- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
tabiki kalsın canım ya ne bilem bana 34 e yeter diye diyom Allahın takdiri sağlıcakla gelsinde nasıl gelirse gelsin zaten doğurduğum gün kocam ulustan davulcu zurnacı tutacakmış ben doğum yaparken çaldıracakmış hastanenin önünde
Seninkini hatırlatma, zaten sinir oluyom..Benimki gene sakat da ondan..Yapsa bile insan kıyamıyor..
Seninki gezip gezip yemek vakti geliyordu, ben burdan deliriyordum..Hayır bi de sorunlu gebelik yani, seni rahat ettirceğine kendi rahat etme derdindeydi hatun..
geçmiş olsun canım, benim de doğum sonrası düşündüğüm şey bu. çok kalabalık olur da rahatsız olur muyum diye korkuyorum..eşimin ailesi de gelecek bizimkiler de gelecek..inşallah çok kalmazlar kaynanamlar..ona dua ediyorum..
Çaldırsın tabi...Benimkine diyom ben kuaför geliyormuş diye, senin kuaföre ihtiyacın mı var diyip çıkıveriyo işin içinden...
ay bende olamam kocamsız kuzunun dedıgı gıbı hersey yatak odası degıl cıgerım o benım
İnşallah kalmazlar ya, iki aile aynı anda daha zor olur..benimki şimdiden tembihledi annesine, benim annem geldiğinde onlar yatılı gelmesinler diye..Kaynanam dedi çünkü 40 gün kalırız biz yanında diye, eşim de anası gelecek o bakar, o gidince siz gelirsiniz dedi...
geldim geldim geldim.... sağlık ocaına gittim tartıldım ( kilomu sölemiyim ege beni vurur) bebikimizin kalbinide dinledi kıpır kıpırdı eşşek sıpamtansiyonumuzuda olçtürdük
boylede olunca delı etyolar dımı azcık kuafore gıdecem dıyorum aynı ya aynı ne kuaforu askım senın dogal halın cok daa guzel dıo kıskanıom demıyorda
ay hatırlıyorum ne kızmıştın sen
şimdi beni doğumdan çok onların gelmesi stresi sardı valla nolcak bilmem
Evet, bi de daha siz yeni evlisiniz tam anlamazsın, biz 5 senedir birlikteyiz, gözüne bakınca anlarım sıkıntısını..Ne zorluklar atlattık beraber, çocuk olmadı sorunlar oldu..Bi sürü şey..Olumsuzluklar insanı daha çok bağlıyo birbirine..Allah ayırmasın hiçbirimizi de eşimizden de,bebelerimizden de...
geldim geldim geldim.... sağlık ocaına gittim tartıldım ( kilomu sölemiyim ege beni vurur) bebikimizin kalbinide dinledi kıpır kıpırdı eşşek sıpamtansiyonumuzuda olçtürdük
söyle ya ege yok şmdi.. kaç merak ettim..
Söylemeeee...
Nerdesin kız delii.Özledim seni...
canım sizinkiler gibi aynı şehirde olsak dert etmem de, iyi taraf da uzak.. kaynanamın bana bi faydası olmaz bebek yıkamayı bilmiyorum annen biliyomu falan diyodu yeni evlendiğimizde :))) bebeği görmeye gelecekler yani. o yüzden çok kalmazlar inşallah...
getir kulagını duymasın kimse 81 kg olmuşum yani 6 kilo almış oluyorum geçen hafta 80 dim
şşşşşşşşşşşşşşşşşş sus duymasınlar
burdayım kıss geldimmmm benseni çok çok özledim
hahahaha 4 kılo almısım bende anlaamadım sanırım bızde doguma dogru patlatacaz ortalıgı sısecez
getir kulagını duymasın kimse 81 kg olmuşum yani 6 kilo almış oluyorum geçen hafta 80 dim
şşşşşşşşşşşşşşşşşş sus duymasınlar
burdayım kıss geldimmmm benseni çok çok özledim
Süper tamam ben kimseye söylememBende 10 kilo almıştım ama kilo vermeye başladım galiba.. insülin ve diyetle zayıflıycan galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?