hadi hayırlısı canım.. herşey daha ii olur snin için inş.Süper tamam ben kimseye söylememBende 10 kilo almıştım ama kilo vermeye başladım galiba.. insülin ve diyetle zayıflıycan galiba..
Seni, fatmayı bi de yakamozu aralık annelerine sürecez zaten...Tutun içinizde aralığa kadar, doğurmayın da aklınız başınıza gelsin...4 kilo almışmışş..:84:
Seni, fatmayı bi de yakamozu aralık annelerine sürecez zaten...Tutun içinizde aralığa kadar, doğurmayın da aklınız başınıza gelsin...4 kilo almışmışş..:84:
Aynı sıkıntıları çektiğim için biliyorum çünkü..Senin de çok zor geçiyordu, hiç düşünmüyordu kadın..Gıcık..Merak etme o zaman bebeğe bakılacak ya çok kalmazlar iş yapacam korkusuyla.Benimkiler kanamamda falan hiç geldiler mi hatırlasana..İş yapacaz diye, bırak gelmeyi gel bizde kal diye teklif bile etmemişlerdi..
Bana neee, ben duydummm...Taaa, ardahandan kulağa söylerken duyuluyo ses hatunummm...ama ben sana demedim ki öykümün kulagına söledim...
ahh canım öyle düşünseydi o zamanda gelmezdi
doğumda da gelip gösterisini yapar yani dostlar işbaşında görsün
ayyy konuyu değiştireyim hemen yoksa yine bunalıma giricem
kar daha az yağıyor artık
kociş işe gitti ama nasıl gelecek bilmem
Kız öyküm, ben diyet yapıyom da hiç zayıflamıyorum yaaaa...Ne olacak böyle bilmiyorum...Valla doktorum görünce kızacak bana yine..
Valla bana yaradı kilo vermeye başladım, tam buğday ekmeği falan yiyorum ya çok iyi geldi.. bağırsaklara falan.. çok hafif ve iyi hissediyorum kendimi.. Şeker belkide beni daha halszi yapıyordu bilemedim.. gece de hiç uyanmadan uyuyorum 3-4 gündür.. Valla 1-1,5 kilo falan verdim ben ki bana doktor bu zayıflama diyeti değil dedi. bakalım nolcak. bundan sonra alsam da çok almam herhalde tabi rejime uyabilirsem..
getir kulagını duymasın kimse 81 kg olmuşum yani 6 kilo almış oluyorum geçen hafta 80 dim
şşşşşşşşşşşşşşşşşş sus duymasınlar
İşine gelmiyordur kız, kendi bebelerini nasıl yıkamış..
Ayrı zamanlarda gelseler keşke..Ama 2 taraf da uzak şehirde olunca, bi de bebek doğunca gelmek isterler,Allah yardımcın olsun valla..Zor olacak..Bişey oldu mu bağırı bağıverrr, ben lohusayım depresyona girdim diyip çıkıverirsin işin içinden..
kendi düğünümüzde insanlarla öpüşmekten dolayı ben bile hasta olmuştum, bebeklerin hastalanması gayet normal geliyo o nedenle. nasıl engelleyeceksek...Mononükleozis (Öpücük Hastalığı)
Zorlu bir hamilelik süreci sonunda bebeğinize kavuştunuz. Aile büyükleriniz ve dostlarınız bebeğinizi görmek için sık sık ziyarete geliyor ve her gelen bebeğinizi kucağına almak, ona dokunmak istiyorsa bu yazıyı dikkatlice okumalı, ailenizi ve çevrenizi bilgilendirmelisiniz.
Yeni doğan bebeklere gösterilen aşırı ilgi, bebekten ziyade çoğu zaman anne ve babayı bunaltır. Bebeklerinin insanlar tarafından öpülmesi ve dokunularak sevilmesi ebeveynlerde bebeğin hasta olabileceği endişesini arttırır. Öpücük hastalığı, bu endişeyi duyan ebeveynlerin çok da haksız olmadığını gösteriyor.
Öpücük Hastalığı Nedir?
