ankara valiliği bildiri yayınlamış, hamile bayanlara iki günlük idari izin vermiş, kar var ya, okullu çocuk gibi sevindirik oldum:):)
ooyy yerim ben onu, kızma annesi, çok masum bir yüzü var. bayılıyorum ben onun fotoğrafına:)
ay deli oldum yaa 2dakka arkamı döndüm duru bütün sütü koltuğa dökmüş öyle bakıyoo:))
ankara valiliği bildiri yayınlamış, hamile bayanlara iki günlük idari izin vermiş, kar var ya, okullu çocuk gibi sevindirik oldum:):)
ben omobaby kullandım eylülde sabun tozu . Ama bunda da hacı şakir sabun tozu yada dalinin kini alcam .evet yaaa anlamamak büyük beceri valla.
En güzeli. Dert tasa yok :)))
evet bendeki sıkıntı. Kollarım ağrıyo uzanıcam diye.
Sabununu kullanmam diye seti almadım.
Zaten fiyatta fark etmiyormuş. Tek tek alırsan da içindekiler o fiyata geliyor dediler bana.
Bebişin çamaşırlarını yıkamak için ne alıcaz?
Bir de yeni mobilya kokusunu yok etmek için bol havalandırmak dışında önerisi olan var mı?
bu ardahanı taaa ben napiyim kaç ay geldim gittim oralara bi kar yagdı hemencik tatil ohhh
evet yaaa anlamamak büyük beceri valla.
en güzeli. dert tasa yok :)))
evet bendeki sıkıntı. kollarım ağrıyo uzanıcam diye.
sabununu kullanmam diye seti almadım.
zaten fiyatta fark etmiyormuş. tek tek alırsan da içindekiler o fiyata geliyor dediler bana.
bebişin çamaşırlarını yıkamak için ne alıcaz?
bir de yeni mobilya kokusunu yok etmek için bol havalandırmak dışında önerisi olan var mı?
Eki Görüntüle 154659 Eki Görüntüle 154658 Eki Görüntüle 154657 Eki Görüntüle 154660 Eki Görüntüle 154661 Eki Görüntüle 154663 bakın kızıma aldım bunları umarım begenırsınız buda yenı dogan yıgenım dayımn oglu 4 martta dunyaya geldi metehan ımız
çok tatlıııııııııııı güle güle giysin... bebişde sağlıklı sıhhatli büyüsünEki Görüntüle 154659 Eki Görüntüle 154658 Eki Görüntüle 154657 Eki Görüntüle 154660 Eki Görüntüle 154661 Eki Görüntüle 154663 bakın kızıma aldım bunları umarım begenırsınız buda yenı dogan yıgenım dayımn oglu 4 martta dunyaya geldi metehan ımız
ben de hiç beklemiyordum hatta maille geldi de maili hemen sildim benle ilgisi yok diye, az önce bi arkadaş söyledi size izin çıktı diye. ama bi günü yandı zaten, bu karda kışta şimdi gidemem kendim, akşam servisle giderim ancak. yarın iyi olacak.
amcamın kızı kağızmanda öpğretmenlik yaptı 4 yıl, orda da çok yağıyordu ama tatil olmuyordu, genel durum oldğu için. kirpiklerimiz donuyor diyordu. sen stajer memur musun? o nedenle mi tayin isteyemiyorsun? bu arada benim ablam da hemşire, onun da ilk tayini çok ücra bir köye çıkmıştı...
Eki Görüntüle 154659 Eki Görüntüle 154658 Eki Görüntüle 154657 Eki Görüntüle 154660 Eki Görüntüle 154661 Eki Görüntüle 154663 bakın kızıma aldım bunları umarım begenırsınız buda yenı dogan yıgenım dayımn oglu 4 martta dunyaya geldi metehan ımız
Komili Bebe Bebek Bakım Seti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
komilinin de varmış nasılki acep
ben omobaby kullandım eylülde sabun tozu . Ama bunda da hacı şakir sabun tozu yada dalinin kini alcam .
Sabunu vucudu için istiyorum şampuanla yıkayınca sanki durulanmıyor gibi kayıyor sevmiyorum
ben şimdiye kadar hep dalinin sıvı deterjanını kullanmıştım bebekken iyide büyüyünce lekeler çıkmıyo bende normal deterjanla yıkayıp sonra birde bebek deterjanıyla yıkıyordum ama dün dalan roxy diye bir deterjan var onu aldım bakalım deneyeyim haber veririm nasıl olduğunu
saolun cnm cok tşk ederım de ya kızlar sımdı ben hesap yapıom da ya bız kac aylık hamıleyız anlamadım kı tutmuyor ya :S:S:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?