yok canım gitmedim. izinliyim idari izinli :)) evim yakın diye yürüyerek gelebildim dün, ama bi arkadaşım evine gidemediği için geldi bizde kaldı o derece yani :))) eşi de ofiste mahsur kalmış çok berbat yaa..Allah yardım etsin bize..bi arkadaşımın eşi de gelemedi, ümitköyde oturuyoruz biz yollar tamamen felçti, hala yağıyo bu arada, yarın da tatil olsa:):)
ben de cesaretliyimdir o konularda ama çok sakarım sanki bebek söz konusu olunca korkarmışım gibi geliyor bana. ama annem gelecek inşallah, o yardım eder. kayınvalidemler de gelr de yatılı gelmezler diye düşünüyorum.Ben niyeyse o işlerden hiç korkmuyorum, yıkarım da, bakarım da gibi geliyor..Yeter ki sağ salim bi doğurayım tasasına düştüm..Kimse gelmeyecek diye kendimi çok şartlamıştım belki de ondan..annem gelemeyecekti, şimdi emekli oldu gelecek bizim için çok iyi oldu da..Ben doğum evresini atlatmayı düşünüyorum...Biz ane olucaz artık o zaman, yavrularımız ne istiyo en iyi biz bileceğiz, herkesten iyi bakarız..Ben dikiş falan da demem haa, hemen kalkarım kızım için..Apandisit ameliyatı oldum ben daha önce, uyanınca kalktım yürüdüm hemen doktor bile çok azimlisin demişti..
KIZ GİT YAT YAAA GÖZLERİMİ ZOR AÇIYORUM RESMEN KLAVYEYE YAPIŞCAK KAFAM PAT DİYE.ben çıkıyorum kızlar uzanıcam biraz
egeeeee çatlaaa
bak uykum geldi gidiyorum
Eki Görüntüle 155263 azgın kızımla benım bugunkı halımız aslında ıkı gundur durulduk ama hayırlısı bakalım
Eki Görüntüle 155263 azgın kızımla benım bugunkı halımız aslında ıkı gundur durulduk ama hayırlısı bakalım
kız ne güzel aynı yastık koymuş gibi pofudukumEki Görüntüle 155263 azgın kızımla benım bugunkı halımız aslında ıkı gundur durulduk ama hayırlısı bakalım
Donduk tabi kızım, alışık değiliz sen gibi...
Beni bi görsen sen ayağımda kürklü çizmeler, sırtımda kürklü yelek(imitasyon tabii), sanki kutuplarda yaşıyorum...Kafama da şapka taktım kulaklıklı, kutup ayısı gibi oldum..
KIZ GİT YAT YAAA GÖZLERİMİ ZOR AÇIYORUM RESMEN KLAVYEYE YAPIŞCAK KAFAM PAT DİYE.
MAŞALLAH SİZE...
yaparız tabi kız, ben de hiç korkmam hele annelik olunca daha kuvvet verir Allah insana..annem 19unda doğurmuş beni, kendi bakmış yıkamış..
doğum aşamasını halledelim de sonra kendimiz bakarız dayanacağımız en fazla 2 hafta..dert etmicem kendime telkin veriyorum :)) çok güzel olacak merak etme blue diyorum..güzel düşünüyorum ki güzel olsun...
kız burayı görsen bahar havası gibi çok güzl
Maşallah size..
Kız hiç kalçan falan çıkmamış haa, ne güzell..Doğurunca hemen gidecek kilolar...
maşallahEki Görüntüle 155263 azgın kızımla benım bugunkı halımız aslında ıkı gundur durulduk ama hayırlısı bakalım
Ciddi mi diyon kız..İyi, ben üzülüyorum hep sana kar yağıyo diyee..İnşallah bundan sonra hep güzel olur havalar...
yok canım gitmedim. izinliyim idari izinli :)) evim yakın diye yürüyerek gelebildim dün, ama bi arkadaşım evine gidemediği için geldi bizde kaldı o derece yani :))) eşi de ofiste mahsur kalmış çok berbat yaa..Allah yardım etsin bize..bi arkadaşımın eşi de gelemedi, ümitköyde oturuyoruz biz yollar tamamen felçti, hala yağıyo bu arada, yarın da tatil olsa:):)
ben de cesaretliyimdir o konularda ama çok sakarım sanki bebek söz konusu olunca korkarmışım gibi geliyor bana. ama annem gelecek inşallah, o yardım eder. kayınvalidemler de gelr de yatılı gelmezler diye düşünüyorum.
Korkma, bakarız bebişlerimize biz...Ben göbeğinden belki korkarım düşene kadar, o yani tek korkum, o zamanda annem olacak yanımda..Yıkamaya falan korkmuyorum nedense..Hep kızımın suyu seveceğini,ağlamaacağını, gazı falan olmayacağını, beni hiç üzmeyeceğini hayal ediyorum...
kız ne güzel aynı yastık koymuş gibi pofudukum
kız burayı görsen bahar havası gibi çok güzl
yok bacım dıyorum ya ıste ne kalcam aldı ne baska bıtafım sadece karnım sıstı pufff gıbı
kız bugün hava süper burda bi güzel ki sorma bugün ondan sevinçliyim mutluyum
Aman maşallah de dilini ısır, popoyu kaşı...
Sorma fatma, kociş de bana doping verdi bugün, ben de çok mutluyum...
Aman maşallah de dilini ısır, popoyu kaşı...
Sorma fatma, kociş de bana doping verdi bugün, ben de çok mutluyum...
YOLLADIN BURAYA DONUYORUZ BURDA KAR DELİ GİBİ YAĞIYOR.kız bugün hava süper burda bi güzel ki sorma bugün ondan sevinçliyim mutluyum
HAHAHHAHAA İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH TE TEMENNİM GAZSIZ SANCISIZ SAĞLIKLI USLU BİR BEBİŞ OLSUNyok canım gitmedim. izinliyim idari izinli :)) evim yakın diye yürüyerek gelebildim dün, ama bi arkadaşım evine gidemediği için geldi bizde kaldı o derece yani :))) eşi de ofiste mahsur kalmış çok berbat yaa..Allah yardım etsin bize..
Korkma, bakarız bebişlerimize biz...Ben göbeğinden belki korkarım düşene kadar, o yani tek korkum, o zamanda annem olacak yanımda..Yıkamaya falan korkmuyorum nedense..Hep kızımın suyu seveceğini,ağlamaacağını, gazı falan olmayacağını, beni hiç üzmeyeceğini hayal ediyorum...
oooooo doping haaa wwaaaaooowww :86::86::92:
o anlamda değildir beeeeeeeee sapıık. Kuzu emekli oldu geçici olark malulenoooooo doping haaa wwaaaaooowww :86::86::92:
kızlar ben çıkıyorum özel sektörde tatil yapmış eski işyerinden arkadaş geliyo bana öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?