evett bizi kim tutarEvet vardır bir hayır bunda da diyelim ve ozaman olmak yok yola devammmmmmmmm
Selam kızlar.Biz geldik kızımla.
sanırım bi zamanı yok tetanoz aşısının. 2 hafta sonra yaptırcam ben de yaptırdığımda 26.haftanın içinde olucam inşallah canım...Ya bende yaptıramadım daha, şimdide insülin işi çıktı, karnım, kollarım delik deşik, geç kaldık mı acaba yaptırabilir miymişiz bu haftada da..
ayy canım canım kim görmemiş benim arkadaşımı yaa :)))Benide görmediler arkadaşım kendini yalnız hissetme :))))))))
:)))))) biz beraberce burda herşeyi atlattık. Amin cnm inşallah hepimiz o mutlu günü yaşıycaz. Hep berabersağol canım ben inanmazdım böyle muhabbetlere ama inan son iki ayımı geçirmemde çok rol oynadınız çünkü darlanmaya başlamıştım ilaç gibi oldunuz sağolun inşaallah hayal gibi geliyordu bebeğimi kucağıma almak zaman geçt.ya çok inanıyorum artık hepimiz sağlıcakla kavuşacağız inşaallah
Sağol canım ben inanmazdım böyle muhabbetlere ama inan son iki ayımı geçirmemde çok rol oynadınız çünkü darlanmaya başlamıştım ilaç gibi oldunuz sağolun inşaallah hayal gibi geliyordu bebeğimi kucağıma almak zaman geçt.ya çok inanıyorum artık hepimiz sağlıcakla kavuşacağız inşaallah
hoşgeldinnnnn. Iyimisin bugun..
Kuzuuu beni zorla aşıya çağırdılar cuma ya kadar olmam lazımmış ama ben antibiyotik kullanıyorum diye salı olcam.((((((( istemiyorum yaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin kuzuuuuu nasılsın bugünnn
evett bizi kim tutar
hoşheldiniz:)))) nasılsınız bakalım küçük hanım ve annesi:)
sanırım bi zamanı yok tetanoz aşısının. 2 hafta sonra yaptırcam ben de yaptırdığımda 26.haftanın içinde olucam inşallah canım...
ayy canım canım kim görmemiş benim arkadaşımı yaa :)))
hoşgeldiniz fıstıklar,
biz de eşimle kahvaltı yaptık, benim hastalık geçer gibi oldu şimdi eşim hastalandı. bugün izinli, doktora gitti o gidince hemen pcye geçtim :))) sofrayı toplayıp geleyim ben..
aaaa, ben de olmadım aşı falan..olmucam olmucam dersen habire, zorla çağırırlar bak..beni çağıran falan yok..iyiyim bugün biraz daha..
Iyiyim canım, sen nasılsın...
Iyiyiz canım, sen nasılsın...
Eşim bize doping verdi o olmasa mutsuz olurduk daa, iyi geldi..benim bu durgunluğum sanırım biraz da kocişi özlememden..evimize geçtiğimizden beri bi yalnız kalamadık,hacıbaba tekkesi gibi doluyo ev habire..eşimi çok özlüyorum..bu da mutsuzz ediyo beni..ama bugün dopingliyim, iyiyim, kızım da iyi habire tekme savuruyoo..
hoşgeldiniz fıstıklar,
biz de eşimle kahvaltı yaptık, benim hastalık geçer gibi oldu şimdi eşim hastalandı. bugün izinli, doktora gitti o gidince hemen pcye geçtim :))) sofrayı toplayıp geleyim ben..
:)))))) biz beraberce burda herşeyi atlattık. Amin cnm inşallah hepimiz o mutlu günü yaşıycaz. Hep beraber
amin inşallah bundan sonra herkes sorunsuz br şekilde bebeğini kucağına alırinşallah canım yaaa
bende hep kanamalarla zor günlerle geldim bugüne
burası banada iyi geldi hep
iyi dilekler düşünceler olumlu etkiledi
boşlukta zaman nasıl geçer diye düşünürken çok yol aldık birlikte
inşallah bu yolun sonunda hepimiz ödüllerimizi alıp mutlu sona ulaşacağız
dopinginizi aldıysanız keyfinize diyecek yoktur ne güzelAaaa, ben de olmadım aşı falan..Olmucam olmucam dersen habire, zorla çağırırlar bak..Beni çağıran falan yok..İyiyim bugün biraz daha..
