2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kim ne diycek kız . Ozaten bizi çoktan bıraktı. Okuyup çıkıyor. Hangi siteye yazmış.

afiyet olsun cnm.. Bebişe yarasın

arkadaslarınızda eklıyse arkadaslardan tıklayın profılıone sonra yazdıgım cvplar var oraya tıklayın yazıstıkları cıkıo anlamadım nıe gıttıyse

Aaaa, öyle mi..Kız ben hesaptan değil direk kredi kartıma bağlattım, masraf falan alınmıyor..Artı puan kazanıyorsun ödemene dair..Aklında olsun bak, senelik ücret de yok, her sene gelince gidip yatırmayacağım diye dilekçe veriyorum iptak ediyorlar kart aidatını..Ama hesaptan değil direk karttan çekilince böyle oluyor..

bızım dogalgaz elektrık su da oyle cok rahat bıraz fark alıyolar ama benımkı ugrasmaz anam

ay sıkıntıdan ızdıvacı ızlıyorum su halıme bak yaaaaa esıme dıomkı devrıyeye cıkınca benıde gotur yada olay olunca bende gelım senı hıc yormam ıkı sac bas yolar gelırım dıom

iyiymiş seninki hangi banka

ya kızlar gokyuzu baska sıtye takılıo bırı bısemı dedı nıe cıkı verdıkı daha yenı gordum yazısmıs daha yenı özelden msj attım bakalım

:))))))))))))) çok komiksin yaa deli.
Ama haklısın sürekli evde durmak sıkıcı geliyor. özellikle yapacak bişey yoksa. Ve kışsa.
Neyse az kaldı bebiş olunca sıkılmazsın

Son düzenleme:
kuzu bu aracılık sözleşmeleri nedeniyle gib teki sayfaya bilgi kısmına aracılık sözleşme no girilmeye başlandı ya yeni benim mükelleflerimin hepsinin hizmet sözleşmesi var onlarda sorun olmayacak da gmsi ile ilgili beyannamelerde siz ne yapıyorsunuz bizim oda kişinin vergi kimlik numarasını yazın diyor siz nasıl bir yöntem buldunuz?

Ben suziiyi özledim...Neti bağlansa da girse artık...
Çoğu kişiye denk gelemiyorum, eskiden daha sık girerdim..bodruma denk gelemiyorum fazla..yakamoza da..çilek de yok bugün..merve yok, fmg bugün denk gelmedi ama o sabahtan gelmiştir, sonra iş başına dönmüştür, onu yarın görürüm..Göremediğim herkesi özledim yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…