiş bulunuyormuşum.
Benim ilk hamileliğimdede çok olmuştu.. Tedavi edilmezse erken doğuma yol açabiliyormuş.. Bunda olmadı ama doktorum bir fitil vermişti, her hafta onu kullandım enfeksiyon olmasın diye ondan herhalde olmadı... eeee tabi birde evdeyim..
Bende feci var akıntı ama doktor çok normal dedi, erken doğum falan demedi
Panikledim şimdi:18::18:
Ohhhhh hadi hayırlısııııı çok tebrik ederimmmmmmm
Ben de mahsur kalmaktan korkuyorum da kesildi kar yağışı
Günaydın canım.
bence peçeteler de sakıncalı. nemlenince dağılıp parçalanıyor. rahatsız ediyor insanı.
ben günlük pet kullanıyorum. mantar da olmadım. bilmiyorum yaaaa. bu akıntı sinir ediyor beni.
acıkcası bende evde oldugum için hem sık sık degistirip hemde kagit koyuyorum ped işini sevmedim normalde hep kullanırdım da normal bir akıntıdan farklı gibi geliyor oldu mu
tahlil yaptırdım hamdolsun bişi cıkmadı
calısan hatunlara hayırlı işlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evdekilere iyi günlerrrrrrrrrrrrrr
şimdilik hadi bana byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?