2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vay beeee

o zaman su karlı hava gecsın en yakın zamanda haberleselım yer ve saat sorunum yok benım sızlere nasıl uygunsa.
var mı bebekte bı hareket?

Yok daha bi hareket , olur herhalde birazdan. Sadece hareket diil de karnımın sol yanımda bir ağrı var, ondan korkuyorum

günaydın kızlarr....
çilekcim bebişin hareket etmedi diye üzülme..geçenlerde de benim öyle olmuştu, anne yorulunca bebekte yorulup uyku moduna geçiyomuş, dün çok mu iş yaptın??

Dün çok iş yaptım, bi de çok ters bi hareket yaptım sol tarafıma bi ağrı girdi hala geçmedi, olmadı doktora gidicem..

çilek evet uyuyordur bebiş. yürüme imkanın varsa biraz yürü bebek de hareketlenir o zaman

bir de yürümeyi deniyim canım o zaman, sizi de paniklettim sabah sabah

Günaydınn, ağırlaşıyoruz tabii yavaş yavaş ağrılar falan ...
Peki nasıl anlamışlar Fatma?

Oluyormuş , ellemezsen gerçekten de birşey olmaz canım

Doktorda sütün bol olacak dedi..İnşallah...Ege bende çok kötü oldum ya..
Sen ne yaptın, başınız sağolsun sizin de...
doktora gittin mi,dün gidecektin ya enfeksiyon için..Ne dedi..

Egee hoşgeldin, başınız sağolsun. Nasılsın?

Günaydın kızlar, dışarda lapa lapa kar var, çok güzel, ben kar yağınca çok mutlu oluyorum.. Yanlış anlamayın evde olduğumdan değil işe de gitsem mutlu oluyordum.. Çok eğlenceli ama malesef kartopu oynayamayız bu sene offffff... Sizden naber.. Ege başınız sağolsun.. Doktor kontrolün nasıl geçti.. Kuzucum merak etme Öykü seni bırakmaz, o kadar badire atlattınız bu saatten sonra bişi olmaz Allahın izniyle..

Dün çok iş yaptım, bi de çok ters bi hareket yaptım sol tarafıma bi ağrı girdi hala geçmedi, olmadı doktora gidicem..

bak gördünmü çok yorulmuşsun..onun için bebişinde yorgun..benım melakem 2 gün oynamadı yorulduğum için..insan kafaya takıyo anlıyorum ama, gerçekten yorulduğun için merak etme..biraz sonra tekmeyi yede gör annesii

Günaydın öyküm...Nasılsın...Biz burda kar falan göremiyoruz, yağsa büyük ihtimal ben de mutlu olurum..
Ya öykü beni bırakır diye değil-ben kendimize kondurmuyorum zaten- hep diyorum güçlü benim kızım diye..Duruma üzüldüm, 20 hafta sen büyüt, o hissetmiştir de, kıpırdamıştır bebişi...Boşluğa düşmüştür..Tabi herşey Allahın takdiri de, bilmiyorum çok kötü oldum ben...Neyse dağıtalım konuyu bari..İyi hissetmiyorum çünkü..Sanırım ben sizin kadar güçlü değilim...Dayanamıyorum..

ne yapalım iş güç uğraşıyoruz..yenı bir gün daha....günleri sayıyorum tek tek , çabucak geçsin diye, hayırlısıyla tabi....

geçer Allahın izniyle.bebişlerimiz bir doğsun kendimizi bırakıp artık onlardan bahsederiz burda yok ateşi yok gazı yok diş çıkartıyo derken günler akıp gider.hele tek tek bir doğuralım da

Doktorda sütün bol olacak dedi..İnşallah...Ege bende çok kötü oldum ya..
Sen ne yaptın, başınız sağolsun sizin de...
doktora gittin mi,dün gidecektin ya enfeksiyon için..Ne dedi..
sağol cnm. ampisina verdi. erken doğum olur dikkat et dedi. okadar.

Egee hoşgeldin, başınız sağolsun. Nasılsın?
sağol cnm. benimde kasığıma ağrı girdi gitmişken sordum dr olabilir orada toplanmıştır dedi. üstelemedi bile.
bakmadı bile geçti. meraklnma uyuyordur bebiş.

ohh seversin tabi sıcacık evindesin:))))))) şaka kızz bende severim ama soğuktu valla sabah .. dr kontrol etmedi ilaç yazdı yolladı.
bol miktarda bakteri yazıyordu:))))))))

geçer Allahın izniyle.bebişlerimiz bir doğsun kendimizi bırakıp artık onlardan bahsederiz burda yok ateşi yok gazı yok diş çıkartıyo derken günler akıp gider.hele tek tek bir doğuralım da

amin canım ya, inşallahh.doğum tarihi belli olanlar sezeryan olduğu için mi belli oldu...benım nette 18 hazıran çıkıyo hesaplayınca...ama doktorum daha bişey demedi!!!
bu cuma şeker testim var...açlığada hiç dayanamammm, napcam bilmiyorum

kendin mi istedin sezaryeni. benimki de dik duruyormuş dönmezse o vakte kadar sezaryen dedi bakalım

Doktorumla ortak kararımız..Benim normal doğum yapamayacağıma inanıyor, panik atak var bende, riske atamam, çocuğu sıkıştırabilirsin dedi..Zaten ben de normal istemiyordum..Benimkinin de şu anki duruşu normale uygun değil yan duruyor, o zamana kadar ne olur bilmiyorum da..
Hayırlısı olsun yaa...Allah bi avazda doğumlar nasip etsin hepimize de..

a ufff herkes benim kıyafete takmış halbuki üzerimde kazak var darda değil gelen üzerine bişey bulamadın mı ( snaki seçenek çok da ) gıcık ediorlar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…