2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim doktor da hrs ve medicana ile anlaşmalı. bize de aynı fiyatı verdi hem de bizim doktorun ücreti içinde..hrsde ise 200er lira fazla sezeryan ve normal doğum. eşimin kurumu medicana ile ayrıca da anlaşmalı 1900 vs demiş arkadaşları, ne kadar doğru bilemiyorum gidip konuşcaz..ben de medicana düşünüyorum, evime arabayla 10 dk..doğumda da doğum sonrasında da kolay olur arabayla eve gidip gelinebilir bi ihtiyaç olursa..hrsnin yeri çok ters bize..

selam canım hoşgeldin, ben de senin gibiyim :) haziranın son annelerinden olsam da burda ortam çok güzel ayrıca..

nerde kaldın az kalsın doğurcaktık nerdeyse.. Hadi bakalım hoşgeldinn

çok pahalı değil mi ya,ilk defa bu kadar uçuk bi rakam duydum .....
neresiymiş orası, yanlışlıkla gitmeyelim, Allah korusun

Hoşbulduk arkadaşlar, ne sıcak bir karşılama teşekkür ettim.
bluebottle seninle aramızda sadece 1 gün varmış, çok mutlu oldum :)

çok pahalı değil mi ya,ilk defa bu kadar uçuk bi rakam duydum .....
neresiymiş orası, yanlışlıkla gitmeyelim, Allah korusun

benım burda 1 tane hastane var ozel olarak e dogal olarakta 10000 tl desede dogurmak zorundayım :):):):):):) yada bır ebe bulup anlascaz al 500 yada 1000 sende kurtul bende

Kızlar bu iki fiyat arasında ne kadar fark var anlamadım ben gecen sene bizim arkadaş medicanada 3.000TL ye doğum yaptı hrs nin fiyatı 2.500TL diyosunuz bize verilen fiyat çok farklı herhalde tutturabildikleri gibimi yapıyolar anlamadım

hoşbulduk arkadaşlar, ne sıcak bir karşılama teşekkür ettim.
Bluebottle seninle aramızda sadece 1 gün varmış, çok mutlu oldum :)

blueee tek kalıcam diye korkuyordun bak arkadaş geldi annem sana..
Bizim hepimiz sıcak kanlıyızdır ama bugun herkes hülyalara dalmış aslında topikçe pek neşeliyizdir.
Kurallara uyarsan senide severiz.
Kuralları kızlar sana anlatırlar:)))))))))

Kuralları söylüyorum

Akşam üstü bu saatlerden itibaren yemek konuşmak yok
Kilo muhabbeti için almış olduğun kilonun alt sınırı 15 kg bunun altında kilo aldıysan bunu kesinlikle söylememelisin

şimdilik benim aklıma gelenler bunlar

evet canım gerçi benim zaten bugün 23+4 son kontrole göre.. o nedenle aslında aynı günümüz :))

ben de anlamış değilim. ama hastanelerin kendi aralarında anlaşmaları oluyor bu yıl fiyatlar geçen yılla aynı olacak dedi bizim doktor. sebep bu olabilir. bir de bizim hastane yani doktorumun çalıştığı klinik, doktor primlerini çok düşük tutuyor o yüzden daha iyi fiyatlar çıkıyor.. doktorum da dedi gitseniz 4000 tlden aşağı fiyat vermezler dedi. verdikleri fiyatları hemen kabul etmemek gerek biraz pazarlık etmek gerek bence..

evet canım en azından kıyas imkanı oluyor bu şekilde :)) benim bebiş büyüse de bana sizin bebişlerin yanında küçük geliyor sürekli yavrum

İlk kural listeye yazılmak üzere bilgilerimi yollamak olmalı sanırım :)
İlgili kişiye ulaşayım ben..

hastane için kocaman babane donlarından aldım :) yüksek bel :) kendi bedenimden 2 beden büyük rahat edim diye..

kız 23 haftalıkmışsın sen yaa sonunda dogru adresi bulmuşsun yaa şükür ben sorularımı sıralıyım
1- nerden katılıyorsun
2- kaçıncı bebek

egenin bahsettiği 2 kural var
1- kilodan konuşulmaz
2- yiyecekten içeçekten konuşulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…