İyiyim canım, sen nasılsın...
İyiyiz canım, sen nasılsın...
Eşim bize doping verdi o olmasa mutsuz olurduk daa, iyi geldi..Benim bu durgunluğum sanırım biraz da kocişi özlememden..Evimize geçtiğimizden beri bi yalnız kalamadık,hacıbaba tekkesi gibi doluyo ev habire..Eşimi çok özlüyorum..Bu da mutsuzz ediyo beni..Ama bugün dopingliyim, iyiyim, kızım da iyi habire tekme savuruyoo..
inşallah canım yaaa
bende hep kanamalarla zor günlerle geldim bugüne
burası banada iyi geldi hep
iyi dilekler düşünceler olumlu etkiledi
boşlukta zaman nasıl geçer diye düşünürken çok yol aldık birlikte
inşallah bu yolun sonunda hepimiz ödüllerimizi alıp mutlu sona ulaşacağız
karakan canım çok sevindim yaaaaa
inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin vaktinde kucağına almak nasip olur
Aaaa, ben de olmadım aşı falan..Olmucam olmucam dersen habire, zorla çağırırlar bak..Beni çağıran falan yok..İyiyim bugün biraz daha..
İyiyim canım, sen nasılsın...
İyiyiz canım, sen nasılsın...
Eşim bize doping verdi o olmasa mutsuz olurduk daa, iyi geldi..Benim bu durgunluğum sanırım biraz da kocişi özlememden..Evimize geçtiğimizden beri bi yalnız kalamadık,hacıbaba tekkesi gibi doluyo ev habire..Eşimi çok özlüyorum..Bu da mutsuzz ediyo beni..Ama bugün dopingliyim, iyiyim, kızım da iyi habire tekme savuruyoo..
ol sende ben olucam herkes olsun banane..
Iyi olmana sevindim. Aman ne koca meraklısısın sen yaa. Al başına çal kocanı. Kız gerçi sana diyorum ama benimki cuma cumartesi konya ya gidicek sıkıntı verdi bana şimdiden
dopinginizi aldıysanız keyfinize diyecek yoktur ne güzel
iyi olmana sevindim canım ev tebriği için gelenler oluyor dimi ya güzel bişey bu ama herakşam sıkabilir
ne güzel dopingi de almışmışsınız kızında tekmeliyor senden mutlusu yok bugün akşamda sülümanı izlersin benide doğum yapınca gelecekler düşündürüyor valla neyse buna sıkılmak için çok erken bide şöyle düşün senin badana işin yok ev temizliği işin yok çeyiz yıkama işin yok herşeyin yıkanıp yeni eve taşındın rahatsın bundan sonra daha çoğumuzu bu işler bekliyor
İnşaallah canımhep beraber alırız öyle bir duyguki doktor bile 20 haftayı gecince ohhh be atlattık dedi çünkü neden bulunamıyordu bende hiçbir sorun yok bebeklerdede yok otopsiler hep temiz bebeklerde hep canlı doğup sonra duruyordu kalpleri .......cuma doktorda çok sevinecek doktorum daha öncekinin hiç umrunda değildim gerizekalı prof anca suyun patladı hadi yat hastaneye doğum kurtaj hadi yeniden yapalım tüp bebek diyodu neyse yaaaa cuma bir gelsin bakalım doğum zamanı belli olur c
ol sende ben olucam herkes olsun banane..
Iyi olmana sevindim. Aman ne koca meraklısısın sen yaa. Al başına çal kocanı. Kız gerçi sana diyorum ama benimki cuma cumartesi konya ya gidicek sıkıntı verdi bana şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?