2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

komiliyide tavsiye ediyo herkes ben hiç kullanmadım özellikle pişik kremi çok iyiymiş..
fiyatıda iyimiş gerçi deneme yanılma olucka her bebeğin cildi aynı olmuo

Kızlar göğüs uçlarnız acıyormu elimi bile süremiyorum birde bi tanesinin uzu sarı olmıuş kupkuru sizin nasıl

bende tık yok aynı azıcık büyüdüler hafif çatlak var ve koyulaştılar hepsi bu sütüm olmayacak diyede korkuyorum

Kızlar göğüs uçlarnız acıyormu elimi bile süremiyorum birde bi tanesinin uzu sarı olmıuş kupkuru sizin nasıl

benimkilerde öyle yaa ikisinin de ucu sarı süt akıp ta kurumuş gibi.. birde maşallah kocaman oldular yaa habire sütyen alıyorum küçük geliyo:))

Ay iyi ki yoklarmış, çekilmezsi hamiş hamiş sinir bozukluğu

çilekçim anneninde doğumgünü kutlu olsun. nice senelere.

kızlar channel nerde haber yokmu

Çok saoğol Egecim, Allah başımızdan eksik etmesinn,
Ben de merak ettim channeli, sabahtan beri yok

blueee, hamile bayanlara 2 gün izin vermişler ankarada, hadi gözünaydın, iyice dinlenme fırsatın olur

Ohhh ne güseelllll

Ben de bişey yok daha acı falan

benim sadece büyüdüler 2 beden onun dışında hiç bi değişiklik yok valla.. ne koyulaşma nede başka bişi

alıyım ozaman sağol canım.

bende ara ara sızı giriyor sanki göğüs ucuma giden bir damar patlayacak gibi sızlıyor. onun dışında ağrım yok şimdilik.

benimkilerde öyle yaa ikisinin de ucu sarı süt akıp ta kurumuş gibi.. birde maşallah kocaman oldular yaa habire sütyen alıyorum küçük geliyo:))

ben dusa gırdıgımde sut gelıo anlamadımkı her b.... var bendede dr a sordum ıyıdır erken gelmesı cok olacagına ısaret dedı ama ne bılım ben ya

ben hangisini alıcam. Dalini tavsiye ettiler ama kararsızım.
omo baby
dalin sıvı deterjan
hacı şakir sabun tzu bu 3 ünden 1 alabilirsin kokla bak fiyatına felan hiç fark etmez. Sıvı deterjan olanlar yumuşatıcı kullanmıycağın için sertleiştirmez. Ben dalin alıcam..

benimkilerde öyle yaa ikisinin de ucu sarı süt akıp ta kurumuş gibi.. Birde maşallah kocaman oldular yaa habire sütyen alıyorum küçük geliyo:))

ay saphire aynennnnnnnn sanki süt akmış kurumuış ucu sapsarı. Kocaman oldu bide ucu acıyor korktum elimi dokunduramadım sütyeni düzelticektim

benimde gögüs uçlarım çok acıyor ama sarılık falan olmadı burada vücudum çok kaşınıyor derimi söküp atmak geliyor bazen cildim çok kuru belkide ondan arkadaşlar buarada benim oğluş çok hareketli maşallah sürekl, tekmeliyor annesini :)

merhaba kızlar nasılsınız?

benimde çok kaşınıyor kolum bacağım falan doktora gitmiştim bir krem verdi kaşıntı olunca sürüyorum hemen..

merhaba kızlar nasılsınız?

birceee nerde okudun kızz :)) bana kimse izinlisin vs demedi :))))
çok iyi haber bu, hemen kullanayım iznimi nerde gördün?

topikte bir arkadaş yazdı. valilik yayımlamış, mail gitmiş galiba onlara. araştır hemen. bugün gitti, yarını değerlendir

Quote]

cnm selam..
Ben kullanmıyorum dr kullanma dedi ama bazı arkadaşlar kullanıyor. Sorun yok sanırım. Zaten az kaldı antibiyotik içmekten helak oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…