Sevin bacım sevin...Bunalıma girdiydim, millet gidince geçti..
yok kız belli olduğundan değil ben erkenciyimya doktorda 32 kadar sabret dediya bakalım cuma günü 34 falan alırız derse diye ne bilem içime mayıs başı doğururum gibi doğdu ......
ben daha anlayamıyorum kafası nerde felangectı cnm sukur benım veletın kafasının oldugu yer bellı elını at nasıl sert top gıbı aynı fazla dayadı heralde
geçmiş olsun:) haftasonu görümcemler bizdeydi iki günde bile acayip yoruldum. 15 günü düşünemiyoru, ne kadar yardımcı olsalar da gelenler, evde rahat olamamak kötüYok kız görümcemin eşi de bizdeydi..Onlar alışkın zaten kaynanamlarla aynı evde yaşıyorlar..Gelince topluca gelmiş oldular bize..Valla en sonunda kovdu eşim, bi evinize gidin artık kız yoruluyo işten geliyo size de hizmet ediyo diye..Yoksa gidecekleri de yoktu...
anacı olsun benim oğlum, kocam da kıskansın bizim sevgimiziKurban olurum ben ona yaaa...Erkekler anacı olur derler ya, anacı işte seninki de...
Benimki de tam tersi elimi koyuyorum tekmeler başlıyo, eşim koyuyor ona da tekmeliyor..Ya hoşuna gidiyor bizim ellediğimiz cimcimenin, ya da rahatımı kaçırdınız çekin elinizi diye tekmeliyor..Bilmiyorum artık hangisi...Hisseder yakında eşin de merak etme, güm güm çok hızlı vuruyorlar artık..Benim haftama geldiğinde kesin hissetmiş olur eşin de..
canım sen aklından 34 falan da geçirme, ne kadar kalsa kardır :)) dursun işte 37 38e kadar ne acelesi varmış bıcırığınyok kız belli olduğundan değil ben erkenciyimya doktorda 32 kadar sabret dediya bakalım cuma günü 34 falan alırız derse diye ne bilem içime mayıs başı doğururum gibi doğdu ......
benimkide kociş elini karnıma koyunca duruyo hemen
ev için kadın alıcam ama bir günde bitiremez fazlası da bana maddi külfet
yavaş yavaş dolap içlerini felen ben yaparım halıları bende yıkamaya vericem son zaman da kadın alırım cam kapı siler işte
zaten doğumda kaynana görümce felan gelicek tekrar batacak
evde yatılı misafir olunca yatak ser topla felan ev çok kirleniyor
onlar gidince toparlanmış olursam bir daha üstünden geçerim
normal ama onların düşünmesi lazım bu kız hamile diye
aynı şehirde o kadar yatılı misafirlik mi olur
başka şehirde olsa bile çok bence 15 gün evsahibini de düşünmek lazım
senın adına hemde bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bır sevındımmmmm
Benim de 87 günüm kaldı kız, 4 haziranda doğuruyorum...Gün sayıyorum artık kızıma kavuşmak için..
geçmiş olsun:) haftasonu görümcemler bizdeydi iki günde bile acayip yoruldum. 15 günü düşünemiyoru, ne kadar yardımcı olsalar da gelenler, evde rahat olamamak kötü
benimde 75 günüm filan kaldı Allahın izniyle..
ya bacım ben anlamadım 26 mayıs bıle olabılır benım nıe dıye sormayın cunkı bılmıyorum ben ustune gordugum ıcın ılk bas 15 ekımde gıtmıstım 7 haftaya gırmıs bebek dedı sok gecırdım ama ben en kotu ıhtımalden hesaplattım yanı agustosta en son adet tarıhım ama eylulde cok az oldugum ıcın eylul son sat dedım ama o zaman hamıleymısım haberım yokmus yerlesme kanamasıymıs yanı agustostan hesaplatyorum yanı tam dogru olan son satımdan en gec sezeryan 26 mayıs dıo
Benimkiler ehlikeyf, yardımcı olacak yok aralarında..Görümcem de hamile yatıyo bol bol..Kaynanamda da kalça çıkığı var, zaten ondan bişey beklemem iş yapmak namına, yapsa elletmem, kadın yoruluyo çünkü..Eve gidip yemek yapıyordum bir de..Zor geçti ama bitti gitti..
Ne güzel artık gün saymaya başladık hepimiz de...
Senin zaten neyin normal bacımm, herşey bi anormall..
anacı olsun benim oğlum, kocam da kıskansın bizim sevgimizi
bizimki daha o kadar sert vurmuyor tekmeleri hala kibarcık benim oğluşumun :)) sizin haftada daha güçlü olur inş teyzesi..
canım sen aklından 34 falan da geçirme, ne kadar kalsa kardır :)) dursun işte 37 38e kadar ne acelesi varmış bıcırığın
seninki de anneci demekki mucizem :))
evet bizim de iki taraf birden gelecek nasıl olacak bilmiyorum..düşününce aklım takılmıyo değil valla..kayınvalidemler çok kalmaz inşallah. bakalım nasıl olacak..inşallah çok güzel ve rahat atlatırız o ilk zamanları..
benimkiler de yapmaz biliyorsun bi geldiler aralıkta onlar gidince kanama geçirdim
kadın hiç bi işe yanaşmadı ya
korkma hemen azcık yat geçer burda herkes panik korkuyo zatenoylde bacım ne bılım korkuyorum yolun sonuna geldık artık ya son 3 ay
geçmiş olsun canım, benim de doğum sonrası düşündüğüm şey bu. çok kalabalık olur da rahatsız olur muyum diye korkuyorum..eşimin ailesi de gelecek bizimkiler de gelecek..inşallah çok kalmazlar kaynanamlar..ona dua ediyorum..Ya normal olsam sorun değil de, hem işyeri taşındı, hem ev, hem gelen giden, çok zor oldu..Tam psikolojik olarak eşimi yanımda istediğim dönemdeyim, eşimden uzaklaştık..Gelene gidene gene bişey demiyorum d, kocamı çok özledim yaa..Herifim burnumda tüttü valla..Yani herşey yatak odası değil, orası hamileliğin başından beri yasak da..Ne bileyim ayrı gayrı gibi olduk, çok zor oldu..Allahtan bitti gitti..
tabiki kalsın canım ya ne bilem bana 34 e yeter diye diyom Allahın takdiri sağlıcakla gelsinde nasıl gelirse gelsin zaten doğurduğum gün kocam ulustan davulcu zurnacı tutacakmış ben doğum yaparken çaldıracakmış hastanenin önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?