fmg cim 26 mayıstan da mı 1 hafta önce alabilirim dedi sana doktorun ???
Canım ben hrs hastanesi ne gidiyorum tüp bebek hastanenin başhekimi coskun aydın yaptı doğumuda o yapacak hemde o hastanede bebeğimin kardeşleri (dondurulmuş embriyolarımda) var yanio yüzden hiç araştırma yapmadım medicanada ne kadarki doğum sen kime gidiyorsun
canım seninle sat. Aynı benim 26 mayıs sezeryan olacak. Yaklaştı. Erken doğumu da düşününce telaşa düşüyorum herşeyi hazır etmek lazım. Allah korusun, vaktinde gidip doğurmayı nasip etsin.
banada dedı dr um 28 haftadan sonra cantanız hazır olsun bır kosede hıc biseyın garantısı yok dedı :18::18:
anladım tatlım hayırlısı bakalım..
benim çevremdekilerin hepsi erkek. erkek ismi olarak daha yaygın.biz erkek ismi diye koyuyoruz ama kızlara oluyomuş demek:))
anneme bişeyler oluyo kızlar merhamete geldi dün aramıştım başım agrıo demiştim bugünde başının agrısı geçti mi dye aradı şoktayım
Arkadaşlar merhaba; oğluşumun muhtemel doğum tarihi 1 temmuz diye temmuz annelerinde dolanıyordum. Kafama yeni dank etti.Haziran annesi olmam %99. Neyse aranıza yeni katıldım. Ne derler geç olsun güç olmasın. Herkese sevgiler..
ne biliyim tuhaf geldi birden korktum şimdi arayınca bişey oldu sandımbenim çevremdekilerin hepsi erkek. erkek ismi olarak daha yaygın.
iyi hadi, doğuma kadar iyice yumuşar, anne yüreği sonuçta ne kadar uzatabilir...
Arkadaşlar merhaba; oğluşumun muhtemel doğum tarihi 1 temmuz diye temmuz annelerinde dolanıyordum. Kafama yeni dank etti.Haziran annesi olmam %99. Neyse aranıza yeni katıldım. Ne derler geç olsun güç olmasın. Herkese sevgiler..
medicana da doğum paketi var.2300 fiyatı ama benim doktorum dışardan gelicek.eski ankara üni.başhehim yardımcısı AHMET BOSTANCI.yeri atakulenin karşısında.dr.belrliyo o zaman fiyatı.
daha konuşmadım ama heralde o civarlarda olur yine.
medicanayı da gitttim gördüm.yeni doğan servisi olması benim için en önemlisiydi.odalarda rahat ve konforlu.hrs yi gördüm ben orası da çok konforlu bir hastane.bi akrabam da orda doğum yaptı ama fiyatlar hakkaten çok uçuk.
sana ne kasdara patlıcak doğum????
topikte izdihaaaaam
hadi gözünaydın. Kibarım benim . Benimki bir tekmeliyor karşımdaki gülüyor.biz ana kız vahşi duygular içindeyiz.benim miracık küçük küçük oynuyor kızlaaarr
ohhh biraz ferahladım şimdiiiii...
ege buraya bi bak istersen en iyi fiyat burda sanki
evet burda uygun ama yağ var ben losyon istiyorum vücuduna ve yüzüne sürmek için losyon güzel. Yağı sevmiyorum eylülde almıştım kullanadım.
hahahaha delisin ya sana söylerdi sankikocama msj attım sımdı benı aldatma dıe ay kendıme ınanmıyorum ya nıye attım onuda bılmıyorum agzım gozum ucuk attı valla ii deglm ben ya esımde cvp ta sunu yazms tamam manyak
hala ordamısın sne yaa. Hayırlsı olsun kızadamlar sanki bize soracak aldatırken de ilahi biiizzz
Sinirimden gülesim gelio haa durmadan kız gitti yaa torpille eş durumundan ayy kal geldi
aaaaaa süperrrrr bir haber fatma bu anne yüreği dayanamaz işte. Yumuşuyor demekki.anneme bişeyler oluyo kızlar merhamete geldi dün aramıştım başım agrıo demiştim bugünde başının agrısı geçti mi dye aradı şoktayım
medicana da doğum paketi var.2300 fiyatı ama benim doktorum dışardan gelicek.eski ankara üni.başhehim yardımcısı AHMET BOSTANCI.yeri atakulenin karşısında.dr.belrliyo o zaman fiyatı.
daha konuşmadım ama heralde o civarlarda olur yine.
medicanayı da gitttim gördüm.yeni doğan servisi olması benim için en önemlisiydi.odalarda rahat ve konforlu.hrs yi gördüm ben orası da çok konforlu bir hastane.bi akrabam da orda doğum yaptı ama fiyatlar hakkaten çok uçuk.
sana ne kasdara patlıcak doğum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?