2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende yaptıramadım daha, şimdide insülin işi çıktı, karnım, kollarım delik deşik, geç kaldık mı acaba yaptırabilir miymişiz bu haftada da..
sanırım bi zamanı yok tetanoz aşısının. 2 hafta sonra yaptırcam ben de yaptırdığımda 26.haftanın içinde olucam inşallah canım...
Benide görmediler arkadaşım kendini yalnız hissetme :))))))))
ayy canım canım kim görmemiş benim arkadaşımı yaa :)))
Selam kızlar.Biz geldik kızımla.

hoşgeldiniz fıstıklar,

biz de eşimle kahvaltı yaptık, benim hastalık geçer gibi oldu şimdi eşim hastalandı. bugün izinli, doktora gitti o gidince hemen pcye geçtim :))) sofrayı toplayıp geleyim ben..

:)))))) biz beraberce burda herşeyi atlattık. Amin cnm inşallah hepimiz o mutlu günü yaşıycaz. Hep beraber

inşallah canım yaaa
bende hep kanamalarla zor günlerle geldim bugüne
burası banada iyi geldi hep
iyi dilekler düşünceler olumlu etkiledi
boşlukta zaman nasıl geçer diye düşünürken çok yol aldık birlikte
inşallah bu yolun sonunda hepimiz ödüllerimizi alıp mutlu sona ulaşacağız

hoşgeldinnnnn. Iyimisin bugun..
Kuzuuu beni zorla aşıya çağırdılar cuma ya kadar olmam lazımmış ama ben antibiyotik kullanıyorum diye salı olcam.((((((( istemiyorum yaaaaaaaaaaaaa

Aaaa, ben de olmadım aşı falan..Olmucam olmucam dersen habire, zorla çağırırlar bak..Beni çağıran falan yok..İyiyim bugün biraz daha..

hoşgeldin kuzuuuuu nasılsın bugünnn

İyiyim canım, sen nasılsın...

evett bizi kim tutar

hoşheldiniz:)))) nasılsınız bakalım küçük hanım ve annesi:)

İyiyiz canım, sen nasılsın...
Eşim bize doping verdi o olmasa mutsuz olurduk daa, iyi geldi..Benim bu durgunluğum sanırım biraz da kocişi özlememden..Evimize geçtiğimizden beri bi yalnız kalamadık,hacıbaba tekkesi gibi doluyo ev habire..Eşimi çok özlüyorum..Bu da mutsuzz ediyo beni..Ama bugün dopingliyim, iyiyim, kızım da iyi habire tekme savuruyoo..

senden eşine geçti demek geçmiş olsun

ol sende ben olucam herkes olsun banane..
Iyi olmana sevindim. Aman ne koca meraklısısın sen yaa. Al başına çal kocanı. Kız gerçi sana diyorum ama benimki cuma cumartesi konya ya gidicek sıkıntı verdi bana şimdiden

hoşgeldiniz fıstıklar,

biz de eşimle kahvaltı yaptık, benim hastalık geçer gibi oldu şimdi eşim hastalandı. bugün izinli, doktora gitti o gidince hemen pcye geçtim :))) sofrayı toplayıp geleyim ben..

Hoşbulduk bluee, nasılsın, oğluş ne yapıyo..Aman eşine yanaşma fazla, tam iyileşmediysen tekrar geçer sana da..Bugün izinlisin herhalde..Yat dinlen keyif yap bol bol..

:)))))) biz beraberce burda herşeyi atlattık. Amin cnm inşallah hepimiz o mutlu günü yaşıycaz. Hep beraber

amin inşallah bundan sonra herkes sorunsuz br şekilde bebeğini kucağına alır
dopinginizi aldıysanız keyfinize diyecek yoktur ne güzel

İnşallah yaa, ne güzel yazmışsın, okurken tüylerim diken diken oldu valla..

karakan canım çok sevindim yaaaaa
inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin vaktinde kucağına almak nasip olur

İnşaallah canımhep beraber alırız öyle bir duyguki doktor bile 20 haftayı gecince ohhh be atlattık dedi çünkü neden bulunamıyordu bende hiçbir sorun yok bebeklerdede yok otopsiler hep temiz bebeklerde hep canlı doğup sonra duruyordu kalpleri .......cuma doktorda çok sevinecek doktorum daha öncekinin hiç umrunda değildim gerizekalı prof anca suyun patladı hadi yat hastaneye doğum kurtaj hadi yeniden yapalım tüp bebek diyodu neyse yaaaa cuma bir gelsin bakalım doğum zamanı belli olur c

iyi olmana sevindim canım ev tebriği için gelenler oluyor dimi ya güzel bişey bu ama herakşam sıkabilir
ne güzel dopingi de almışmışsınız kızında tekmeliyor senden mutlusu yok bugün akşamda sülümanı izlersin benide doğum yapınca gelecekler düşündürüyor valla neyse buna sıkılmak için çok erken bide şöyle düşün senin badana işin yok ev temizliği işin yok çeyiz yıkama işin yok herşeyin yıkanıp yeni eve taşındın rahatsın bundan sonra daha çoğumuzu bu işler bekliyor

Öyle deme kız, 1 aydır adamı doğru düzgün göremiyorum..Özledim...
Bak şimdiden strese girmişsin sen de, tez vakitte gitsin gelsin inşallah, kazasız belasız..Konyadan sana, kızlara hediyeler getirsin..

ayy evet hatırlatma yaaa
aklıma geldikçe deli oluyorum nasıl yapılacak bunca iş

Canım inşallah bu sefer çok güzel olacak herşey..Bebişin sağ salim gelicek kucağına..

AAAA benimde eşim cuma-cmts-pazar yok.. .Antalya ya gidiyor müdürler toplantısı varmış şu 7 yıldızlı otele sinir oldum yaaaaaaaaaaaa..... Ben sıkılcam hafta sonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…