aaaaaaaaaaaaa ayıp ama bize kocaman kadınlarız bak sen yaa... kusurumuza bakma cnm hoşgeldin.
demekki ne imiş büyük konuşmamak lazımmış:)))))))
valla git ol bacım bunlardan kaçamıyorsun.
Ege senidemikaybettik ne tek benmi olmucam aşıyı şimdi
Ben Aslı da yaptırmıştım hepsini ya ben bir sorayım belki gerek olmaz tekrar yaptırmaya..
Ben Aslı da yaptırmıştım hepsini ya ben bir sorayım belki gerek olmaz tekrar yaptırmaya..
Şimdilik aile hekiminden ses yok diye bende üstünde durmadım doktorumda olma dedi ararlarsa olurum :))))
ege okadar mutluyumki iki gün kaldı doktora gitmeme ve 28 haftalık olmama artık bundan sonrası geçer artık bakalım doktorum nezaman alırız diyecek
bende öyle diyordum ama bak nasılda oluyorum. hemde cuma son günmüş. ama salıya erteledik. ilaç kullanıyorum idye.yanlız değilsin arkadaşım ben de olamayacağım yine kader buluşturdu bizi:))))
canım 5 doz yapılıyor aşı eğer 1. bebek de hepsini yaptırdıysan 10 yıl koruyor
ama 2 çocuk arası 10 yılı geçmişse tekrar yapılıyor
canım sağlıkla zamanında gelir inşallah bebişin Allah hepimizin yardımcısı olsun onun izniyle artık zamanımız azalıyorŞimdilik aile hekiminden ses yok diye bende üstünde durmadım doktorumda olma dedi ararlarsa olurum :))))
ege okadar mutluyumki iki gün kaldı doktora gitmeme ve 28 haftalık olmama artık bundan sonrası geçer artık bakalım doktorum nezaman alırız diyecek
bende öyle diyordum ama bak nasılda oluyorum. hemde cuma son günmüş. ama salıya erteledik. ilaç kullanıyorum idye.
:76::76:
bugun çok sevdin kocanı ben kendimde denedim ne zaman sevgi damarlarım kabarsa kavga ederiz. nazar değmesinkızlar bende yemeğe gidiyorum görüşürüüüüüzzz öptüm gidiyim bi sevgili kocacıgımın yüzünü göriyiiiiimmm
karakan canım çok sevindim yaaaaa
inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin vaktinde kucağına almak nasip olur
bugun çok sevdin kocanı ben kendimde denedim ne zaman sevgi damarlarım kabarsa kavga ederiz. nazar değmesin
aminnnnnnnnnn... senişlerini bitirip geldinmi bende diyorum uyumuya gitti herhalde:))))))))) taktım sana ben 6 aydır uğraşıyorum senin ev halinle
canım sağlıkla zamanında gelir inşallah bebişin Allah hepimizin yardımcısı olsun onun izniyle artık zamanımız azalıyor
geçmiş olsun canım
benim 2 dr izmirdekide burdaki de ol ya da olma demedi lüzum olsa söylerlerdi diye ben de üstünde durmadım ama aklımda soru bu konu ben de şeker yüklemesi olucam hatta bodrumla aynı gün randevu alalım da olalım dedik en azından bekleme faslında sıklmayız birlikte laflarız diye
yanlız değilsin arkadaşım ben de olamayacağım yine kader buluşturdu bizi:))))
bugun çok sevdin kocanı ben kendimde denedim ne zaman sevgi damarlarım kabarsa kavga ederiz. nazar değmesin
aminnnnnnnnnn... senişlerini bitirip geldinmi bende diyorum uyumuya gitti herhalde:))))))))) taktım sana ben 6 aydır uğraşıyorum senin ev halinle
aynen yaaaaaaa . Nasıl da hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Demek ortak naktalar hep aynı:))))
Bizde ne zaman sevgi kelebeği gibi olsak kavga ederiz eşim hemen tabi iyiydik ya kavga etmesek olmaz der
allah allah iyi yat banane..dahaa çooookkkk uğraşırsın benle sen
nasılsa ben hep evde sen hep işte
daha uykum gelmedi ne zaman gelirse o zaman gider yatarım evdeyim nasılsa
selam kızlar.biz geldik kızımla.
canım benimmmm dikendiken oldum. allah yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. inşşallah yolunda gidecek herşey bizde destekçiniz canım. berbaer herşeyin üstesinden geliyoruz..
Selam kızlar.Biz geldik kızımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?