yaa şaka gibi bu olaylar. nasıl anlamaz regl oluyor desek tekmeleride mi hissetmeid. karnı şişmedi mi ben anlamıyorum ya. neyse büyük söylemiyim allah korusun:) ama güzel valla 2 ay kalmış ne güzel.arkadaşlar geçenlerde yeni evlenen bi arkadaşa gittik de bir kardeşi olmuş, annesi 7. ayına kadar anlamamış hamile olduğunu. çok şaşırdım, bi de çiftçilik yapıyorlar, kadın hamile haliyle ne kasalar kaldırmış bilmediği için. dedim hiçbir şeye stres olmadan hamileliğin 7 ayını geçirmiş:)
arkadaşlar geçenlerde yeni evlenen bi arkadaşa gittik de bir kardeşi olmuş, annesi 7. ayına kadar anlamamış hamile olduğunu. çok şaşırdım, bi de çiftçilik yapıyorlar, kadın hamile haliyle ne kasalar kaldırmış bilmediği için. dedim hiçbir şeye stres olmadan hamileliğin 7 ayını geçirmiş:)
göbşüme öğlen çay döktüm
bende masdan daraouıyorum uzanamıyorum klavyeyeanneeeem kıyamam sana. geçmiş olsun.
ilginç birşey gerçekten hayretler içindeyim.
nefes alamıyorum sanki kızlar karnım iyice dayandı yukarı. benim velet napıyo acaba içerde?
40 hafta hesaplıyorlar ya normal doğumu, 37e kadar çalışabilir raporu veriyorlar galiba ama emin değilim. İnşallah çıkartamazlar Ege yaa..
Uğraşırken moralim bozulmasın da..
Kayınvalideni gördün müü , kesin görmüşsündür
fmg sebamed ürünlerinden neyi nekadara aldın yazabilirmisin. bende bu ay almak istiyorum. artık hazırlanmam lazım. erken doğum felan allah korusunda..
fatmacım geçmiş olsun cnm silverdin sür hemen alır acısını...
ege başın sağolsun yeni öğrendim..
banayaklaşma doğum günün kutlu olsun artık bebişinle nice güzel yıllara
benim kuzenim de ilk oğlu 8 aylıkken ikinciye hamile kalmış, 3,5 aylıkken öğrendi hamile olduğunu. ilk doktor ziyaretinde bebeğin cinsiyetini de öğrendi:)) bir yandan iyi gerçi, en stresli dönemi farkında olmadan atlattı:))
Aa nice senelereeeee... Annemin de doğumgünü bugün... Balık burçlarııı :)
banayaklaşma doğum günün kutlu olsun artık bebişinle nice güzel yıllara
allah korusun canım valla net fiyatını hatırlayamadım.
fişini de atmışımdır.
şampuanı 200lük 15 TL
kremi 200lük 22 TL civarı.
başka neyini almak lazım?
ay deli oldum yaa 2dakka arkamı döndüm duru bütün sütü koltuğa dökmüş öyle bakıyoo:))
çok garip ya, karnı da mı büyümemiş:))
yaa şaka gibi bu olaylar. nasıl anlamaz regl oluyor desek tekmeleride mi hissetmeid. karnı şişmedi mi ben anlamıyorum ya. neyse büyük söylemiyim allah korusun:) ama güzel valla 2 ay kalmış ne güzel.
ay deli oldum yaa 2dakka arkamı döndüm duru bütün sütü koltuğa dökmüş öyle bakıyoo:))
sabunu şampuanı bebeyağı (viücudu için) pişik kremi e bebek te seti 50 tl felandı acaba alsamıyıdm. tek tek sormadım daha çünkü
yaa şaka gibi bu olaylar. nasıl anlamaz regl oluyor desek tekmeleride mi hissetmeid. karnı şişmedi mi ben anlamıyorum ya. neyse büyük söylemiyim allah korusun:) ama güzel valla 2 ay kalmış ne güzel.
bende masdan daraouıyorum uzanamıyorum klavyeye
sabunu şampuanı bebeyağı (viücudu için) pişik kremi e bebek te seti 50 tl felandı acaba alsamıyıdm. tek tek sormadım daha çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?