Canım çok şükür gösterdi ama alacağız inaşallah kucağımıza öykücüm insan evladı olan anlıyor bak bu doktorum o kadar ilgilendiki geçmişimi bilince adam önlem için yapmadığı kalmadı pazar günü benim için hastaneye bile geldi çünkü insan bazı doktorlar gibi ticarethane olarak görmüyor hastaneyi hastayıda meta ...... evet artık hastane çantamızı hazırlama zamanı geldi ilk ben doğuracam bu topikte:))))))
Kız tebriğe gelenler gelsin başımın üstünde yerleri var..15 gün izmirden yatılı misafirim geldi, onlar gitti bu sefer kaynanamlar geldi 15 gündür gitmiyorlar..Pazar gecesi zor kovduk evden, aynı şehirde 15 gün yatılı misafirlik mi olur diyee..Lcd tv falan var bizde şimdi, yeni eve geçince açtık, eski evde kapalıydı, karılar keyif yapacaz diye gitmiyorlardı ya, kaynanam görümcem çocuğu kayınpeder ve görümcemin eşi..Alıp tv.yi veresim geldi...Evin içi curcuna gibi, ayak uzatıp yatılmıyo..Zaten büro falan taşındı yorulduk..Bi de eve gidince cümbüş..Hiç iş yapmasam bile alışkın değiliz o kadar kalabalığa..Çok zor oldu, eşimle hiç bu kadar ayrı gayrı kalmamıştık..Biz her akşam aynı koltuğa kucak kucağa oturur, üstümüze battaniyemizi çeker sarılır tv.seyrederdik..1 aydır kedinin ciğere baktığı gibi o ayrı yerde ben ayrı yerde..Çok zor oldu...Ama dediğin gibi, badana temizlik falan o işlerden kurtuldum ben..Darısı sizin başınıza...
Yok kız görümcemin eşi de bizdeydi..Onlar alışkın zaten kaynanamlarla aynı evde yaşıyorlar..Gelince topluca gelmiş oldular bize..Valla en sonunda kovdu eşim, bi evinize gidin artık kız yoruluyo işten geliyo size de hizmet ediyo diye..Yoksa gidecekleri de yoktu...
Sen yine öyle de de, benim herif hafta sonu gececi barda..Seninki bar düşkünü değilse mümkün değil denk gelmezler..Sen ismini falan verdim kontrol edicekler seni de...
iyiyim canım oğluşum da iyi teyzesi, tekmeler atıyor, dışardan hissediyorum elimi koydum konuştum hemen durdu tekmeler :))) dinliyomu napıyo korkuyormu yavrum anasının sesinden napıyo bilmemeşim henüz hiç hissedemedi, çok istiyorum onun da hissetmesini elini koyunca duruyo ana kuzusu olacak benim oğlum heralde ama işine gelince oynuyo dikkat çekmek istemiyo heralde
öyle bence de yaa, neticede 9 ay boyunca görüşüyor insan, insani yönü de çok önemli. benim işyerinden bi hamile arkadaş beni dinlemedi prof prof geziyor bi aydır, illa ki akademisyen olsun diye..baktı doktordan pek yüz yok benim doktora gitmeye karar verdi..Canım bende şu anda gittiğim doktorumdan o konuda çok memnunum o kadar takip ediyorki anlatamam.. Şimdi 3 günlük ölçümlerimi mail attım... çok ilgili ve bana da daha önceki düşüğümde bebeğin kalp atışı yok derken görmeliydin nerdeyse ağlıycaktı.. İşte bunlar benim içinde çok önemli ben ilk gebeliğimde 6 doktor değiştirmiştim bu yüzden.. Önce insan olmak lazım yani..
geçer geçer pimpirikli poyraz senii kız çok evhamlısın hee hergün başka şeyya kızlar kasıklarım fena agrıyor sankı bıcak saplanıyor offfffff :18:
Niye ilk sen doğuruyon kız, günün belli oldu mu ???
