2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ankara valiliği bildiri yayınlamış, hamile bayanlara iki günlük idari izin vermiş, kar var ya, okullu çocuk gibi sevindirik oldum:):)

bu ardahanı taaa ben napiyim kaç ay geldim gittim oralara bi kar yagdı hemencik tatil ohhh

blueee, hamile bayanlara 2 gün izin vermişler ankarada, hadi gözünaydın, iyice dinlenme fırsatın olur

ben omobaby kullandım eylülde sabun tozu . Ama bunda da hacı şakir sabun tozu yada dalinin kini alcam .
Sabunu vucudu için istiyorum şampuanla yıkayınca sanki durulanmıyor gibi kayıyor sevmiyorum

bu ardahanı taaa ben napiyim kaç ay geldim gittim oralara bi kar yagdı hemencik tatil ohhh

ben de hiç beklemiyordum hatta maille geldi de maili hemen sildim benle ilgisi yok diye, az önce bi arkadaş söyledi size izin çıktı diye. ama bi günü yandı zaten, bu karda kışta şimdi gidemem kendim, akşam servisle giderim ancak. yarın iyi olacak.
amcamın kızı kağızmanda öpğretmenlik yaptı 4 yıl, orda da çok yağıyordu ama tatil olmuyordu, genel durum oldğu için. kirpiklerimiz donuyor diyordu. sen stajer memur musun? o nedenle mi tayin isteyemiyorsun? bu arada benim ablam da hemşire, onun da ilk tayini çok ücra bir köye çıkmıştı...

ben şimdiye kadar hep dalinin sıvı deterjanını kullanmıştım bebekken iyide büyüyünce lekeler çıkmıyo bende normal deterjanla yıkayıp sonra birde bebek deterjanıyla yıkıyordum ama dün dalan roxy diye bir deterjan var onu aldım bakalım deneyeyim haber veririm nasıl olduğunu

çok şekerrrr bayıldım maşallah bebişede..

Birde fmg cim sabunu alın mutlaka bebeğin yüzünü elini silmek için ağız bexlerini kendi sabunuyla sabunlayıp silerdim ben. Yz bebeği ya sürekli silinmesi gerekecek:)

çok tatlıııııııııııı güle güle giysin... bebişde sağlıklı sıhhatli büyüsün

ben 4 bliyim canım eşim dershane öğretmeni eş durumu zaten çok çetfelli göndermemek için ellerinden geleni yapıorlar eşim burda yanımda da gitmekde karanlık yani ne zaman gideriz burdan belli değil...

saolun cnm cok tşk ederım de ya kızlar sımdı ben hesap yapıom da ya bız kac aylık hamıleyız anlamadım kı tutmuyor ya :S:S:S:S

Kızlar göğüs uçlarnız acıyormu elimi bile süremiyorum birde bi tanesinin uzu sarı olmıuş kupkuru sizin nasıl

güle güle kullansın bebişin. metehanı da yerim maşallah paşaya.

ben omobaby kullandım eylülde sabun tozu . Ama bunda da hacı şakir sabun tozu yada dalinin kini alcam .
Sabunu vucudu için istiyorum şampuanla yıkayınca sanki durulanmıyor gibi kayıyor sevmiyorum

ben hangisini alıcam. dalini tavsiye ettiler ama kararsızım.

canım çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…