2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah hatırlarız çabuk da, 2.yi zor ya..bu çok zor geçti..kız hamileyken saçım ağardı 2 tane beyaz çıktı saçımda stresten..bi hamilelik daha kaldırabilir miyim bilmiyorum...

bende öyle dedi ama kızım büyüdükçe bebek özlemeye başladık. Ilerde istersin. Yalnız kalmasın arkasında bir kardeşi olsun mutlaka

bende öyle dedi ama kızım büyüdükçe bebek özlemeye başladık. Ilerde istersin. Yalnız kalmasın arkasında bir kardeşi olsun mutlaka

Bilmem, şu an açıkçası kesinlikle istemiyorum..ama dediğin gibi ilerde özlerim...
Ya zaten şimdiden tekme atmadığında tekmelerini özlüyorum..Hamileliğin en güzel hatta tek güzel tarafı kızımın tekmeleri...Doğunca o içimdeki tekmeleri çok özleyeceğim...

evet tek güzel tarafı onu hissedebilmek. Bu kadar zor meşakkatli ve sıkıntılı bir işi sevmek sadece annelere özel işte ne şanslıyız..

ya kızlar gokyuzu baska sıtye takılıo bırı bısemı dedı nıe cıkı verdıkı daha yenı gordum yazısmıs daha yenı özelden msj attım bakalım

Borçlar bitmiyo bacım...Afiyet olsun..Ben de otomatik ödemeye bağlatacam elektrik ve suyu..Telefonlar zaten otomatikte..

sağol canım...en güzeli otomatik ödeme tabi aslında garantiye hesap açtırayım internetten yapayım dedim işlemelrimi kiramı garantiden yatırıyorum 5 tl masraf alıyorlar hesap işletim ücretini sordum senelik 76 lira alıyorlarmış birde internetten yapılan her işlem için 1 tl falan masrafını öderim daha ii diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…