Ne zaman doğuruyon...
ya gercekten bacım allah bılır oarasına da bu dusuk tehlıkesı gectıkten sonra 20 haftalıkken ölme tehlıkesı olyomus 20 haftayı gectıkten sonra allahın ıznıyle bıse olmuyormus
Olsun canım ya en azından şöyle düşün tüm iş seyahatlerini şimdi yapsın bitsin doğum ve sonrasına denk gelmesin de içini rahatlat
galiba canım, inşallah ondan bana tekrar bulaşmaz :)
iyiyim canım oğluşum da iyi teyzesi, tekmeler atıyor, dışardan hissediyorum elimi koydum konuştum hemen durdu tekmeler :))) dinliyomu napıyo korkuyormu yavrum anasının sesinden napıyo bilmemeşim henüz hiç hissedemedi, çok istiyorum onun da hissetmesini elini koyunca duruyo ana kuzusu olacak benim oğlum heralde ama işine gelince oynuyo dikkat çekmek istemiyo heralde
eve kadın mı alcaksınız nasıl yapcaksınız? ben halıları mayısta yıkamaya göndericem, zaten kadın gelir camlar dolaplar vs o halleder. ha bi de araba var, o da oto kuaföre gidecek iç dış tamamen yıkanacak, oto kuaförde tüm koltukları vs çıkarıp yıkıyolarmış eşim doğuma yakın yaptıracak..onun dışında bebiş için hazırlık gerek o da çok zor olmaz son haftalarda yıkaıp ütüleyip yerleştiririm herşeyini. kendim yaparım annem gelirse onla da yaparız diye düşünüyorum.. çok korkmayın yaa herşey hallolur...
:))) eşim işe gitmicek canım bugün, doktora gitti, akropol var ya bize yürüme mesafesi, ıhlamurunu da al gel dedimeve ıhlamur yetmiyo, o kadar çok tüketiyoruz ki ben evdeyim daha iyiyim hala sesim grip gibi ama çokşükür iyiyim..
ya kızlar kasıklarım fena agrıyor sankı bıcak saplanıyor offfffff :18:
öyle bence de yaa, neticede 9 ay boyunca görüşüyor insan, insani yönü de çok önemli. benim işyerinden bi hamile arkadaş beni dinlemedi prof prof geziyor bi aydır, illa ki akademisyen olsun diye..baktı doktordan pek yüz yok benim doktora gitmeye karar verdi..
geçer geçer pimpirikli poyraz senii kız çok evhamlısın hee hergün başka şey
öyle bence de yaa, neticede 9 ay boyunca görüşüyor insan, insani yönü de çok önemli. benim işyerinden bi hamile arkadaş beni dinlemedi prof prof geziyor bi aydır, illa ki akademisyen olsun diye..baktı doktordan pek yüz yok benim doktora gitmeye karar verdi..
geçer geçer pimpirikli poyraz senii kız çok evhamlısın hee hergün başka şey
kuzuuuuuuu masallah bacımmmmmmmmmmmmmm bu ne bole ayhhhh allahtan gurbetteyım sevınıyorum bır yandan
Kuzu allah kolaylık vermiş 15 gün bide hamile hamile hiç çekilmez valla bir değil iki değil üç değilsenin stres olman normal ya iki gün daha lazım sana normale dönmen için
canım dr unu ara bi sor sitersen ara ara giren ağrılara önem vermiyorlar sürekliyse gel diyorlar belki gel der uzanabilme imkanın varsa uzanınca geçiyorsa problem yoktur
Sevin bacım sevin...Bunalıma girdiydim, millet gidince geçti..
yok kız belli olduğundan değil ben erkenciyimya doktorda 32 kadar sabret dediya bakalım cuma günü 34 falan alırız derse diye ne bilem içime mayıs başı doğururum gibi doğdu ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?