2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

3.ve son trimesterrrrrrrrrrr çok mutlu oldum birden :)))))))))) yani 7.ayımız

ayy içim içime sığmıyor haziranı düsündükce bebegin odasını görüncede iki gündür duygulanıyorum :)
demin yeni doğum yapan arkadasımla konustumda vıklıyordu minik kerem bey onun sesine kurban inşallah bizimkilerin sesleride evlerimizi doldurucak :)))))))))))))))

günaydın şimdi tam olarak kaç aylığız biz? tamam 28.haftamıza girdik de ay olarak kaç aylığız????

sendemi ay hesaplama özürlüsün
aynen bende öyleyim vallaa...soranlara 26. haftamdayım diyorum, anlamıyolar öle, ay olarak söle diyolar, bende 6. ayın içindeyim diyorum, sonra düşünüyorum ...acaba 7. ayın içindemiyim diyee

günaydın şimdi tam olarak kaç aylığız biz? tamam 28.haftamıza girdik de ay olarak kaç aylığız????

6 buçuk aylıksın canım :)

havalar biraz ısınsa da rahat giyinsek
kat kat giyinmekten yürüyemiyorum. iyiyce penguene döndüm :))))

Aynen ben dee.. kocam çok dalga geçiyor geldi benim big penguenim diye :)

6 ay 8 gün benim hesabıma göre :)

nasıl hesap o yaaaaa.
10 haftamız kaldı. buda 2,5 ay demek. 6,5 aylıksın fmg.
hakan kılavuzun sitesinde ben 7.ayda görünüyorum.. ben 4 hafta hesaplıyorum 10 aylık olmuyoruz çünkü 38 e göre hesaplıyorum ben 40 değil

kızlar günaydın... dün bütün gece bu cocuk beni uyutmadı kıpır kıpır tam da vajinama dogruydu sanırım ayakları yaklaşık 3 saat falan sürdü epey eziyet cektim..size de böle bişey oluyomu?? sanki cıkacakmış gibi geliyo bacakları itince..ama dün cok korktum okadar uzun sürünce..:97:

ben 7.ay ın içindeim diyorum anlıyorlar.zaten önemli değil her gördüklerinde sorup sorup unutuyorlar.doğum tarihini söylemek daha mantıklı o zaman unutmuyorlar ve kendilerine göre hesap yapıyorlar

Hadi inşallah ben de artık heyecanlanmaya başladım..
Rüyamda sürekli bebeği görüyorum artık :)

benim ki sürekli öyle sağ kasığımı deşti bebiş resmen ve hala ağrı var hep mi sağdan vurur anlamadım

banada oldu iki üç kere çok tuha oluyor insan cok korktum bende ama benim allahtan kısa sürdü

aynen. vajinamda hissediyorum resmen..sanki çıkacakmış gibi oluyoo dediğin gibi..dün akşam benim paşada hiç durmadı, yattığımı anlıyo heralde, nasıl tepiniyooo :) kalk der gibi ...

ben 7.ay ın içindeim diyorum anlıyorlar.zaten önemli değil her gördüklerinde sorup sorup unutuyorlar.doğum tarihini söylemek daha mantıklı o zaman unutmuyorlar ve kendilerine göre hesap yapıyorlar
sen kaç haftalıksın ??

Akıntı hemen hemen hepimizde var. anormal olan o değil bence. enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor.
evet banada dedi dr. akıntı olabilir ama beyaz veyoğurt gibiysee enfeksiyonmuş.

ben kaç aydır çekiyorum onu . hep ayaklarını vuruyor resmen bacaklarımı sıkıp yürüyorum.

ben 27+3 haftalığım ama 7.ayın içindeyim diyorum yanlış mı biliyorum

Günaydın.. Kıpırdasa dert, kıpırdamasa dert :)
Ben de sabahtan beri kıpırdasın diye bekliyorum

evet banada dedi dr. akıntı olabilir ama beyaz veyoğurt gibiysee enfeksiyonmuş.

ben kaç aydır çekiyorum onu . hep ayaklarını vuruyor resmen bacaklarımı sıkıp yürüyorum.

Benimki öyle işte Ay acil benim doktorumla konuşmam gerekiyor..

bodrum günaydın, bi ara bana da oluyordu aynen tarif ettiğin gibi..Ama artık göbeğimin biraz yukarısına vuruyor hep..Gerçi bugün kızımın pek keyfi yok, oynaşmıyor da, genelde yukarılara vuruyor artık.

6 buçuk aylıksın canım :)
Aynen ben dee.. kocam çok dalga geçiyor geldi benim big penguenim diye :)

acımasız şeyler. ben de eşime sen kendi göbeğine bak diyorum :)))

4 haftaya göre hesaplarsan öyle oluyor.
ama tam ayın birinde yeni aydan gün almaya başlıyorum.
aman neyse işte ay hesabı tutmuyor doktorlar ondan ay hesabı yapmıyor. Sonuçta 11 hafta sonra gelecek kızım.

benim ki sürekli öyle sağ kasığımı deşti bebiş resmen ve hala ağrı var hep mi sağdan vurur anlamadım

ayy hadi yaa benimki de alttan allttan öff cok fena..

banada oldu iki üç kere çok tuha oluyor insan cok korktum bende ama benim allahtan kısa sürdü

evet ya bu 4.kez benim de gece ama hiç bukadar uzun sürmemişti resmen dogacak sandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…