doktorum bi de dediki artık öyle 6-8 saat sokaklarda gezmeler bitti.. son aylara girdik..
acil durumda neler yapacağımı anlattı.. yakın doktor arkadaşının telini verdi bana evden yada cepten ulaşamazsan bülent bey i arıosun hemen acil e gidip beni bekliosun dedi..
ben sezeryan düşündüğümü söyledim.. 7 HAZİRAN dı tarihim son adet gününe göre.. o zaman -10 diye hesaplıoruz mayıs sonu doğumun dedi..Ah inşallah herşey yolunda gider..
doğumların %8 i erken olur dedi.. ikiz gebeliklerde %15 tir bu oran dedi.. korkulucak bişi yok suyun mu geldi , kanaman mı oldu hemen duşunu alıosun çamaşırını eşofmanını geçirip altına hastaneye geliosun dedi.. Allah'tan Gülben Ergenler Zeynep Tokuşlar erken doğurdu da milletimiz bu fikre alıştı dio .. önceden daha çok yadırganıodu ama bu bir gerçek erken doğum diye bişi vardır dio..
benim dr da sölemiyo yani ultrason kilo dogru sölemiyorumş burası mahrumiğyet yaaa
canım seninle sat. aynı benim 26 mayıs sezeryan olacak. yaklaştı. erken doğumu da düşününce telaşa düşüyorum herşeyi hazır etmek lazım. allah korusun, vaktinde gidip doğurmayı nasip etsin.
Benim Miracık küçük küçük oynuyor kızlaaarr
Ohhh biraz ferahladım şimdiiiii...
canım seninle sat. aynı benim 26 mayıs sezeryan olacak. yaklaştı. erken doğumu da düşününce telaşa düşüyorum herşeyi hazır etmek lazım. allah korusun, vaktinde gidip doğurmayı nasip etsin.
Ben çıkıyorum kızlar...Bu sıkıntının burçla balıkla alakası yok..Bugün kötüyüm,Allah hayıra çıkarsın inşallah...
Yarın sabah vergi dairesine gidicem borç aflarıyla ilgili merak etmeyin..Gelince girerim..İnşallah daha iyi olarak gelirim..
kızlar dün eşimle tuna ismine karar verdik nasıl sizce
ayy tarih alan varmı acaba diye merak ediyordum bende.. kesin mi cnm tarih saat falan
Ben çıkıyorum kızlar...Bu sıkıntının burçla balıkla alakası yok..Bugün kötüyüm,Allah hayıra çıkarsın inşallah...
Yarın sabah vergi dairesine gidicem borç aflarıyla ilgili merak etmeyin..Gelince girerim..İnşallah daha iyi olarak gelirim..
yok kız ultrasonun gösterdiğine şükür dr baştanda sölemiştibebem nasıl solemez sız dr mutlaka sorun sadece yanılma payı 120 gr olyomus
kızlar dün eşimle tuna ismine karar verdik nasıl sizce
güzel bence :)
evet şimdilik kesin. ama bebiş biraz önden gidiyormuş. 1 hafta kadar öne alabiliriz dedi.
kuzu da 4 haziranda doğuruyor.
Canım güzelce dinlen. yarın görüşürüz sıkma canını.
adamlar sanki bize soracak aldatırken de ilahi biiizzzkocama msj attım sımdı benı aldatma dıe ay kendıme ınanmıyorum ya nıye attım onuda bılmıyorum agzım gozum ucuk attı valla ii deglm ben ya esımde cvp ta sunu yazms TAMAM MANYAK
yok kız ultrasonun gösterdiğine şükür dr baştanda sölemişti
dayımın kızının ismi bence hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?