2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Görmediler ya canım minyon falanda değilim ha hükümet gibi kadınım ama kalıp yetmiyormuşg nasıl kar yağıyor sen evdesin eşin gidebildimi benimki gidebildi deinşaallah dönebilir :))) sen nasılsın iyi oldunmu eşine geçmiş olsun

Ay canım ya Allah bu günleri gösterdi bak, dün İpek in doktoru demiş ya artık bundan sonra her an gelebilirler diye.. Çok etkilendim bende .. Vay be zaman geçti de gitti dimi canım ya.. Bende çok sıkıldım bu gebelikte, senin kadar olmasada yattım durdum.. Evde zaman geçmek bilmiyor.. ÇOk sıkıcı.. Artık bebeler büyüdü 28 haftadan sonra %90 yaşatıyorlarmış bebekleri.. Zaten doktorların hiç umrunda değil bu tür şeyler... Acaba kendi başlarına gelse, aynı tepkileri verirler mi çok merak ediyorum..

Kız tebriğe gelenler gelsin başımın üstünde yerleri var..15 gün izmirden yatılı misafirim geldi, onlar gitti bu sefer kaynanamlar geldi 15 gündür gitmiyorlar..Pazar gecesi zor kovduk evden, aynı şehirde 15 gün yatılı misafirlik mi olur diyee..Lcd tv falan var bizde şimdi, yeni eve geçince açtık, eski evde kapalıydı, karılar keyif yapacaz diye gitmiyorlardı ya, kaynanam görümcem çocuğu kayınpeder ve görümcemin eşi..Alıp tv.yi veresim geldi...Evin içi curcuna gibi, ayak uzatıp yatılmıyo..Zaten büro falan taşındı yorulduk..Bi de eve gidince cümbüş..Hiç iş yapmasam bile alışkın değiliz o kadar kalabalığa..Çok zor oldu, eşimle hiç bu kadar ayrı gayrı kalmamıştık..Biz her akşam aynı koltuğa kucak kucağa oturur, üstümüze battaniyemizi çeker sarılır tv.seyrederdik..1 aydır kedinin ciğere baktığı gibi o ayrı yerde ben ayrı yerde..Çok zor oldu...Ama dediğin gibi, badana temizlik falan o işlerden kurtuldum ben..Darısı sizin başınıza...

ne diyim canım kurtulmuşsun geçmiş olsun ayyy 15 gün yatılı misafir birde aynışehirden hadi kayınvalide geldi hadi kayınpeder de geldi görümcenle çocuğu ne alaka bi de eşiyle ayrımı ki o o kadar uzun kalabildi gözün aydın gitmişler

Canım çok şükür gösterdi ama alacağız inaşallah kucağımıza öykücüm insan evladı olan anlıyor bak bu doktorum o kadar ilgilendiki geçmişimi bilince adam önlem için yapmadığı kalmadı pazar günü benim için hastaneye bile geldi çünkü insan bazı doktorlar gibi ticarethane olarak görmüyor hastaneyi hastayıda meta ...... evet artık hastane çantamızı hazırlama zamanı geldi ilk ben doğuracam bu topikte:))))))

Bizim 87 günümüz kaldı...Gün sayıyoruz..

allaha şükür buraya kadar gldikten sonra inşallah bundan sonrasınıda görürsün canım sabrın sonu selamet onca üzüntüden sonra mükafatını alıyosun inşallah
Kızlar ben yemeğe kaçar.
öğleden sonra gelirim bayyyyyyy
afiyet olsun sana ve yemek vakti gelen bütün kızlara

senden eşine geçti demek geçmiş olsun
galiba canım, inşallah ondan bana tekrar bulaşmaz :)

Hoşbulduk bluee, nasılsın, oğluş ne yapıyo..Aman eşine yanaşma fazla, tam iyileşmediysen tekrar geçer sana da..Bugün izinlisin herhalde..Yat dinlen keyif yap bol bol..

