Bu arada kızlar, benim sütüm geldi...Süt gibi değil ama, azıcık peynir gibi, ucunda toplanmış...
Doktorumu aradım, sakın göğsünü elleme, bebe yağı bile sürme...Erken süt gelmesi erken doğuma sebep olabilir...Göğüsleri unut dedi...Ama erken süt gelme olayına da çok sık rastlanırmış, bişey olmazmış...Sadece ellememek lazımmış..
o zaman su karlı hava gecsın en yakın zamanda haberleselım yer ve saat sorunum yok benım sızlere nasıl uygunsa.
var mı bebekte bı hareket?
günaydın kızlarr....
çilekcim bebişin hareket etmedi diye üzülme..geçenlerde de benim öyle olmuştu, anne yorulunca bebekte yorulup uyku moduna geçiyomuş, dün çok mu iş yaptın??
çilek evet uyuyordur bebiş. yürüme imkanın varsa biraz yürü bebek de hareketlenir o zaman
Günaydınn, ağırlaşıyoruz tabii yavaş yavaş ağrılar falan ...günaydın hatunlar.... dün bende fenaydım yaa tüm kemiklerim agrıordu yaa şimdilik iyiyim ama dün yatsı namazımı bile kılamadım kuzunun deediği şeyde bebeği 20 haftalıkken kakasıı yemiş vefat etmiş (Allah tüm bebişleri korusun)
Bu arada kızlar, benim sütüm geldi...Süt gibi değil ama, azıcık peynir gibi, ucunda toplanmış...
Doktorumu aradım, sakın göğsünü elleme, bebe yağı bile sürme...Erken süt gelmesi erken doğuma sebep olabilir...Göğüsleri unut dedi...Ama erken süt gelme olayına da çok sık rastlanırmış, bişey olmazmış...Sadece ellememek lazımmış..
günaydınn kızlar bu nasıl bir haber ya lizgelal çok üzdü beni. Allah sabır versin.
çilek bebişin iyidir merak etme benimde bazen hareketleri geç oluyor ama hissedersin.
süt benimkinde de gelmişti geceliğimi ıslattı bişey olmaz elleme sıkma gerçekten . Bol sütün olur benim eylülde gelmişti. Bunda da uçları sarı olmuş. Orda kaldı geliba..
iyiim keyifliyim çokşükür mevsim teşekkürler. sen nasılsın
günaydınn kızlar bu nasıl bir haber ya lizgelal çok üzdü beni. Allah sabır versin.
çilek bebişin iyidir merak etme benimde bazen hareketleri geç oluyor ama hissedersin.
süt benimkinde de gelmişti geceliğimi ıslattı bişey olmaz elleme sıkma gerçekten . Bol sütün olur benim eylülde gelmişti. Bunda da uçları sarı olmuş. Orda kaldı geliba..
vay beeee
26+3 oldum ben canım..
Dün çok iş yaptım, bi de çok ters bi hareket yaptım sol tarafıma bi ağrı girdi hala geçmedi, olmadı doktora gidicem..
Günaydın kızlar, dışarda lapa lapa kar var, çok güzel, ben kar yağınca çok mutlu oluyorum.. Yanlış anlamayın evde olduğumdan değil işe de gitsem mutlu oluyordum.. Çok eğlenceli ama malesef kartopu oynayamayız bu sene offffff... Sizden naber.. Ege başınız sağolsun.. Doktor kontrolün nasıl geçti.. Kuzucum merak etme Öykü seni bırakmaz, o kadar badire atlattınız bu saatten sonra bişi olmaz Allahın izniyle..
ne yapalım iş güç uğraşıyoruz..yenı bir gün daha....günleri sayıyorum tek tek , çabucak geçsin diye, hayırlısıyla tabi....
ben de 27+3 oldum.1hafta varmış arada
Evet, senin doğum tarihi belli oldu mu..Ben Allah nasip ederse 4 haziranda doğuracağım.
yok bişey demedi dr.zaten sormayınca bişey dediği de yok da. nette hesaplayınca 3 haziran +- çıkıyor sadece.seninkini dr. mu söyledi
kendin mi istedin sezaryeni. benimki de dik duruyormuş dönmezse o vakte kadar sezaryen dedi bakalımEvet, doktorum söyledi..Sezeryan olucam, 39. hafta bitince...
sağol cnm. ampisina verdi. erken doğum olur dikkat et dedi. okadar.Doktorda sütün bol olacak dedi..İnşallah...Ege bende çok kötü oldum ya..
Sen ne yaptın, başınız sağolsun sizin de...
doktora gittin mi,dün gidecektin ya enfeksiyon için..Ne dedi..
sağol cnm. benimde kasığıma ağrı girdi gitmişken sordum dr olabilir orada toplanmıştır dedi. üstelemedi bile.Egee hoşgeldin, başınız sağolsun. Nasılsın?
Günaydın kızlar, dışarda lapa lapa kar var, çok güzel, ben kar yağınca çok mutlu oluyorum.. Yanlış anlamayın evde olduğumdan değil işe de gitsem mutlu oluyordum.. Çok eğlenceli ama malesef kartopu oynayamayız bu sene offffff... Sizden naber.. Ege başınız sağolsun.. Doktor kontrolün nasıl geçti.. Kuzucum merak etme Öykü seni bırakmaz, o kadar badire atlattınız bu saatten sonra bişi olmaz Allahın izniyle..
geçer Allahın izniyle.bebişlerimiz bir doğsun kendimizi bırakıp artık onlardan bahsederiz burda yok ateşi yok gazı yok diş çıkartıyo derken günler akıp gider.hele tek tek bir doğuralım da
kendin mi istedin sezaryeni. benimki de dik duruyormuş dönmezse o vakte kadar sezaryen dedi bakalım
sağol cnm. ampisina verdi. erken doğum olur dikkat et dedi. okadar.
ege geçmiş olsun dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?