2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kafasını ölçtü 7.2 çıktı... 9.5 ta doğum olur dedi..

7 --- 1 kilo demekmiş
2 --- 200 gr.

bu da 1200 edio işte..

Toplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (26 üye ve 9 ziyaretçi)
sapphire bebekpoyraz Hilmi_ve_Fatma+ ipek erdenoz ED_bambi_KD banayaklasma basakadv birce3535 berrin ceygam hayaletorka selinsu42 HAMRA6 kocaminkuzusuyum+ fmg karakan JUSE EGE04+ sacrecoeur askandaz melanmos Sabiha1 cilekcilek sezzzz

maşallah

anneme bişeyler oluyo kızlar merhamete geldi dün aramıştım başım agrıo demiştim bugünde başının agrısı geçti mi dye aradı şoktayım

medicana da doğum paketi var.2300 fiyatı ama benim doktorum dışardan gelicek.eski ankara üni.başhehim yardımcısı AHMET BOSTANCI.yeri atakulenin karşısında.dr.belrliyo o zaman fiyatı.
daha konuşmadım ama heralde o civarlarda olur yine.

medicanayı da gitttim gördüm.yeni doğan servisi olması benim için en önemlisiydi.odalarda rahat ve konforlu.hrs yi gördüm ben orası da çok konforlu bir hastane.bi akrabam da orda doğum yaptı ama fiyatlar hakkaten çok uçuk.

sana ne kasdara patlıcak doğum????

canım seninle sat. Aynı benim 26 mayıs sezeryan olacak. Yaklaştı. Erken doğumu da düşününce telaşa düşüyorum herşeyi hazır etmek lazım. Allah korusun, vaktinde gidip doğurmayı nasip etsin.

banada dedı dr um 28 haftadan sonra cantanız hazır olsun bır kosede hıc biseyın garantısı yok dedı :18::18:

biz erkek ismi diye koyuyoruz ama kızlara oluyomuş demek:))
benim çevremdekilerin hepsi erkek. erkek ismi olarak daha yaygın.
anneme bişeyler oluyo kızlar merhamete geldi dün aramıştım başım agrıo demiştim bugünde başının agrısı geçti mi dye aradı şoktayım

iyi hadi, doğuma kadar iyice yumuşar, anne yüreği sonuçta ne kadar uzatabilir...

Arkadaşlar merhaba; oğluşumun muhtemel doğum tarihi 1 temmuz diye temmuz annelerinde dolanıyordum. Kafama yeni dank etti. Haziran annesi olmam %99. Neyse aranıza yeni katıldım. Ne derler geç olsun güç olmasın. Herkese sevgiler..

hoşgeldin o zaman :)

benim çevremdekilerin hepsi erkek. erkek ismi olarak daha yaygın.

iyi hadi, doğuma kadar iyice yumuşar, anne yüreği sonuçta ne kadar uzatabilir...
ne biliyim tuhaf geldi birden korktum şimdi arayınca bişey oldu sandım

ooooooooo hoşgeldin geç olsun güç olmasın hakketen

ayy saat geçmiş ben bi gidip ikindiyi kılayım

off nasıl fiyatlar bunlar böyle

benim miracık küçük küçük oynuyor kızlaaarr
ohhh biraz ferahladım şimdiiiii...
hadi gözünaydın. Kibarım benim . Benimki bir tekmeliyor karşımdaki gülüyor.biz ana kız vahşi duygular içindeyiz.

ege buraya bi bak istersen en iyi fiyat burda sanki
evet burda uygun ama yağ var ben losyon istiyorum vücuduna ve yüzüne sürmek için losyon güzel. Yağı sevmiyorum eylülde almıştım kullanadım.

kocama msj attım sımdı benı aldatma dıe ay kendıme ınanmıyorum ya nıye attım onuda bılmıyorum agzım gozum ucuk attı valla ii deglm ben ya esımde cvp ta sunu yazms tamam manyak
hahahaha delisin ya sana söylerdi sanki

adamlar sanki bize soracak aldatırken de ilahi biiizzz

Sinirimden gülesim gelio haa durmadan kız gitti yaa torpille eş durumundan ayy kal geldi
hala ordamısın sne yaa. Hayırlsı olsun kız

aaaaaa süperrrrr bir haber fatma bu anne yüreği dayanamaz işte. Yumuşuyor demekki.

Bizde tam konusmadıkta sekretere sordum sezaryan 3.700Tl(emekli sandığı sgk fiyatını çıkarılmış fiyatı )normal 4.200 Tl dediler hocamızda ben bişeyler yapacam dedi .Hayırlısı diyorum canım ben şimdiya kedar 40 milyara yakın para harcadığım için artık doğsun yeterki elime alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…