iyiyim canım oğluşum da iyi teyzesi, tekmeler atıyor, dışardan hissediyorum elimi koydum konuştum hemen durdu tekmeler :))) dinliyomu napıyo korkuyormu yavrum anasının sesinden napıyo bilmem eşim henüz hiç hissedemedi, çok istiyorum onun da hissetmesini elini koyunca duruyo ana kuzusu olacak benim oğlum heralde ama işine gelince oynuyo dikkat çekmek istemiyo heralde
ayy evet hatırlatma yaaa
aklıma geldikçe deli oluyorum nasıl yapılacak bunca iş
eve kadın mı alcaksınız nasıl yapcaksınız? ben halıları mayısta yıkamaya göndericem, zaten kadın gelir camlar dolaplar vs o halleder. ha bi de araba var, o da oto kuaföre gidecek iç dış tamamen yıkanacak, oto kuaförde tüm koltukları vs çıkarıp yıkıyolarmış eşim doğuma yakın yaptıracak..onun dışında bebiş için hazırlık gerek o da çok zor olmaz son haftalarda yıkaıp ütüleyip yerleştiririm herşeyini. kendim yaparım annem gelirse onla da yaparız diye düşünüyorum.. çok korkmayın yaa herşey hallolur...

:))) eşim işe gitmicek canım bugün, doktora gitti, akropol var ya bize yürüme mesafesi, ıhlamurunu da al gel dedim eve ıhlamur yetmiyo, o kadar çok tüketiyoruz ki ben evdeyim daha iyiyim hala sesim grip gibi ama çokşükür iyiyim..

Yok kız görümcemin eşi de bizdeydi..Onlar alışkın zaten kaynanamlarla aynı evde yaşıyorlar..Gelince topluca gelmiş oldular bize..Valla en sonunda kovdu eşim, bi evinize gidin artık kız yoruluyo işten geliyo size de hizmet ediyo diye..Yoksa gidecekleri de yoktu...

Canım bende şu anda gittiğim doktorumdan o konuda çok memnunum o kadar takip ediyorki anlatamam.. Şimdi 3 günlük ölçümlerimi mail attım... çok ilgili ve bana da daha önceki düşüğümde bebeğin kalp atışı yok derken görmeliydin nerdeyse ağlıycaktı.. İşte bunlar benim içinde çok önemli ben ilk gebeliğimde 6 doktor değiştirmiştim bu yüzden.. Önce insan olmak lazım yani..

AAAA benimde eşim cuma-cmts-pazar yok.. .Antalya ya gidiyor müdürler toplantısı varmış şu 7 yıldızlı otele sinir oldum yaaaaaaaaaaaa..... Ben sıkılcam hafta sonu..

Olsun canım ya en azından şöyle düşün tüm iş seyahatlerini şimdi yapsın bitsin doğum ve sonrasına denk gelmesin de içini rahatlat

ne düşüncesizler yaa, benim kayınvalidem Allah var şimdi kadın evlendiğimden beri sadce 5 günlüğüne geldi, geldiğinde de tek iş bile yaptırmadı bana, kahvaltı yemek herşeyi yaptı ben yokken evi bile süpürdü. sağolsunlar hiç rahatsızlık vermediler en azından fiziki anlamda :)) gerisine de zaten katlanılıyo gidecekler diye.. öyle zırt pırt gelse illet olurum hele aynı şehirde..aman yaaa..

Sağol canım ya inşaallah allah olmayanlara versin tez zamanda inşaallah hepimizde sağlıklıca alalım

Evet orda bu hafta sonu bankacılar var sor eşine bilir.. Vay be ben kocama diyim bak bir tanıdık çıktı ayağını denk al diye

Sen yine öyle de de, benim herif hafta sonu gececi barda..Seninki bar düşkünü değilse mümkün değil denk gelmezler..Sen ismini falan verdim kontrol edicekler seni de...

Allahtan eşin anlayışlıymış canım kurtulmuşsun
İnşaallah canım hepimiz alacaz kucağımıza bugünler imize gülecez

canım inşallah sağsalim kucağına alırsın en riskli dönemleri atlattın çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…