2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninle sat. aynı benim 26 mayıs sezeryan olacak. yaklaştı. erken doğumu da düşününce telaşa düşüyorum herşeyi hazır etmek lazım. allah korusun, vaktinde gidip doğurmayı nasip etsin.

canım seninle sat. aynı benim 26 mayıs sezeryan olacak. yaklaştı. erken doğumu da düşününce telaşa düşüyorum herşeyi hazır etmek lazım. allah korusun, vaktinde gidip doğurmayı nasip etsin.

ayy tarih alan varmı acaba diye merak ediyordum bende.. kesin mi cnm tarih saat falan

Ben çıkıyorum kızlar...Bu sıkıntının burçla balıkla alakası yok..Bugün kötüyüm,Allah hayıra çıkarsın inşallah...
Yarın sabah vergi dairesine gidicem borç aflarıyla ilgili merak etmeyin..Gelince girerim..İnşallah daha iyi olarak gelirim..

evet tatlım sen, ben ve JUSE .. üçümüzünde sat ı aynı.. zamanında gelsin uslu dursun minnoşlarrr inşallaaaaaaaah

kocama msj attım sımdı benı aldatma dıe ay kendıme ınanmıyorum ya nıye attım onuda bılmıyorum agzım gozum ucuk attı valla ii deglm ben ya esımde cvp ta sunu yazms TAMAM MANYAK

kızlar dün eşimle tuna ismine karar verdik nasıl sizce

güzel bence :)

ayy tarih alan varmı acaba diye merak ediyordum bende.. kesin mi cnm tarih saat falan

evet şimdilik kesin. ama bebiş biraz önden gidiyormuş. 1 hafta kadar öne alabiliriz dedi.
kuzu da 4 haziranda doğuruyor.

Canım güzelce dinlen. yarın görüşürüz sıkma canını.

kendine dikkat et canım. biraz yürü belki açılırsın.

fmg cim 26 mayıstan da mı 1 hafta önce alabilirim dedi sana doktorun ???

kocama msj attım sımdı benı aldatma dıe ay kendıme ınanmıyorum ya nıye attım onuda bılmıyorum agzım gozum ucuk attı valla ii deglm ben ya esımde cvp ta sunu yazms TAMAM MANYAK
adamlar sanki bize soracak aldatırken de ilahi biiizzz

sinirimden gülesim gelio haa durmadan kız gitti yaa torpille eş durumundan ayy kal geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…