2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oooooo doping haaa wwaaaaooowww :86::86::92:

Leyynn, biz o manada dopingi bırakalı çok oldu...Sarıldık uyuduk, uyandık evde kimse yoktu..Duşa girdik...Kahvaltıya gittik, sonra tatlı yemeye gittik...Elimi tuttu falan filaann... Bunlarla avunuyoz artık bacım...1 aydır bunları da bulamıyordum ev kalabalıktı...

o anlamda değildir beeeeeeeee sapıık. Kuzu emekli oldu geçici olark malulen

oooooooooo misafir hiç çekilmez şimdi hadi kolay gelsin
doping vermiş kızz ee kendi dedi
Bacım benimkinin anası deli, kızı uslu olacak gör bakk..Yani ilk zamanlar anasını üzmeyecek, kudurma döneminde ikimiz birlikte kuduracağızz..

senin kız sana der anne ya bi dur artık diye

iyi iyiy tamam el ele tutuşun siz bizde kanka olduk zaten 2-3 aydır tık yok

kuzum bende amin diyorum. Inşallah kolay bebiş olurlar. Ama zor

Seninki zaten uslu olacak, anasının ağladığına falan dayanamıyor, osmana ağlıyordun da tekme atıyordu ya ağlama diyee..Gör bak, çok uslu melek gibi kızın olacak ege..
Benimki az deli olabilir de, seninki uslu olacak..Hep öyle geliyor bana..

kuzu inşallah akıllı uslu sakin bir kız olur ablası da çok deli değildi ama büyüdükçe delirdi. Annem bakacağı için uslu olsun istiyorum yoksa kadın beni yer . 2 çocuğu attım üstüne gibi geliyor.

ben tek yatacam artık olmuyor bole

Ben geçen gün herife dedim, annem gelince biz bebekle annem oturma odasında yatarız diye..Sen de ytak odasında yatarsın, çocuk ağlarsa sabah uyanıp işe gitmek zor olur dedim...Olmaz öyle biz birlikte yatarız,çocuğa annen bakar, ağlarsa gelir seni uyandırır diyor..Zoruna gitti adamın..Bi de şimdiden tek yatsam küser bana garanti..

biz unuttuk zaten o işleri..ilerde kızımız dese ki kardeş istiyorum, kızım biz seni nasıl yaptığımızı hatırlayamıyoruz, kardeş falan yapamayız diyeceğiz...
sen mi unuttun. Eski performansların gayet iyiymiş. çabuk hatırlarsın. Bak ben unutmamışım 2. Ci yapmışım sen hiç unutmazsın

[
biz unuttuk zaten o işleri..İlerde kızımız dese ki kardeş istiyorum, kızım biz seni nasıl yaptığımızı hatırlayamıyoruz, kardeş falan yapamayız diyeceğiz...
hııı öle dersiniz sizin kız hatırlatır hani siz beni bilmiyordunuz miyom var sanıyordunuzyaa aslında ben ordaydım biliyorum böle böl yapacaksınız der

hahahahahaha aynı benımkı yemın edıyorum kaynanam genc bakar bız senle yatarız dıo zaten kırkı cıkıncada ıznımız var annemlerle memlekete donecez dıo ozaman yatarsın dıo catlak

olur olur annesi, 40 kere söyle sen uslu olacak beim kızım diye..Uslu olur o...
Benimki hiç ağlamasın istiyorum ben, yaramaz olabilir ama, hiç üzülmesin, hiç sıkıntısı olmasın, hiç ağlamasın yavrum..

sen mi unuttun. Eski performansların gayet iyiymiş. çabuk hatırlarsın. Bak ben unutmamışım 2. Ci yapmışım sen hiç unutmazsın

İnşallah hatırlarız çabuk da, 2.yi zor ya..Bu çok zor geçti..Kız hamileyken saçım ağardı 2 tane beyaz çıktı saçımda stresten..Bi hamilelik daha kaldırabilir miyim bilmiyorum...

inşallah annesi hiç bir bebişimizin sıkıntısı olmasın.. Ya çok merak ediyorum ben geçmiyor mu ne . Haftaya 7.aya gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…