Arkadaşlar merhaba; oğluşumun muhtemel doğum tarihi 1 temmuz diye temmuz annelerinde dolanıyordum. Kafama yeni dank etti.Haziran annesi olmam %99. Neyse aranıza yeni katıldım. Ne derler geç olsun güç olmasın. Herkese sevgiler..
bizim doktor da hrs ve medicana ile anlaşmalı. bize de aynı fiyatı verdi hem de bizim doktorun ücreti içinde..hrsde ise 200er lira fazla sezeryan ve normal doğum. eşimin kurumu medicana ile ayrıca da anlaşmalı 1900 vs demiş arkadaşları, ne kadar doğru bilemiyorum gidip konuşcaz..ben de medicana düşünüyorum, evime arabayla 10 dk..doğumda da doğum sonrasında da kolay olur arabayla eve gidip gelinebilir bi ihtiyaç olursa..hrsnin yeri çok ters bize..medicana da doğum paketi var.2300 fiyatı ama benim doktorum dışardan gelicek.eski ankara üni.başhehim yardımcısı AHMET BOSTANCI.yeri atakulenin karşısında.dr.belrliyo o zaman fiyatı.
daha konuşmadım ama heralde o civarlarda olur yine.
medicanayı da gitttim gördüm.yeni doğan servisi olması benim için en önemlisiydi.odalarda rahat ve konforlu.hrs yi gördüm ben orası da çok konforlu bir hastane.bi akrabam da orda doğum yaptı ama fiyatlar hakkaten çok uçuk.
sana ne kasdara patlıcak doğum????
Arkadaşlar merhaba; oğluşumun muhtemel doğum tarihi 1 temmuz diye temmuz annelerinde dolanıyordum. Kafama yeni dank etti.Haziran annesi olmam %99. Neyse aranıza yeni katıldım. Ne derler geç olsun güç olmasın. Herkese sevgiler..
arkadaşlar merhaba; oğluşumun muhtemel doğum tarihi 1 temmuz diye temmuz annelerinde dolanıyordum. Kafama yeni dank etti.Haziran annesi olmam %99. Neyse aranıza yeni katıldım. Ne derler geç olsun güç olmasın. Herkese sevgiler..
Bizde tam konusmadıkta sekretere sordum sezaryan 3.700Tl(emekli sandığı sgk fiyatını çıkarılmış fiyatı )normal 4.200 Tl dediler hocamızda ben bişeyler yapacam dedi .Hayırlısı diyorum canım ben şimdiya kedar 40 milyara yakın para harcadığım için artık doğsun yeterki elime alayım diyorum
çok pahalı değil mi ya,ilk defa bu kadar uçuk bi rakam duydum .....
neresiymiş orası, yanlışlıkla gitmeyelim, Allah korusun
bizim doktor da hrs ve medicana ile anlaşmalı. bize de aynı fiyatı verdi hem de bizim doktorun ücreti içinde..hrsde ise 200er lira fazla sezeryan ve normal doğum. eşimin kurumu medicana ile ayrıca da anlaşmalı 1900 vs demiş arkadaşları, ne kadar doğru bilemiyorum gidip konuşcaz..ben de medicana düşünüyorum, evime arabayla 10 dk..doğumda da doğum sonrasında da kolay olur arabayla eve gidip gelinebilir bi ihtiyaç olursa..hrsnin yeri çok ters bize..
selam canım hoşgeldin, ben de senin gibiyim :) haziranın son annelerinden olsam da burda ortam çok güzel ayrıca..
hoşbulduk arkadaşlar, ne sıcak bir karşılama teşekkür ettim.
Bluebottle seninle aramızda sadece 1 gün varmış, çok mutlu oldum :)
çok pahalı değil mi ya,ilk defa bu kadar uçuk bi rakam duydum .....
neresiymiş orası, yanlışlıkla gitmeyelim, Allah korusun
Doğru diyorsunnerde kaldın az kalsın doğurcaktık nerdeyse.. Hadi bakalım hoşgeldinn
off nasıl fiyatlar bunlar böyle
millet benim dizi başladı ,unutma beni , selinsu kaçar
evet canım gerçi benim zaten bugün 23+4 son kontrole göre.. o nedenle aslında aynı günümüz :))Hoşbulduk arkadaşlar, ne sıcak bir karşılama teşekkür ettim.
bluebottle seninle aramızda sadece 1 gün varmış, çok mutlu oldum :)
Kızlar bu iki fiyat arasında ne kadar fark var anlamadım ben gecen sene bizim arkadaş medicanada 3.000TL ye doğum yaptı hrs nin fiyatı 2.500TL diyosunuz bize verilen fiyat çok farklı herhalde tutturabildikleri gibimi yapıyolar anlamadım
blueee tek kalıcam diye korkuyordun bak arkadaş geldi annem sana..
Bizim hepimiz sıcak kanlıyızdır ama bugun herkes hülyalara dalmış aslında topikçe pek neşeliyizdir.
Kurallara uyarsan senide severiz.
Kuralları kızlar sana anlatırlar:)))))))))
İlk kural listeye yazılmak üzere bilgilerimi yollamak olmalı sanırım :)blueee tek kalıcam diye korkuyordun bak arkadaş geldi annem sana..
Bizim hepimiz sıcak kanlıyızdır ama bugun herkes hülyalara dalmış aslında topikçe pek neşeliyizdir.
Kurallara uyarsan senide severiz.
Kuralları kızlar sana anlatırlar:)))))))))
Hoşbulduk arkadaşlar, ne sıcak bir karşılama teşekkür ettim.
bluebottle seninle aramızda sadece 1 gün varmış, çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?