2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

davul zurna haa, ay çok güldüm, düşündüm de hrsnin önünde davulcu zurnacı
inşallah zamanına kadar kalır canım, hakkaten zor şeyler yaşadın, bebişin sana herşeyi unutturacak inşallah :)

ay hatırlıyorum ne kızmıştın sen
şimdi beni doğumdan çok onların gelmesi stresi sardı valla nolcak bilmem

geldim geldim geldim.... sağlık ocaına gittim tartıldım ( kilomu sölemiyim ege beni vurur) bebikimizin kalbinide dinledi kıpır kıpırdı eşşek sıpam tansiyonumuzuda olçtürdük

İnşallah kalmazlar ya, iki aile aynı anda daha zor olur..benimki şimdiden tembihledi annesine, benim annem geldiğinde onlar yatılı gelmesinler diye..Kaynanam dedi çünkü 40 gün kalırız biz yanında diye, eşim de anası gelecek o bakar, o gidince siz gelirsiniz dedi...

Çaldırsın tabi...Benimkine diyom ben kuaför geliyormuş diye, senin kuaföre ihtiyacın mı var diyip çıkıveriyo işin içinden...

boylede olunca delı etyolar dımı azcık kuafore gıdecem dıyorum aynı ya aynı ne kuaforu askım senın dogal halın cok daa guzel dıo kıskanıom demıyorda

ay bende olamam kocamsız kuzunun dedıgı gıbı hersey yatak odası degıl cıgerım o benım

Evet, bi de daha siz yeni evlisiniz tam anlamazsın, biz 5 senedir birlikteyiz, gözüne bakınca anlarım sıkıntısını..Ne zorluklar atlattık beraber, çocuk olmadı sorunlar oldu..Bi sürü şey..Olumsuzluklar insanı daha çok bağlıyo birbirine..Allah ayırmasın hiçbirimizi de eşimizden de,bebelerimizden de...

canım sizinkiler gibi aynı şehirde olsak dert etmem de, iyi taraf da uzak.. kaynanamın bana bi faydası olmaz bebek yıkamayı bilmiyorum annen biliyomu falan diyodu yeni evlendiğimizde :))) bebeği görmeye gelecekler yani. o yüzden çok kalmazlar inşallah...

boylede olunca delı etyolar dımı azcık kuafore gıdecem dıyorum aynı ya aynı ne kuaforu askım senın dogal halın cok daa guzel dıo kıskanıom demıyorda

Ya bakalım doğumdan sonra aklınıza gelcek mi kuaför muaför... Doğum sonrası paylaşırız bunları.. Benim eşimde diyor ki kzım anne olcan ameliyat olcan, saçın başın dağılsın nolcak ya ... çok garip geliyor onlara, açkçası benim ilk doğumda da hiç aklıma gelmemişti öle şeyler.. çünkü kendimi zaten o kadar iyi ve güzel hissediyordum ki, süs püs fasa fiso geldi.. anne olmuştum ya daha ötesi var mı ?

ay hatırlıyorum ne kızmıştın sen
şimdi beni doğumdan çok onların gelmesi stresi sardı valla nolcak bilmem

Aynı sıkıntıları çektiğim için biliyorum çünkü..Senin de çok zor geçiyordu, hiç düşünmüyordu kadın..Gıcık..Merak etme o zaman bebeğe bakılacak ya çok kalmazlar iş yapacam korkusuyla.Benimkiler kanamamda falan hiç geldiler mi hatırlasana..İş yapacaz diye, bırak gelmeyi gel bizde kal diye teklif bile etmemişlerdi..

amın bacımmmmmmmmmmm

İşine gelmiyordur kız, kendi bebelerini nasıl yıkamış..
Ayrı zamanlarda gelseler keşke..Ama 2 taraf da uzak şehirde olunca, bi de bebek doğunca gelmek isterler,Allah yardımcın olsun valla..Zor olacak..Bişey oldu mu bağırı bağıverrr, ben lohusayım depresyona girdim diyip çıkıverirsin işin içinden..

hahahaha 4 kılo almısım bende anlaamadım sanırım bızde doguma dogru patlatacaz ortalıgı sısecez

Süper tamam ben kimseye söylemem Bende 10 kilo almıştım ama kilo vermeye başladım galiba.. insülin ve diyetle zayıflıycan galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…