Günaydın öyküm...Nasılsın...Biz burda kar falan göremiyoruz, yağsa büyük ihtimal ben de mutlu olurum..
Ya öykü beni bırakır diye değil-ben kendimize kondurmuyorum zaten- hep diyorum güçlü benim kızım diye..Duruma üzüldüm, 20 hafta sen büyüt, o hissetmiştir de, kıpırdamıştır bebişi...Boşluğa düşmüştür..Tabi herşey Allahın takdiri de, bilmiyorum çok kötü oldum ben...Neyse dağıtalım konuyu bari..İyi hissetmiyorum çünkü..Sanırım ben sizin kadar güçlü değilim...Dayanamıyorum..
amin canım ya, inşallahh.doğum tarihi belli olanlar sezeryan olduğu için mi belli oldu...benım nette 18 hazıran çıkıyo hesaplayınca...ama doktorum daha bişey demedi!!!
bu cuma şeker testim var...açlığada hiç dayanamammm, napcam bilmiyorum
Doktorumla ortak kararımız..Benim normal doğum yapamayacağıma inanıyor, panik atak var bende, riske atamam, çocuğu sıkıştırabilirsin dedi..Zaten ben de normal istemiyordum..Benimkinin de şu anki duruşu normale uygun değil yan duruyor, o zamana kadar ne olur bilmiyorum da..
Hayırlısı olsun yaa...Allah bi avazda doğumlar nasip etsin hepimize de..
Günaydın kızlar bu ne sıkıcı hava içim daralıyor bugün
sağol cnm.dikkat ediyoprum ama olmuyor işte. sürekli antibiyotik kullanıyorumsağol cnm. ampisina verdi. erken doğum olur dikkat et dedi. okadar.
ege geçmiş olsun dikkat et kendine
a ufff herkes benim kıyafete takmış halbuki üzerimde kazak var darda değil gelen üzerine bişey bulamadın mı ( snaki seçenek çok da ) gıcık ediorlar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::84::84:
olsun sende deseydin bol şeyler sevmiyorum ne o öyle paspal gibi deseydin..
sağol cnm.dikkat ediyoprum ama olmuyor işte. sürekli antibiyotik kullanıyorum
nefret ediyorum yaaa sanki odadan çıktıgım var hem onlara ne yaaaa sabah sabah ufffffff
:84::84:
sağol cnm.dikkat ediyoprum ama olmuyor işte. sürekli antibiyotik kullanıyorum
Sana da mı erken doğum riski dedi...Ya geçer inşallah biran önce...
Benim doktor iç çamaşırını hergün değiştirecen, 90 derecede yıkanacak ve mutlaka ütülenecek diyor..Sizinki öyle şeyler diyor mu, ben ütülemezdim mesela..Ütülüyorum artık..
nefret ediyorum yaaa sanki odadan çıktıgım var hem onlara ne yaaaa sabah sabah ufffffff
takma canım onları sen yaaaa istediğini giyersin kim ne karışır
Benim doktor iç çamaşırını hergün değiştirecen, 90 derecede yıkanacak ve mutlaka ütülenecek diyor..Sizinki öyle şeyler diyor mu, ben ütülemezdim mesela..Ütülüyorum artık..
nerde öle şeyler dicek kilo mu bile sordugu yok hiçbişey sormuyo ben burdan szişlerle takip ediyorum
takma canım onları sen yaaaa istediğini giyersin kim ne karışır
zaten hiç bişey yok burda alamıyom edemiyom bide inadına söyler gibi
Benim üzerimde eşortman takımı var fatmaa..Takma kimseyi, sen bildiğini giy, kimse karışamaz...
kuzucum ne istersen yap oluyor yinede. evde değiliz sürekli iççamaşırır değiştiremeiyoruz akıntı var ıslak kalmamalı ama olmuyor. ped yasak mantar olur dedi. wc ler çok hijyen değil. sık gidiyoruz mikrop alıyorum işte. yoksa ütü felan olmaz yani dışardasın sürekli ne kadar sakınabilirsin ki
bak gördünmü çok yorulmuşsun..onun için bebişinde yorgun..benım melakem 2 gün oynamadı yorulduğum için..insan kafaya takıyo anlıyorum ama, gerçekten yorulduğun için merak etme..biraz sonra tekmeyi yede gör annesii
sağol cnm. ampisina verdi. erken doğum olur dikkat et dedi. okadar.
sağol cnm. benimde kasığıma ağrı girdi gitmişken sordum dr olabilir orada toplanmıştır dedi. üstelemedi bile.
bakmadı bile geçti. meraklnma uyuyordur bebiş.
ohh seversin tabi sıcacık evindesin:))))))) şaka kızz bende severim ama soğuktu valla sabah .. dr kontrol etmedi ilaç yazdı yolladı.
bol miktarda bakteri yazıyordu:))))))))
a ufff herkes benim kıyafete takmış halbuki üzerimde kazak var darda değil gelen üzerine bişey bulamadın mı ( snaki seçenek çok da ) gıcık ediorlar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::84::84:
Günaydın kızlar bu ne sıkıcı hava içim daralıyor bugün
Benim üzerimde eşortman takımı var fatmaa..Takma kimseyi, sen bildiğini giy, kimse karışamaz...
ohh ne güzel yaa... bide sağ. müd. yaa burda pek genç yok hepsi yaşlı yani 35-40 üzerinde insnalar böle insanları bilirsiniz yaa uff elleri boş yaa sataşacak yer arıorlar sanki göbeğim açık geziyom tövbe yaaa
Günaydın fmg...Aynen, acayip içim daralıyor bugün...
günaydınn cnmm. ne oldu neden sıkıldın. sezinin odası gelmiş hayırlı olsun iyi günlerde kullansın inşallah.
kuzucum ne istersen yap oluyor yinede. evde değiliz sürekli iççamaşırır değiştiremeiyoruz akıntı var ıslak kalmamalı ama olmuyor. ped yasak mantar olur dedi. wc ler çok hijyen değil. sık gidiyoruz mikrop alıyorum işte. yoksa ütü felan olmaz yani dışardasın sürekli ne kadar sakınabilirsin ki
O da doğru...Ben de yıkıyorum, ütülüyorum her sabah değiştiriyorum ama dediğin gibi sürekli dışardayız ne kadar dikkat etsek de oluyor...Ben burda çok rahata kavuştum yaa, eskiden evdi ya şimdiki büromuz..Wc lerin birini ben kaptım, bu benim dedim, siz öbürküne girin...Evde de eşim ayrı ben ayrı wc kullanıyoruz...Sakınıyorum ama, bilmiyorum, olacak oldu mu oluyor..İnşallah seninki de biran önce geçer..Kağıt havlu koysan olmaz mı ki kız, yarım saatte bir atar yenisini koyarsın..
ped in mantar yaptığını ilk defa duyuyorum. o zaman peçete pamuk gibi doğal birşey koyup o nu sık sık değiştireceksin dışardasın başka bir alternatif yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?