2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hellooooooooo
egeciğim basınız sağolsun... ve geçmiş olsun sekerim inşallah bir an evvel gecer de rahatlarsın ya ((

fatma sizin oradakiler manyak mı durup durup senin kıyafetine laf ediyorlar ne cins insanlar var ya

hellooooooooo
egeciğim basınız sağolsun... ve geçmiş olsun sekerim inşallah bir an evvel gecer de rahatlarsın ya ((

fatma sizin oradakiler manyak mı durup durup senin kıyafetine laf ediyorlar ne cins insanlar var ya

ne biliyim manyak mıdır takıntılı mıdırlar yaaa takmıyorum kafayada gıcık oluyorum işde

ben her wc ye gittiğimde peçete koyuyuroum acıkcası

Günaydın canım.
bence peçeteler de sakıncalı. nemlenince dağılıp parçalanıyor. rahatsız ediyor insanı.
ben günlük pet kullanıyorum. mantar da olmadım. bilmiyorum yaaaa. bu akıntı sinir ediyor beni.

bende günlük ped koyuyorum sık sık değişştiriyorum napayım yaaa

Kizlar Merhaba herkese,
Bebisleriniz icin ne gibi hazirliklar yaptiniz suana kadar?
Ben henuz hic bir sey almadim bebisime. Nereden baslayacagimi bilemiyorum.. Fikirniz nedir?

ben sana kendi aldıklarımı yazayım kıyafet hariç hepsi var kendin tercihlerine göre şekillendirirsin listeni:

BANYO MALZEMELERİ:

KÜVET-FİLELİ KÜVET MİNDERİ-SEBAMED SET-BORNOZ-BANYO SÜNGERİ-TIRNAK MAKASI-Uni Baby Islak Pamuk Mendil Yeni Doğan

ELEKTRONİKLER:

BUHAR MAKİNASI-TERMOMETRELİ ATEŞÖLÇER-BURUN ASPİRATÖRÜ-CHİCCO İyi Geceler Minik Yıldızlar Projektör

ARABA-ANAKUCAĞI:
Pierre Cardin PS 705A Travel Bebek Arabası Puset GittiGidiyor.com'da #36459253

BEŞİK:BEN BAMBU AHŞAP MODEL TERCİH ETTİM.

BEBEK ŞEKERİ-KAPI SÜSÜ-BUSET SEPET-TAKI YASTIĞI-LOHUSA TACI

KENDİM İÇİN:BİR PİJAMA TAKIMI-BİR LOHUSA PİJAMA TAKIMI-SABAHKLIKLI GECELİK-EMZİRME ATLETİ-İÇ ÇAMAŞIRI-ÇORAP-TERLİK VS.

umarım yardımcı oolmuşumdur en azından bi fikir verir.))))

off benide sıkıntı basıyor ev nasıl boya yapılacak eşyalar toplanacak bir sürü oyuuncak heryerde offfff çok eşya var.
bende nisanda başlarım depresyona girmeye.
sezinin odasından çkan eşyaları kullanmıycaksan at gitsin bekletme boşuna kullanırım diye olmuyor çünkü.

günaydın canım inşallah bakalım belki yarım saat erken bırakırlar. yada burada mahzur kalırız :)))

kızlaaaar bu gün 3. trimester'e girmiş bulunuyormuşum.

Ohhhhh hadi hayırlısııııı çok tebrik ederimmmmmmm
Ben de mahsur kalmaktan korkuyorum da kesildi kar yağışı

gunaydın kızlar baglantı gıdıp gelıyor
gecmıs olsun ege , banada doktor gunde ıkı defa camasır degıstır dedı ama bende sabah yenı gıyıyorum aksam eve gıdınce degıstıryorum onun dısında calıstıgım ıcın cok zor ama kuzunun dedıgı gıbı kagıt havlu koyuyorum kı ıslak kalmasın dıye tuvalete gıdıp geldıkcede degıstırıyorum..
kar yagmıstı ne sevındım sabah ama sımdı durdu yagsada bı tatıl olsa okullar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…