2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Süper tamam ben kimseye söylemem Bende 10 kilo almıştım ama kilo vermeye başladım galiba.. insülin ve diyetle zayıflıycan galiba..
hadi hayırlısı canım.. herşey daha ii olur snin için inş.

Seni, fatmayı bi de yakamozu aralık annelerine sürecez zaten...Tutun içinizde aralığa kadar, doğurmayın da aklınız başınıza gelsin...4 kilo almışmışş..:84:

ama ben sana demedim ki öykümün kulagına söledim...

kız bacım abur cubur yemıom kı canım ıstemıoo yedıgım durmadan yogur yıyom dun pasta almıs gulsum pasta dıyınce cnm cektı ondan yedım ama abartmıcak sekılde yada ne bılım ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bunyem almıo
Seni, fatmayı bi de yakamozu aralık annelerine sürecez zaten...Tutun içinizde aralığa kadar, doğurmayın da aklınız başınıza gelsin...4 kilo almışmışş..:84:

ahh canım öyle düşünseydi o zamanda gelmezdi
doğumda da gelip gösterisini yapar yani dostlar işbaşında görsün
ayyy konuyu değiştireyim hemen yoksa yine bunalıma giricem

kar daha az yağıyor artık
kociş işe gitti ama nasıl gelecek bilmem

Buralara da soğuğu geliyor..Antalya 7 dereceydi,sabah vergi dairesine gittiğimizde orda gördüm 7 derece diye yazıyordu...Soğuk yaa, donuyoruz...

Kız öyküm, ben diyet yapıyom da hiç zayıflamıyorum yaaaa...Ne olacak böyle bilmiyorum...Valla doktorum görünce kızacak bana yine..

Valla bana yaradı kilo vermeye başladım, tam buğday ekmeği falan yiyorum ya çok iyi geldi.. bağırsaklara falan.. çok hafif ve iyi hissediyorum kendimi.. Şeker belkide beni daha halszi yapıyordu bilemedim.. gece de hiç uyanmadan uyuyorum 3-4 gündür.. Valla 1-1,5 kilo falan verdim ben ki bana doktor bu zayıflama diyeti değil dedi. bakalım nolcak. bundan sonra alsam da çok almam herhalde tabi rejime uyabilirsem..

Neyse kızlar ben kaçar, Mira nın ütülerini yapçam.. Ay çok keyifli ya böyle demek.. Dün astım eşyalarını yıkayıp, eşim almış çorapları falan seviyor çok komikti.. Haftaya hazırlıycam bavulumu hazırlıklar tamam..

Benimki de zayıflama diyeti değil de, ben zayıflayacakmışım ama..Şeker hızlı yükselmesin diye 2 saatte bir bişeyler yiyorum..Hafiflik ben de hissediyorum dediğin gibi..Ama kilom eksilmiyor, artıyor bile..Ama gece uyumak konusunda falan rahatım, eskisi gibi belim de ağrımıyor..Diyetle alakası var mı bilmiyorum..Bugün bozdum ama diyeti..

getir kulagını duymasın kimse 81 kg olmuşum yani 6 kilo almış oluyorum geçen hafta 80 dim
şşşşşşşşşşşşşşşşşş sus duymasınlar

kilo dediniz de aklıma geldi rüyamda 90 kilo olmuştum oha diyodum nasıl yaa diye kendime şaşırıyordum

kaynanası yıkamış kız hakkaten öyle
başlarda annem gelir, kaynanamlar bi kaç gün sonra gelir, bana iş bırakmazlar, eşim de diyor sen merak etme senden kimse bişey istemez sen hamilesin, herkes kendi işini yapar diyor..içim rahatladı o yüzden..

kendi düğünümüzde insanlarla öpüşmekten dolayı ben bile hasta olmuştum, bebeklerin hastalanması gayet normal geliyo o nedenle. nasıl engelleyeceksek...

süper fikir keşke yapabilsek:)

bu arada hızınıza yetişemiyorum kızlar, birine cevap vereyim derken sayfalarca konuşulmuş oluyor, maşallah:)
blue, bugün gittin mi işe? dün 15 dk'lık yolu 1,5 saatte geldik servisle, eşim de neredeyse 10 km yürümüş akşam eve gelmek için, arabayı otoparktan çıkaramamış...

Ben artık eskisi gibi heves edemiyorum ya, kızıma eşya bile alasım gelmiyor..Sağ salim doğsun diye bekliyorum...Görüşürüz fıstık, kolay gelsin sana..

Daha yeni başladın zaten diyete güzelim yavaş yavaş adapte olursun sende.. Ben harfi harfine uyuyorum diyete.. korktum çünkü biraz..birde her dakka ölçüm yapıyorum şeker ölçümü özellikle tatlı yiyince şekerin nasıl fırladığını gördüm ondan korkuyorum..

blue, bugün gittin mi işe? dün 15 dk'lık yolu 1,5 saatte geldik servisle, eşim de neredeyse 10 km yürümüş akşam eve gelmek için, arabayı otoparktan çıkaramamış...

yok canım gitmedim. izinliyim idari izinli :)) evim yakın diye yürüyerek gelebildim dün, ama bi arkadaşım evine gidemediği için geldi bizde kaldı o derece yani :))) eşi de ofiste mahsur kalmış çok berbat yaa..Allah yardım etsin bize..

Ben niyeyse o işlerden hiç korkmuyorum, yıkarım da, bakarım da gibi geliyor..Yeter ki sağ salim bi doğurayım tasasına düştüm..Kimse gelmeyecek diye kendimi çok şartlamıştım belki de ondan..annem gelemeyecekti, şimdi emekli oldu gelecek bizim için çok iyi oldu da..Ben doğum evresini atlatmayı düşünüyorum...Biz ane olucaz artık o zaman, yavrularımız ne istiyo en iyi biz bileceğiz, herkesten iyi bakarız..Ben dikiş falan da demem haa, hemen kalkarım kızım için..Apandisit ameliyatı oldum ben daha önce, uyanınca kalktım yürüdüm hemen doktor bile çok azimlisin demişti..

Bana neee, ben duydummm...Taaa, ardahandan kulağa söylerken duyuluyo ses hatunummm...
off yankı yaptı demek :):):)

Buralara da soğuğu geliyor..Antalya 7 dereceydi,sabah vergi dairesine gittiğimizde orda gördüm 7 derece diye yazıyordu...Soğuk yaa, donuyoruz...
nee 7 derece ile dondunuz mu gülerim buna ben

yaa kend, bavuluna ne koydun

yaparız tabi kız, ben de hiç korkmam hele annelik olunca daha kuvvet verir Allah insana..annem 19unda doğurmuş beni, kendi bakmış yıkamış..
doğum aşamasını halledelim de sonra kendimiz bakarız dayanacağımız en fazla 2 hafta..dert etmicem kendime telkin veriyorum :)) çok güzel olacak merak etme blue diyorum..güzel düşünüyorum ki güzel olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…