2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Niye ilk sen doğuruyon kız, günün belli oldu mu ???
Ne zaman doğuruyon...

kuzuuuuuuu masallah bacımmmmmmmmmmmmmm bu ne bole ayhhhh allahtan gurbetteyım sevınıyorum bır yandan

Kuzu allah kolaylık vermiş 15 gün bide hamile hamile hiç çekilmez valla bir değil iki değil üç değil senin stres olman normal ya iki gün daha lazım sana normale dönmen için

Kurban olurum ben ona yaaa...Erkekler anacı olur derler ya, anacı işte seninki de...
Benimki de tam tersi elimi koyuyorum tekmeler başlıyo, eşim koyuyor ona da tekmeliyor..Ya hoşuna gidiyor bizim ellediğimiz cimcimenin, ya da rahatımı kaçırdınız çekin elinizi diye tekmeliyor..Bilmiyorum artık hangisi...Hisseder yakında eşin de merak etme, güm güm çok hızlı vuruyorlar artık..Benim haftama geldiğinde kesin hissetmiş olur eşin de..

öyle bence de yaa, neticede 9 ay boyunca görüşüyor insan, insani yönü de çok önemli. benim işyerinden bi hamile arkadaş beni dinlemedi prof prof geziyor bi aydır, illa ki akademisyen olsun diye..baktı doktordan pek yüz yok benim doktora gitmeye karar verdi..
ya kızlar kasıklarım fena agrıyor sankı bıcak saplanıyor offfffff :18:
geçer geçer pimpirikli poyraz senii kız çok evhamlısın hee hergün başka şey

Olsun canım ya en azından şöyle düşün tüm iş seyahatlerini şimdi yapsın bitsin doğum ve sonrasına denk gelmesin de içini rahatlat

Aman zaten çekemem iş seyahati falan. ilk çocukta sürekli seyahatteydi zaten neyseki bunda yerleşik hayata geçti..

benimkide kociş elini karnıma koyunca duruyo hemen

ev için kadın alıcam ama bir günde bitiremez fazlası da bana maddi külfet
yavaş yavaş dolap içlerini felen ben yaparım halıları bende yıkamaya vericem son zaman da kadın alırım cam kapı siler işte
zaten doğumda kaynana görümce felan gelicek tekrar batacak
evde yatılı misafir olunca yatak ser topla felan ev çok kirleniyor
onlar gidince toparlanmış olursam bir daha üstünden geçerim

Ya özellikle Prof lar aşırı rahat oluyor ya.. bir enteresan..

oylde bacım ne bılım korkuyorum yolun sonuna geldık artık ya son 3 ay

Kuzu allah kolaylık vermiş 15 gün bide hamile hamile hiç çekilmez valla bir değil iki değil üç değil senin stres olman normal ya iki gün daha lazım sana normale dönmen için

Ya normal olsam sorun değil de, hem işyeri taşındı, hem ev, hem gelen giden, çok zor oldu..Tam psikolojik olarak eşimi yanımda istediğim dönemdeyim, eşimden uzaklaştık..Gelene gidene gene bişey demiyorum d, kocamı çok özledim yaa..Herifim burnumda tüttü valla..Yani herşey yatak odası değil, orası hamileliğin başından beri yasak da..Ne bileyim ayrı gayrı gibi olduk, çok zor oldu..Allahtan bitti gitti..

canım dr unu ara bi sor sitersen ara ara giren ağrılara önem vermiyorlar sürekliyse gel diyorlar belki gel der uzanabilme imkanın varsa uzanınca geçiyorsa problem yoktur

gectı cnm sukur benım veletın kafasının oldugu yer bellı elını at nasıl sert top gıbı aynı fazla dayadı heralde

yok kız belli olduğundan değil ben erkenciyimya doktorda 32 kadar sabret dediya bakalım cuma günü 34 falan alırız derse diye ne bilem içime mayıs başı doğururum gibi doğdu ......

Benim de 87 günüm kaldı kız, 4 haziranda doğuruyorum...Gün sayıyorum artık kızıma kavuşmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…