2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 155263 azgın kızımla benım bugunkı halımız aslında ıkı gundur durulduk ama hayırlısı bakalım
kız ne güzel aynı yastık koymuş gibi pofudukum

kız burayı görsen bahar havası gibi çok güzl

Bakacaz bakacaz hiç merak etme sen...Ben kendime bile güveniyorum bakıcam diyee bu deli halimle, size gözüm kapalı güvenirim..Bu topiğin bebeleri çok şanslı olacak...

kız ne güzel aynı yastık koymuş gibi pofudukum

kız burayı görsen bahar havası gibi çok güzl

yesın annesi onu ya benım cnm alıs verıs yapmak ıstıoooooooooooooooooooooooo ya artık erken degıl dımııııııııııııııııııı artık bırı bana erken degıl baslaamamız lazım desınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:

[
Korkma, bakarız bebişlerimize biz...Ben göbeğinden belki korkarım düşene kadar, o yani tek korkum, o zamanda annem olacak yanımda..Yıkamaya falan korkmuyorum nedense..Hep kızımın suyu seveceğini,ağlamaacağını, gazı falan olmayacağını, beni hiç üzmeyeceğini hayal ediyorum...[/QUOTE]

ben de çok uysal bir bebek hayal ediyorum hep:) bakarız inşallah tabi, zaten hiç kimse bizim kadar özenli davranamaz bebeğimize diye düşünüyorum hep, kim olursa olsun...

kız bugün hava süper burda bi güzel ki sorma bugün ondan sevinçliyim mutluyum
YOLLADIN BURAYA DONUYORUZ BURDA KAR DELİ GİBİ YAĞIYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…