2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

helloooo kızlaaar.. şimdi doktor kontrolünden geldim 1200 olmuş minnoşum.. Allaha şükürler olsun..
bu arada kadınlar gününüzde kutlu olsun :)
oo maşallah, ne kadar büyümüş...
ayın balık burcunda olmasındanmış bu ruh hali haftaya geçer inşallah rezzan kiraz diyooo
ay inşallah...

herkes bu markaya iyi diyor.

karakan ankarada hangi doktora gidiyosun ve doğumu nerde düşünüyosun???ben medicana da düşünüyorum doğumu.dr.da dışardan gelicek.

4+2 1 ay
6+3 1,5 ay
8+4 2 ay
10+5 2,5 ay
12+6 3 ay
15+0 3,5 ay
17+1 4 ay
19+2 4,5
21+3 5 ay
23+4 5,5
25+5 6 ay
27+6 6,5 ay
30+0 7 ay
32+1 7,5 ay
34+2 8 ay
36+3 8,5 ay
38+4 9 ay
40+0 9 ay 10 gün

9 aydan 1 hafta alır almaz sezeryna gırılıo anlamadım ben bu ısıs ya e ozamanda 40 hafta cok degılmı 40 haftaya kadar kac cocuk alınır ay neyse benım kafam durdu hele bugun gerızekalılıgım ustumde

helloooo kızlaaar.. şimdi doktor kontrolünden geldim 1200 olmuş minnoşum.. Allaha şükürler olsun..

ayyy maşallah canım kocaman olmuş.

özelcan bebenin sitesinde tüm sebamed ürünlerinde %25 indirim var.......

Lansinoh aldım kızlar 32. haftadan itibaren ovalamadan, masaj yapmadan sürmek gerekiyormuş göğüs uçlarına.

Sebamed bebek bakım ürünleri

DIAŞLRIDA ARAŞTIRMADIM AMA EN UYGUN BURASI GELDİ.. FMG FARK VARMI SEN ALDIN BİLİRDSİN

bakıyım canım

9 aydan 1 hafta alır almaz sezeryna gırılıo anlamadım ben bu ısıs ya e ozamanda 40 hafta cok degılmı 40 haftaya kadar kac cocuk alınır ay neyse benım kafam durdu hele bugun gerızekalılıgım ustumde

9. aydan 1 hafta almak demek 8. ayı bitirip bi hafta geçmesi demek canımcım yani buda 33 haftanı bitirdin mi sezeryan olabiliyo yani..

ayy benimki de olmuş mudur o kadar ya)))))))

benim randevum cumartesii ya bi d benim altımda vajina kemiklerimidir nedir bi ağrı var ya:-((((

bana da oldu bugün soğukta yürüdüm.. ağrı saplandı sora geçti..böle bi soğuk olamaz..Allah tüm sokaktakilere yardımcı olsun..

o konuda da önerilerinizi rica edicem tecrübeli anneler. 1 paket alıp kenara koyacağım ben de :)
kızlar elim ayağımda çok uyuşma oluyor. Sizde var mı?
ben bez stoklamayanlardanım . Bebişte test etmem geekir çünkü cildi seçiyor bezi. Her bez iyi olmuyor.
Benim parmak ularım uyuştu fmg bugun çatal tutamadım yemekte.

Bu arada kadınlar gününüzde kutlu olsun :)
maşallah çok güzel almış kilo
hayırlısı bakalım

ayın balık burcunda olmasındanmış bu ruh hali haftaya geçer inşallah rezzan kiraz diyooo
hadi yaa demek bugun bizi balık burcu çarptı

EGE fiyatları uygun. benim aldığım yerde de hemen hemen böyleydi.
ama büyüklükleri farklı hepsini net hatırlayamıyorum.

Son düzenleme:
karakan ankarada hangi doktora gidiyosun ve doğumu nerde düşünüyosun???ben medicana da düşünüyorum doğumu.dr.da dışardan gelicek.

Canım ben hrs hastanesi ne gidiyorum tüp bebek hastanenin başhekimi coskun aydın yaptı doğumuda o yapacak hemde o hastanede bebeğimin kardeşleri (dondurulmuş embriyolarımda) var yanio yüzden hiç araştırma yapmadım medicanada ne kadarki doğum sen kime gidiyorsun

ben bez stoklamayanlardanım . Bebişte test etmem geekir çünkü cildi seçiyor bezi. Her bez iyi olmuyor.
Benim parmak ularım uyuştu fmg bugun çatal tutamadım yemekte.

canım nooolucak böyle :)))))
ellerim ayaklarım şiştiiiii hissetmiyorum sanki.
Allah yardımcımız olsun.

Kızlar yaa,depresyona mı girdim nedir...Hiçbişey yapasım gelmiyor..Siteye bile giriyorum da, yazdıklarınızı okuyorum yazmak bile gelmiyor içimden...

Yapmayın böyle yaa çok üzülüyorum siz üzüldükçe

Maşallah kuzuyaaaaa

ayy benimki de olmuş mudur o kadar ya)))))))

benim randevum cumartesii ya bi d benim altımda vajina kemiklerimidir nedir bi ağrı var ya:-((((

Aynı ağrı bende de oluyor. doktor birşey olmaz dedi..

doktorum bi de dediki artık öyle 6-8 saat sokaklarda gezmeler bitti.. son aylara girdik..
acil durumda neler yapacağımı anlattı.. yakın doktor arkadaşının telini verdi bana evden yada cepten ulaşamazsan bülent bey i arıosun hemen acil e gidip beni bekliosun dedi..
ben sezeryan düşündüğümü söyledim.. 7 HAZİRAN dı tarihim son adet gününe göre.. o zaman -10 diye hesaplıoruz mayıs sonu doğumun dedi..Ah inşallah herşey yolunda gider..

doğumların %8 i erken olur dedi.. ikiz gebeliklerde %15 tir bu oran dedi.. korkulucak bişi yok suyun mu geldi , kanaman mı oldu hemen duşunu alıosun çamaşırını eşofmanını geçirip altına hastaneye geliosun dedi.. Allah'tan Gülben Ergenler Zeynep Tokuşlar erken doğurdu da milletimiz bu fikre alıştı dio .. önceden daha çok yadırganıodu ama bu bir gerçek erken doğum diye bişi vardır dio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…