2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canımcım ben iki kez onun yaşadığı şeyi yaşadığım için ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum ama bunu düşünmek istemiyorum... 1 ay olmuş zaten.. Çok üzülüyorum böyle şeylere onun için mevzuyu açmıyorum...

canım cumaya kadar biraz dikkat et hamurişi şekerli filan az ye de dengelensin biraz şekerin ben öyle yapmıştım iyi kide yapmışım sınırda çıktı

amin tatlım hepimize

Hadi inşallah canım bekliyorum halen :)

İnşallah geçer en kısa zamanda. Bende de var galiba ama doktorumla görüşemedim daha

a ufff herkes benim kıyafete takmış halbuki üzerimde kazak var darda değil gelen üzerine bişey bulamadın mı ( snaki seçenek çok da ) gıcık ediorlar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::84::84:

Amaaan onlara ne beee

Günaydın kızlar bu ne sıkıcı hava içim daralıyor bugün

Günaydın fmg,
Belki eve erken gideriz ama bu hava sayesinde

Oyyy bi de o ütüyle mi uğraşıcazz

Günaydın fmg...Aynen, acayip içim daralıyor bugün...

Günaydın canım. hava yüzünden bu kasvet, neşeli olalım boş ver.
Bebişini kaybeden arkadaşa ben de çok üzüldüm. allah hayırlısını versin.
20. haftada bebeğin kakasını yaptığını ilk defa duyuyorum. genelde son haftalarında olurdu gebeliğin.
Allah sabır versin.

günaydınn cnmm. ne oldu neden sıkıldın. sezinin odası gelmiş hayırlı olsun iyi günlerde kullansın inşallah.

sağol canım. sen nasıl oldun. yoruldun mu dün?
Sezinin odası geldi ama yorgunluktan ölüyorum. ev tekrar dağıldı. eşyalar ortada. işin kötüsü çıkan eşyalara yer bulamıyorum.
iyice sıkıntı basıyor gördükçe.

nefret ediyorum yaaa sanki odadan çıktıgım var hem onlara ne yaaaa sabah sabah ufffffff
:84::84:

günaydın. onlara ne yaaaa. gıcık insanlar. takma sen kafana bebişim.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…