2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim ki dik pozisyonda olduğu için hem altan hem de üstten rahatsız ediyor kerata.ayakları idrar torbama kafası da kaburgama ve mideme baskı yapıyor aman sağlıklı olsunlar da biz çekeriz napalım

ben 27+3 haftalığım ama 7.ayın içindeyim diyorum yanlış mı biliyorum

yok doğru, 28. hafta bitince 6, 5 aylık olduğuna göre..sen 7. ayın içindeyim demen doğru oluyo canım..benımde 6.ayım biticek:)) galiba sanırım heralde

evet banada dedi dr. akıntı olabilir ama beyaz veyoğurt gibiysee enfeksiyonmuş.

ben kaç aydır çekiyorum onu . hep ayaklarını vuruyor resmen bacaklarımı sıkıp yürüyorum.

ay içimi rahatlattınız valla ben de bi tek bana mı öle oldu diyorum..demekki normal bişey..

Günaydın.. Kıpırdasa dert, kıpırdamasa dert :)
Ben de sabahtan beri kıpırdasın diye bekliyorum

Benimki öyle işte Ay acil benim doktorumla konuşmam gerekiyor..

evet ya sorma yaranamıyolar bi türlü bize..

günaydın kuzucum..evet demekki normal herkes yaşadıgına göre..doktora gidiyodum valla nerdeyse..rahatladım şimdi..benimki de herzaman olmuyo bölede bi kaç gece yaşadım bunu..

Ben 6 aylığım dediğimde çok kilo almışsın diyorlar..
7 aylığım dediğimde maşallah az kilo almışsın diyorlar..7 aylığım diyorum ben de...

benimde midemin altına vurmaya başladı kızım :)

6 a doldu 7.aydan 8 gün aldık diyosun.yani 7.ayın başında mı oluyoruz????

şu kaan kocatepe benim aklımı çok karıştırıyo ya ona göre nerdeyse 7 buçuk aylık olduk))

evet benim hesabım öyle. en iyisi hafta hesabından şaşmamak canım. soranlara da hafta söyle herkes yapsın kendi hesabını :))))

valla ben 18eylül son adet günüm diye hesap edince..18inden 18ine ay olarak alıyorum..yani martın 18inde 10gün sonra 6.ayım bitecek..bence en basit hesap böle

ay alemsin en güzeli..ben de 6 aylıgım diyorum..iç karnın ne kadar genişmiş diyolar

Eee,tabi sen kilo almadın fazla..Ben ayı yogi gibi oldum artık...Bilgisayarlar kurulunca foto ekleyemiyorum, aslında biraz önce çektim kendimi ama, niyeyse ekleyemedim..Ekleyebilirsem görürsün, kuzu dana oldu...

arkadaşlar size iyi sohbetler olsun.benim sağ kasığım iyice ağrımaya başladı gidiyim sol yanıma yatıyım belki geçer ufffff

şuan nefes alırken zorlanıyorum aldıgım nefes yetmiyo gibi dışarı çıtım temiz hava aldım ama değişmedi yaaa

Sağlıkla gelsinler :) Tosun falan da diyor benimki arada , ben de diyorum ben doğurduktan sonra geçecek, sen ömrün boyunca tosun olacaksın

benim ki dik pozisyonda olduğu için hem altan hem de üstten rahatsız ediyor kerata.ayakları idrar torbama kafası da kaburgama ve mideme baskı yapıyor aman sağlıklı olsunlar da biz çekeriz napalım

Kız nasıl anlıyorsunuz o kadar ayrıntılı, dahiliyeci gibisiniz walla :)
Ben bebeğin nasıl durduğunu anlasam idrar torbam nerde onu bilemem ki
Beni anlasa anlasa Channel anlar, sahi o nerede bugün???

yok doğru, 28. hafta bitince 6, 5 aylık olduğuna göre..sen 7. ayın içindeyim demen doğru oluyo canım..benımde 6.ayım biticek:)) galiba sanırım heralde

3 gün sonra 6 ayı bitiriyorsun, 7 ye giriyorsun galiba
Bu da yaş hesabı gibi, herkesinki farklı

Eee,tabi sen kilo almadın fazla..Ben ayı yogi gibi oldum artık...Bilgisayarlar kurulunca foto ekleyemiyorum, aslında biraz önce çektim kendimi ama, niyeyse ekleyemedim..Ekleyebilirsem görürsün, kuzu dana oldu...

masaya yaklaşamıyorum artık uzak oturup klavyeye uzanmaktan kollarım ağrıdı

valla ben 18eylül son adet günüm diye hesap edince..18inden 18ine ay olarak alıyorum..yani martın 18inde 10gün sonra 6.ayım bitecek..bence en basit hesap böle

Ben de aynı hesabı yapıyorum. 17si benimde son regl, 17sinde 6 ay bitiyor..

arkadaşlar size iyi sohbetler olsun.benim sağ kasığım iyice ağrımaya başladı gidiyim sol yanıma yatıyım belki geçer ufffff

Çok geçmiş olsun canım, dinlen sen biraz

masaya yaklaşamıyorum artık uzak oturup klavyeye uzanmaktan kollarım ağrıdı
Ben de telefona uzanamıyorum, açamıyorum göbiş çarpıyor masaya :)

öle deme kızım aramızda 2 hafta fark var onu da unutma. .aramızdaki fark ondan kaynaklanıyor..cünkü 2 hafta içinde resmen tartı saga dogru hamle yapmaya başlıyo ben bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…