HAHAHHAHAA İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH TE TEMENNİM GAZSIZ SANCISIZ SAĞLIKLI USLU BİR BEBİŞ OLSUN
YOLLADIN BURAYA DONUYORUZ BURDA KAR DELİ GİBİ YAĞIYOR.
HAHAHHAHAA İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH TE TEMENNİM GAZSIZ SANCISIZ SAĞLIKLI USLU BİR BEBİŞ OLSUN
iyi olmuşşş hep benmi göçrecem azıcıkda siz görün kar'ı
bacım benimkinin anası deli, kızı uslu olacak gör bakk..yani ilk zamanlar anasını üzmeyecek, kudurma döneminde ikimiz birlikte kuduracağızz..
oooooo doping haaa wwaaaaooowww :86::86::92:
doping vermiş kızz ee kendi dedio anlamda değildir beeeeeeeee sapıık. Kuzu emekli oldu geçici olark malulen
oooooooooo misafir hiç çekilmez şimdi hadi kolay gelsin
Bacım benimkinin anası deli, kızı uslu olacak gör bakk..Yani ilk zamanlar anasını üzmeyecek, kudurma döneminde ikimiz birlikte kuduracağızz..
Leyynn, biz o manada dopingi bırakalı çok oldu...Sarıldık uyuduk, uyandık evde kimse yoktu..Duşa girdik...Kahvaltıya gittik, sonra tatlı yemeye gittik...Elimi tuttu falan filaann... Bunlarla avunuyoz artık bacım...1 aydır bunları da bulamıyordum ev kalabalıktı...
kuzum bende amin diyorum. Inşallah kolay bebiş olurlar. Ama zor
iyi iyiy tamam el ele tutuşun sizbizde kanka olduk zaten 2-3 aydır tık yok
iyi olmuşşş hep benmi göçrecem azıcıkda siz görün kar'ı
ahın tuttu galiba:) 10 yıldır ankaradayım hiç yolda kalmamıştım kardan dolayı...
istanbul'da tuttu mu kar, arkadaşla konuşmuştum, yağıyo ama tutmuyo demişti..
bazılarımız hazırlıklarını tamamlamış bile, ben daha hiç bir şey almadım nerdeyse, sürekli çıkıyoruz hiç bir şey almadan dönüyoruz kös kös:) annem almış bi şeyler, aradım bugün, çocuğumun eşyalarını bir an önce getir, yoksa çıkplak kalacak dedim
seninki zaten uslu olacak, anasının ağladığına falan dayanamıyor, osmana ağlıyordun da tekme atıyordu ya ağlama diyee..gör bak, çok uslu melek gibi kızın olacak ege..
Benimki az deli olabilir de, seninki uslu olacak..hep öyle geliyor bana..
biz unuttuk zaten o işleri..İlerde kızımız dese ki kardeş istiyorum, kızım biz seni nasıl yaptığımızı hatırlayamıyoruz, kardeş falan yapamayız diyeceğiz...
ben tek yatacam artık olmuyor bole
sen mi unuttun. Eski performansların gayet iyiymiş. çabuk hatırlarsın. Bak ben unutmamışım 2. Ci yapmışım sen hiç unutmazsınbiz unuttuk zaten o işleri..ilerde kızımız dese ki kardeş istiyorum, kızım biz seni nasıl yaptığımızı hatırlayamıyoruz, kardeş falan yapamayız diyeceğiz...
hııı öle dersiniz sizin kız hatırlatır hani siz beni bilmiyordunuz miyom var sanıyordunuzyaa aslında ben ordaydım biliyorum böle böl yapacaksınız derbiz unuttuk zaten o işleri..İlerde kızımız dese ki kardeş istiyorum, kızım biz seni nasıl yaptığımızı hatırlayamıyoruz, kardeş falan yapamayız diyeceğiz...
ahın tuttu galiba:) 10 yıldır ankaradayım hiç yolda kalmamıştım kardan dolayı...
istanbul'da tuttu mu kar, arkadaşla konuşmuştum, yağıyo ama tutmuyo demişti..
bazılarımız hazırlıklarını tamamlamış bile, ben daha hiç bir şey almadım nerdeyse, sürekli çıkıyoruz hiç bir şey almadan dönüyoruz kös kös:) annem almış bi şeyler, aradım bugün, çocuğumun eşyalarını bir an önce getir, yoksa çıkplak kalacak dedim
Ben geçen gün herife dedim, annem gelince biz bebekle annem oturma odasında yatarız diye..Sen de ytak odasında yatarsın, çocuk ağlarsa sabah uyanıp işe gitmek zor olur dedim...Olmaz öyle biz birlikte yatarız,çocuğa annen bakar, ağlarsa gelir seni uyandırır diyor..Zoruna gitti adamın..Bi de şimdiden tek yatsam küser bana garanti..
kuzu inşallah akıllı uslu sakin bir kız olur ablası da çok deli değildi ama büyüdükçe delirdi. Annem bakacağı için uslu olsun istiyorum yoksa kadın beni yer . 2 çocuğu attım üstüne gibi geliyor.
sen mi unuttun. Eski performansların gayet iyiymiş. çabuk hatırlarsın. Bak ben unutmamışım 2. Ci yapmışım sen hiç unutmazsın
hııı öle dersiniz sizin kız hatırlatır hani siz beni bilmiyordunuz miyom var sanıyordunuzyaa aslında ben ordaydım biliyorum böle böl yapacaksınız der
olur olur annesi, 40 kere söyle sen uslu olacak beim kızım diye..uslu olur o...
Benimki hiç ağlamasın istiyorum ben, yaramaz olabilir ama, hiç üzülmesin, hiç sıkıntısı olmasın, hiç ağlamasın yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?