Halk dilinde öpücük hastalığı olarak bilinen Enfensiyoz Mononükleozis, Ebstein-Barr virüsü ile ortaya çıkan bulaşıcı bir hastalıktır. Aile içinde ve anaokullarında bulaşabilen bu hastalığın, özel bir tedavisi yoktur. Öpücük hastalığında virüsün kuluçka dönemi yaklaşık 10 ile 60 gündür.
Öpücük Hastalığının Belirtileri:
Ateş, aşırı halsizlik ve iştahsızlık,
Boyunda görülen ağrılı lenf bezi şişmesi,
Kas ağrısı,
Nadir olarak burun tıkanıklığı, göğüs ağrısı,
Muayene ile fark edilen dalak büyümesi.
Öpücük Hastalığı Tedavisi
Hastalığın özel bir ilacı olmamakla birlikte evde yatak istirahati hastalığın çabuk atlatılmasını sağlamaktadır. Hastalık belirtileri görüldüğünde mutlaka uzman bir hekime danışılmalıdır.
İşine gelmiyordur kız, kendi bebelerini nasıl yıkamış..
Ayrı zamanlarda gelseler keşke..Ama 2 taraf da uzak şehirde olunca, bi de bebek doğunca gelmek isterler,Allah yardımcın olsun valla..Zor olacak..Bişey oldu mu bağırı bağıverrr, ben lohusayım depresyona girdim diyip çıkıverirsin işin içinden..
Neyse kızlar ben kaçar, Mira nın ütülerini yapçam.. Ay çok keyifli ya böyle demek.. Dün astım eşyalarını yıkayıp, eşim almış çorapları falan seviyor çok komikti.. Haftaya hazırlıycam bavulumu hazırlıklar tamam..
Benimki de zayıflama diyeti değil de, ben zayıflayacakmışım ama..Şeker hızlı yükselmesin diye 2 saatte bir bişeyler yiyorum..Hafiflik ben de hissediyorum dediğin gibi..Ama kilom eksilmiyor, artıyor bile..Ama gece uyumak konusunda falan rahatım, eskisi gibi belim de ağrımıyor..Diyetle alakası var mı bilmiyorum..Bugün bozdum ama diyeti..
blue, bugün gittin mi işe? dün 15 dk'lık yolu 1,5 saatte geldik servisle, eşim de neredeyse 10 km yürümüş akşam eve gelmek için, arabayı otoparktan çıkaramamış...
kilo dediniz de aklıma geldi rüyamda 90 kilo olmuştum oha diyodum nasıl yaa diye kendime şaşırıyordum
kaynanası yıkamış kız hakkaten öyle
başlarda annem gelir, kaynanamlar bi kaç gün sonra gelir, bana iş bırakmazlar, eşim de diyor sen merak etme senden kimse bişey istemez sen hamilesin, herkes kendi işini yapar diyor..içim rahatladı o yüzden..
off yankı yaptı demek :):):)Bana neee, ben duydummm...Taaa, ardahandan kulağa söylerken duyuluyo ses hatunummm...
nee 7 derece ile dondunuz mu gülerim buna benBuralara da soğuğu geliyor..Antalya 7 dereceydi,sabah vergi dairesine gittiğimizde orda gördüm 7 derece diye yazıyordu...Soğuk yaa, donuyoruz...
Neyse kızlar ben kaçar, Mira nın ütülerini yapçam.. Ay çok keyifli ya böyle demek.. Dün astım eşyalarını yıkayıp, eşim almış çorapları falan seviyor çok komikti.. Haftaya hazırlıycam bavulumu hazırlıklar tamam..
Ben niyeyse o işlerden hiç korkmuyorum, yıkarım da, bakarım da gibi geliyor..Yeter ki sağ salim bi doğurayım tasasına düştüm..Kimse gelmeyecek diye kendimi çok şartlamıştım belki de ondan..annem gelemeyecekti, şimdi emekli oldu gelecek bizim için çok iyi oldu da..Ben doğum evresini atlatmayı düşünüyorum...Biz ane olucaz artık o zaman, yavrularımız ne istiyo en iyi biz bileceğiz, herkesten iyi bakarız..Ben dikiş falan da demem haa, hemen kalkarım kızım için..Apandisit ameliyatı oldum ben daha önce, uyanınca kalktım yürüdüm hemen doktor bile çok azimlisin demişti..
nee 7 derece ile dondunuz mu gülerim buna ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?