fiyatıda iyimiş gerçi deneme yanılma olucka her bebeğin cildi aynı olmuokomiliyide tavsiye ediyo herkes ben hiç kullanmadım özellikle pişik kremi çok iyiymiş..
Kızlar göğüs uçlarnız acıyormu elimi bile süremiyorum birde bi tanesinin uzu sarı olmıuş kupkuru sizin nasıl
Eki Görüntüle 154659 Eki Görüntüle 154658 Eki Görüntüle 154657 Eki Görüntüle 154660 Eki Görüntüle 154661 Eki Görüntüle 154663 bakın kızıma aldım bunları umarım begenırsınız buda yenı dogan yıgenım dayımn oglu 4 martta dunyaya geldi metehan ımız
Kızlar göğüs uçlarnız acıyormu elimi bile süremiyorum birde bi tanesinin uzu sarı olmıuş kupkuru sizin nasıl
benim yarın tam 6 ayım bitiyo
saolun cnm cok tşk ederım de ya kızlar sımdı ben hesap yapıom da ya bız kac aylık hamıleyız anlamadım kı tutmuyor ya :S:S:S:S
bende masdan daraouıyorum uzanamıyorum klavyeye
hahahah herkes aynısını sordu bende tırstım ama cenaze oraya gideceğinden gelmemişler. şükür. ama çok korktum gelsede yapcak bişey yok. ne yapıyım konuşcaktım el mahkum eşim için oda. yoksa şeytan görsün yüzlerini
çilekçim anneninde doğumgünü kutlu olsun. nice senelere.
kızlar channel nerde haber yokmu
blueee, hamile bayanlara 2 gün izin vermişler ankarada, hadi gözünaydın, iyice dinlenme fırsatın olur
çok şekerrrr bayıldım maşallah bebişede..
Birde fmg cim sabunu alın mutlaka bebeğin yüzünü elini silmek için ağız bexlerini kendi sabunuyla sabunlayıp silerdim ben. Yz bebeği ya sürekli silinmesi gerekecek:)
benimkilerde öyle yaa ikisinin de ucu sarı süt akıp ta kurumuş gibi.. birde maşallah kocaman oldular yaa habire sütyen alıyorum küçük geliyo:))
omo babyben hangisini alıcam. Dalini tavsiye ettiler ama kararsızım.
benimkilerde öyle yaa ikisinin de ucu sarı süt akıp ta kurumuş gibi.. Birde maşallah kocaman oldular yaa habire sütyen alıyorum küçük geliyo:))
ozaman ben 7 ay ıcındemı oluom ay kafayı yıvem yaaaaaa
ped in mantar yaptığını ilk defa duyuyorum. o zaman peçete pamuk gibi doğal birşey koyup o nu sık sık değiştireceksin dışardasın başka bir alternatif yok gibi
ben günlük ped kullanıyorum yaprak olanlardan. kullanmazsam daha rahatsız oluyorum. peçete vs bence daha tehlikeli çünkü hava almasını daha çok önlüyor. ben günlük pedi her wcye gittiğimde değiştiriyorum kuru kalıyor hiç değilse.. açıkcası bi rahatsızlık yaşamadım..
blueee, hamile bayanlara 2 gün izin vermişler ankarada, hadi gözünaydın, iyice dinlenme fırsatın olur
birceee nerde okudun kızz :)) bana kimse izinlisin vs demedi :))))
çok iyi haber bu, hemen kullanayım izniminerde gördün?
benimde gögüs uçlarım çok acıyor ama sarılık falan olmadı burada vücudum çok kaşınıyor derimi söküp atmak geliyor bazen cildim çok kuru belkide ondan arkadaşlar buarada benim oğluş çok hareketli maşallahsürekl, tekmeliyor annesini :)
merhaba kızlar nasılsınız?
birceee nerde okudun kızz :)) bana kimse izinlisin vs demedi :))))
çok iyi haber bu, hemen kullanayım izniminerde gördün?
benimde çok kaşınıyor kolum bacağım falan doktora gitmiştim bir krem verdi kaşıntı olunca sürüyorum hemen..
merhaba kızlar nasılsınız?
Ben günlük ped kullanıyorum yaprak olanlardan. Kullanmazsam daha rahatsız oluyorum. Peçete vs bence daha tehlikeli çünkü hava almasını daha çok önlüyor. Ben günlük pedi her wcye gittiğimde değiştiriyorum kuru kalıyor hiç değilse.. Açıkcası bi rahatsızlık yaşamadım..
Birceee nerde okudun kızz :)) bana kimse izinlisin vs demedi :))))
çok iyi haber bu, hemen kullanayım iznimiNerde gördün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?