maşallah maşallah hadi gözün aydın..
oo maşallah, ne kadar büyümüş...helloooo kızlaaar.. şimdi doktor kontrolünden geldim 1200 olmuş minnoşum.. Allaha şükürler olsun..
bu arada kadınlar gününüzde kutlu olsun :)
ay inşallah...ayın balık burcunda olmasındanmış bu ruh hali haftaya geçer inşallah rezzan kiraz diyooo
arkadaşlar iş yerinde hamile bir bayan daha var, doktoru hamileliğin son iki ayında göğüs uçlarınız için lanolin kullanın demiş. göğüs ucunda yara olmasını önlemek için tedbirmiş. marka olarak lansinoh almış sanırım o.
canım ben aylıktan anlamıyoum zaten sadece doktorum bana 32 haftaya kadar sık dişini 8 aylık oluyorsun ondan sonra sorun yok dedi bende ona istinaden ince hesaplara girmeden 4 hafta olarak ay hesabı yapıyorum aslında kesin bildiğim birkonu değil cuma günü doktora gidince bu konuyuda sorayım
4+2 1 ay
6+3 1,5 ay
8+4 2 ay
10+5 2,5 ay
12+6 3 ay
15+0 3,5 ay
17+1 4 ay
19+2 4,5
21+3 5 ay
23+4 5,5
25+5 6 ay
27+6 6,5 ay
30+0 7 ay
32+1 7,5 ay
34+2 8 ay
36+3 8,5 ay
38+4 9 ay
40+0 9 ay 10 gün
helloooo kızlaaar.. şimdi doktor kontrolünden geldim 1200 olmuş minnoşum.. Allaha şükürler olsun..
özelcan bebenin sitesinde tüm sebamed ürünlerinde %25 indirim var.......
arkadaşlar iş yerinde hamile bir bayan daha var, doktoru hamileliğin son iki ayında göğüs uçlarınız için lanolin kullanın demiş. göğüs ucunda yara olmasını önlemek için tedbirmiş. marka olarak lansinoh almış sanırım o.
Sebamed bebek bakım ürünleri
DIAŞLRIDA ARAŞTIRMADIM AMA EN UYGUN BURASI GELDİ.. FMG FARK VARMI SEN ALDIN BİLİRDSİN
9 aydan 1 hafta alır almaz sezeryna gırılıo anlamadım ben bu ısıs ya e ozamanda 40 hafta cok degılmı 40 haftaya kadar kac cocuk alınır ay neyse benım kafam durdu hele bugun gerızekalılıgım ustumde
ayy benimki de olmuş mudur o kadar ya)))))))
benim randevum cumartesii ya bi d benim altımda vajina kemiklerimidir nedir bi ağrı var ya:-((((
ben bez stoklamayanlardanım . Bebişte test etmem geekir çünkü cildi seçiyor bezi. Her bez iyi olmuyor.o konuda da önerilerinizi rica edicem tecrübeli anneler. 1 paket alıp kenara koyacağım ben de :)
kızlar elim ayağımda çok uyuşma oluyor. Sizde var mı?
maşallah çok güzel almış kilohelloooo kızlaaar.. şimdi doktor kontrolünden geldim 1200 olmuş minnoşum.. Allaha şükürler olsun..
Bu arada kadınlar gününüzde kutlu olsun :)
hadi yaa demek bugun bizi balık burcu çarptıayın balık burcunda olmasındanmış bu ruh hali haftaya geçer inşallah rezzan kiraz diyooo
9. aydan 1 hafta almak demek 8. ayı bitirip bi hafta geçmesi demek canımcım yani buda 33 haftanı bitirdin mi sezeryan olabiliyo yani..
ben tüm banyo malzemelerini hepsi burada dan aldım canım bi de oraya bak istersen)
karakan ankarada hangi doktora gidiyosun ve doğumu nerde düşünüyosun???ben medicana da düşünüyorum doğumu.dr.da dışardan gelicek.
ben bez stoklamayanlardanım . Bebişte test etmem geekir çünkü cildi seçiyor bezi. Her bez iyi olmuyor.
Benim parmak ularım uyuştu fmg bugun çatal tutamadım yemekte.
Kızlar yaa,depresyona mı girdim nedir...Hiçbişey yapasım gelmiyor..Siteye bile giriyorum da, yazdıklarınızı okuyorum yazmak bile gelmiyor içimden...
helloooo kızlaaar.. şimdi doktor kontrolünden geldim 1200 olmuş minnoşum.. Allaha şükürler olsun..
ayy benimki de olmuş mudur o kadar ya)))))))
benim randevum cumartesii ya bi d benim altımda vajina kemiklerimidir nedir bi ağrı var ya:-((((
ege fiyatları uygun. Benim aldığım yerde de hemen hemen böyleydi.
Ama büyüklükleri farklı hepsini net hatırlayamıyorum.
anladım cnm sağol
kızlar bu arada 30 kişi online. En kalabalık topik olarak tarihe geçicez
heeeeeeeee anladım evetkusura bkmayın valla bugun bıse var bır manyaklıkmı dıyım salaklıkmı allahım allahım ya :26:
maşaallah canım iyiymiş bebişin.ben bilmiyorum kilo söylemiyo benim dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?