2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa şaka gibi bu olaylar. nasıl anlamaz regl oluyor desek tekmeleride mi hissetmeid. karnı şişmedi mi ben anlamıyorum ya. neyse büyük söylemiyim allah korusun:) ama güzel valla 2 ay kalmış ne güzel.

selammm nasılsınız çok sıkıcı bir gün bugün hiç sevmiyorum kar yağmur falan yaz gelsin bir an önce:)

menepozdayım snmıştır kendisini... aman streslense kocası dinlermi acaba

benim kuzenim de ilk oğlu 8 aylıkken ikinciye hamile kalmış, 3,5 aylıkken öğrendi hamile olduğunu. ilk doktor ziyaretinde bebeğin cinsiyetini de öğrendi:)) bir yandan iyi gerçi, en stresli dönemi farkında olmadan atlattı:))

anneeeem kıyamam sana. geçmiş olsun.

ilginç birşey gerçekten hayretler içindeyim.

nefes alamıyorum sanki kızlar karnım iyice dayandı yukarı. benim velet napıyo acaba içerde?
bende masdan daraouıyorum uzanamıyorum klavyeye

hahahah herkes aynısını sordu bende tırstım ama cenaze oraya gideceğinden gelmemişler. şükür. ama çok korktum gelsede yapcak bişey yok. ne yapıyım konuşcaktım el mahkum eşim için oda. yoksa şeytan görsün yüzlerini

fmg sebamed ürünlerinden neyi nekadara aldın yazabilirmisin. bende bu ay almak istiyorum. artık hazırlanmam lazım. erken doğum felan allah korusunda..

allah korusun canım valla net fiyatını hatırlayamadım.
fişini de atmışımdır.
şampuanı 200lük 15 TL
kremi 200lük 22 TL civarı.

başka neyini almak lazım?

ne güzel yaa bende erkenden öğrenip 4-5kere falan gitmiştim o zamana kadar..

allah korusun canım valla net fiyatını hatırlayamadım.
fişini de atmışımdır.
şampuanı 200lük 15 TL
kremi 200lük 22 TL civarı.

başka neyini almak lazım?

sabunu şampuanı bebeyağı (viücudu için) pişik kremi e bebek te seti 50 tl felandı acaba alsamıyıdm. tek tek sormadım daha çünkü

ay deli oldum yaa 2dakka arkamı döndüm duru bütün sütü koltuğa dökmüş öyle bakıyoo:))

aman yerim senin durunu çok tatlı bi kız maşallah :):)

ya o sebamed ürünleride hilmini arkadaşı eczacı ordan alırız diye umuyorum

çok garip ya, karnı da mı büyümemiş:))

yaa şaka gibi bu olaylar. nasıl anlamaz regl oluyor desek tekmeleride mi hissetmeid. karnı şişmedi mi ben anlamıyorum ya. neyse büyük söylemiyim allah korusun:) ama güzel valla 2 ay kalmış ne güzel.

köylerinde herkes zaten çokn şişmanmış, o da kilo alıyorum herhalde diye düşünmüş:):) bi de yaşı büyük ya regl olmayınca menopoza yormuş. ben de her şeyi anladım da bebeğin hareketlerini nasıl hissetmemiş onu anlayamadım. ama çok garip ya, gerçekten olabiliyormuş:)

ankara valiliği bildiri yayınlamış, hamile bayanlara iki günlük idari izin vermiş, kar var ya, okullu çocuk gibi sevindirik oldum:):)

sabunu şampuanı bebeyağı (viücudu için) pişik kremi e bebek te seti 50 tl felandı acaba alsamıyıdm. tek tek sormadım daha çünkü

ya ben duruda niveanın setini almıştım ama sabunu pişik kremini falan hiç kullanmadım niveanın pişik kremi bi işe yaramıyo zaten:) acaba bende mi sebamed alsam karar veremedim daha

evet yaaa anlamamak büyük beceri valla.
en güzeli. dert tasa yok :)))

bende masdan daraouıyorum uzanamıyorum klavyeye

evet bendeki sıkıntı. kollarım ağrıyo uzanıcam diye.

sabununu kullanmam diye seti almadım.
zaten fiyatta fark etmiyormuş. tek tek alırsan da içindekiler o fiyata geliyor dediler bana.

bebişin çamaşırlarını yıkamak için ne alıcaz?

bir de yeni mobilya kokusunu yok etmek için bol havalandırmak dışında önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…