hoşgeldin canım. Valla sakin saate denk geldin. Işlerle meşgul herkes.slmm kızı uyutup geldim ne kaynatıyonuz bakalım
chanell nerelerde ya, bilen var mı ??
Bana mı denk gelmedi 2 gündür..
kim ne diycek kız . Ozaten bizi çoktan bıraktı. Okuyup çıkıyor. Hangi siteye yazmış.
afiyet olsun cnm.. Bebişe yarasın
sağol canım...en güzeli otomatik ödeme tabi aslında garantiye hesap açtırayım internetten yapayım dedim işlemelrimi kiramı garantiden yatırıyorum 5 tl masraf alıyorlar hesap işletim ücretini sordum senelik 76 lira alıyorlarmış birde internetten yapılan her işlem için 1 tl falan masrafını öderim daha ii diye düşündüm
Aaaa, öyle mi..Kız ben hesaptan değil direk kredi kartıma bağlattım, masraf falan alınmıyor..Artı puan kazanıyorsun ödemene dair..Aklında olsun bak, senelik ücret de yok, her sene gelince gidip yatırmayacağım diye dilekçe veriyorum iptak ediyorlar kart aidatını..Ama hesaptan değil direk karttan çekilince böyle oluyor..
channel raporlu evde sabha girdi çıktı
hayırdır nesi var??
Ben kaçırmışım konuyu...grip falan mı olmuş..
grip olmuş 2 gün rapor almış kaynanası gelmiş. Beraberce oturuyorlar:)))))
bunalım yani
grip olmuş 2 gün rapor almış kaynanası gelmiş. Beraberce oturuyorlar:)))))
bunalım yani
Aaaa, öyle mi..Kız ben hesaptan değil direk kredi kartıma bağlattım, masraf falan alınmıyor..Artı puan kazanıyorsun ödemene dair..Aklında olsun bak, senelik ücret de yok, her sene gelince gidip yatırmayacağım diye dilekçe veriyorum iptak ediyorlar kart aidatını..Ama hesaptan değil direk karttan çekilince böyle oluyor..
iyiymiş seninki hangi banka
sinir oldum yazıyom yazıyom hiçbişey gitmiyo yaa... sitedemi sorun var benim nette mi anlamadım
ya kızlar gokyuzu baska sıtye takılıo bırı bısemı dedı nıe cıkı verdıkı daha yenı gordum yazısmıs daha yenı özelden msj attım bakalım
:))))))))))))) çok komiksin yaa deli.ay sıkıntıdan ızdıvacı ızlıyorum su halıme bak yaaaaaesıme dıomkı devrıyeye cıkınca benıde gotur yada olay olunca bende gelım senı hıc yormam ıkı sac bas yolar gelırım dıom :d:d:d:d:d
:))))))))))))) çok komiksin yaa deli.
Ama haklısın sürekli evde durmak sıkıcı geliyor. özellikle yapacak bişey yoksa. Ve kışsa.
Neyse az kaldı bebiş olunca sıkılmazsın
işbank..Ama hesap değil, kredi kartında otomatik ödemede telefonlar falan..Eski evin elektrik su da bağlıydı, onları iptal ettirdim, taşındığım evinkileri de bu ay bağlatacağım..
gidip bi konuşayım ben de rahat oluyordur bankalar insanın çok vaktini alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?