inşallah annesi hiç bir bebişimizin sıkıntısı olmasın.. Ya çok merak ediyorum ben geçmiyor mu ne . Haftaya 7.aya gircem
inşallah hatırlarız çabuk da, 2.yi zor ya..bu çok zor geçti..kız hamileyken saçım ağardı 2 tane beyaz çıktı saçımda stresten..bi hamilelik daha kaldırabilir miyim bilmiyorum...
Benim 87 günüm kaldı, gün sayıyorum ben artık...Bana da geçmiyor günler..
benim 87 günüm kaldı, gün sayıyorum ben artık...bana da geçmiyor günler..
ben nezaman doguracam acaba bılmıom ki
bende öyle dedi ama kızım büyüdükçe bebek özlemeye başladık. Ilerde istersin. Yalnız kalmasın arkasında bir kardeşi olsun mutlaka
benimde 80-85 kalmıştır. Ay maşallahhhhh 280 lerden düştük bu günlere.
bilmem, şu an açıkçası kesinlikle istemiyorum..ama dediğin gibi ilerde özlerim...
Ya zaten şimdiden tekme atmadığında tekmelerini özlüyorum..hamileliğin en güzel hatta tek güzel tarafı kızımın tekmeleri...doğunca o içimdeki tekmeleri çok özleyeceğim...
sana katılıyorum bnde bilmiorum
Ben biliyorum..Sen de aralıkta doğuruyon bacım...Tut içinde, ıkınma sakın...
yemeğimi yedim elektriğimi ödedim geldimm:)))
kim ne diycek kız . Ozaten bizi çoktan bıraktı. Okuyup çıkıyor. Hangi siteye yazmış.ya kızlar gokyuzu baska sıtye takılıo bırı bısemı dedı nıe cıkı verdıkı daha yenı gordum yazısmıs daha yenı özelden msj attım bakalım
yemeğimi yedim elektriğimi ödedim geldimm:)))
slmm kızı uyutup geldim ne kaynatıyonuz bakalım
Borçlar bitmiyo bacım...Afiyet olsun..Ben de otomatik ödemeye bağlatacam elektrik ve suyu..Telefonlar zaten otomatikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?