günaydın şimdi tam olarak kaç aylığız biz? tamam 28.haftamıza girdik de ay olarak kaç aylığız????
havalar biraz ısınsa da rahat giyinsek
kat kat giyinmekten yürüyemiyorum. iyiyce penguene döndüm :))))
Bende feci var akıntı ama doktor çok normal dedi, erken doğum falan demedi
Panikledim şimdi:18::18:
3.ve son trimesterrrrrrrrrrr çok mutlu oldum birden :)))))))))) yani 7.ayımız
günaydın şimdi tam olarak kaç aylığız biz? tamam 28.haftamıza girdik de ay olarak kaç aylığız????
6 ay 8 gün benim hesabıma göre :)
sendemi ay hesaplama özürlüsün
aynen bende öyleyim vallaa...soranlara 26. haftamdayım diyorum, anlamıyolar öle, ay olarak söle diyolar, bende 6. ayın içindeyim diyorum, sonra düşünüyorum ...acaba 7. ayın içindemiyim diyee
ayy içim içime sığmıyor haziranı düsündükce bebegin odasını görüncede iki gündür duygulanıyorum :)
demin yeni doğum yapan arkadasımla konustumda vıklıyordu minik kerem bey onun sesine kurban inşallah bizimkilerin sesleride evlerimizi doldurucak :)))))))))))))))
benim ki sürekli öyle sağ kasığımı deşti bebiş resmen ve hala ağrı var hep mi sağdan vurur anlamadımkızlar günaydın... dün bütün gece bu cocuk beni uyutmadı kıpır kıpır tam da vajinama dogruydu sanırım ayakları yaklaşık 3 saat falan sürdü epey eziyet cektim..size de böle bişey oluyomu?? sanki cıkacakmış gibi geliyo bacakları itince..ama dün cok korktum okadar uzun sürünce..:97:
kızlar günaydın... dün bütün gece bu cocuk beni uyutmadı kıpır kıpır tam da vajinama dogruydu sanırım ayakları yaklaşık 3 saat falan sürdü epey eziyet cektim..size de böle bişey oluyomu?? sanki cıkacakmış gibi geliyo bacakları itince..ama dün cok korktum okadar uzun sürünce..:97:
kızlar günaydın... dün bütün gece bu cocuk beni uyutmadı kıpır kıpır tam da vajinama dogruydu sanırım ayakları yaklaşık 3 saat falan sürdü epey eziyet cektim..size de böle bişey oluyomu?? sanki cıkacakmış gibi geliyo bacakları itince..ama dün cok korktum okadar uzun sürünce..:97:
sen kaç haftalıksın ??ben 7.ay ın içindeim diyorum anlıyorlar.zaten önemli değil her gördüklerinde sorup sorup unutuyorlar.doğum tarihini söylemek daha mantıklı o zaman unutmuyorlar ve kendilerine göre hesap yapıyorlar
evet banada dedi dr. akıntı olabilir ama beyaz veyoğurt gibiysee enfeksiyonmuş.Akıntı hemen hemen hepimizde var. anormal olan o değil bence. enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor.
ben kaç aydır çekiyorum onu . hep ayaklarını vuruyor resmen bacaklarımı sıkıp yürüyorum.kızlar günaydın... dün bütün gece bu cocuk beni uyutmadı kıpır kıpır tam da vajinama dogruydu sanırım ayakları yaklaşık 3 saat falan sürdü epey eziyet cektim..size de böle bişey oluyomu?? sanki cıkacakmış gibi geliyo bacakları itince..ama dün cok korktum okadar uzun sürünce..:97:
aynen. vajinamda hissediyorum resmen..sanki çıkacakmış gibi oluyoo dediğin gibi..dün akşam benim paşada hiç durmadı, yattığımı anlıyo heralde, nasıl tepiniyooo :) kalk der gibi ...
sen kaç haftalıksın ??
evet banada dedi dr. akıntı olabilir ama beyaz veyoğurt gibiysee enfeksiyonmuş.
ben kaç aydır çekiyorum onu . hep ayaklarını vuruyor resmen bacaklarımı sıkıp yürüyorum.
6 buçuk aylıksın canım :)
Aynen ben dee.. kocam çok dalga geçiyor geldi benim big penguenim diye :)
nasıl hesap o yaaaaa.
10 haftamız kaldı. buda 2,5 ay demek. 6,5 aylıksın fmg.
hakan kılavuzun sitesinde ben 7.ayda görünüyorum.. ben 4 hafta hesaplıyorum 10 aylık olmuyoruz çünkü 38 e göre hesaplıyorum ben 40 değil
benim ki sürekli öyle sağ kasığımı deşti bebiş resmen ve hala ağrı var hep mi sağdan vurur anlamadım
banada oldu iki üç kere çok tuha oluyor insan cok korktum bende ama benim allahtan kısa sürdü
aynen. vajinamda hissediyorum resmen..sanki çıkacakmış gibi oluyoo dediğin gibi..dün akşam benim paşada hiç durmadı, yattığımı anlıyo heralde, nasıl tepiniyooo :) kalk der gibi ...QUOTE]
aynen benimde bacakları cıkıcakmış gibi geldi bianda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?