ay sıkıntıdan ızdıvacı ızlıyorum su halıme bak yaaaaaesıme dıomkı devrıyeye cıkınca benıde gotur yada olay olunca bende gelım senı hıc yormam ıkı sac bas yolar gelırım dıom
ay kar felan demıcem cıkacam heeeeeeeeeee agzımda sakız onumde ızdıvac ay koca karılara döndum yaaaaaaaaa
kuzu bu aracılık sözleşmeleri nedeniyle gib teki sayfaya bilgi kısmına aracılık sözleşme no girilmeye başlandı ya yeni benim mükelleflerimin hepsinin hizmet sözleşmesi var onlarda sorun olmayacak da gmsi ile ilgili beyannamelerde siz ne yapıyorsunuz bizim oda kişinin vergi kimlik numarasını yazın diyor siz nasıl bir yöntem buldunuz?
Ben suziiyi özledim...Neti bağlansa da girse artık...
Çoğu kişiye denk gelemiyorum, eskiden daha sık girerdim..bodruma denk gelemiyorum fazla..yakamoza da..çilek de yok bugün..merve yok, fmg bugün denk gelmedi ama o sabahtan gelmiştir, sonra iş başına dönmüştür, onu yarın görürüm..Göremediğim herkesi özledim yaa...
ay kar felan demıcem cıkacam heeeeeeeeeee agzımda sakız onumde ızdıvac ay koca karılara döndum yaaaaaaaaa
uyu biraz yada yemek yap:)))))) ay tadını çıkar ya
bebiş olduktan sonrada yumurcak falan izlersin benim gibi sabah akşam calliou izliyoruz biz:))
anaa, daha biz onlara başlamadık, bizimkiler anca damlarlar, son güne bırakırlar genelde..ama vergi kimlik numaraları var hepsinin de bizde..vergi numarasını yazın diyorsa öyle yaparız..mükelleflerde bizim de hizmet sözleşmeleri var da, bizim gmsi de pek olmuyor zaten...onlara da mı sözleşme yapmamız gerekecek acaba ??? Off, bi de o çıkmasa başımıza yaa..zaten sabah af için gittim öğlene ancak geldim deli sıra var vergi dairesinde..her gün ekstra bişey çıkartıyorlar..
Anaa, daha biz onlara başlamadık, bizimkiler anca damlarlar, son güne bırakırlar genelde..ama vergi kimlik numaraları var hepsinin de bizde..Vergi numarasını yazın diyorsa öyle yaparız..Mükelleflerde bizim de hizmet sözleşmeleri var da, bizim gmsi de pek olmuyor zaten...Onlara da mı sözleşme yapmamız gerekecek acaba ??? Off, bi de o çıkmasa başımıza yaa..Zaten sabah af için gittim öğlene ancak geldim deli sıra var vergi dairesinde..Her gün ekstra bişey çıkartıyorlar..
bodrumla sabah konuştum geziyordu bodrumda sesi gayet ii geliyordu
gmsı ler için vergi numarası yazın diyorlar diğerleri için hizmet sözleşmesine bağlanmış aracılık sözleşmesi numarasını istiyor gib sizin açılmışmı taksitlendirme burada açılmamış ekranlar
Kız görümcemler vardı bizde, kızı var 4 yaşında..Dedğin gibi yumurcak açtırıyo, bakmıyor da, biz kanalı değiştirdik mi anında avazı çıktığı kadar bağırıyor..Bakmıyorsun diyoruz, olsun o açık duracak diyor..Bizimkiler de böyle mi olacak ki..Ben kızıma müzik kanalları dinletecem, bizim evde genelde müzik knalları açık olur..B de çetrefilli, entrikalı diziler..Bugün sülüümaaann var...Kızım da alışıyordur karnımda seslerini duya duyaaa..
bu aflar mayısta başlamıyormu. Benim emlak vergisi var kredi çekerken sıfırlamıştık şimdi af çıktı onlarıda kapsıyor. Bizde başvuralım dedik boşuna devlete fazla para ödemeyilm. Gerçi emlak vergisi çok para değil maa olsun 200-300 fazla ödemem
aynen cnm bizim kızda aynısı sabah kalkıyorum açıyorum kanalı akşama kadar açık babası gelince sesini çıkarmıyo amaa:)) şimdi yattı da bende kapadım tvyi kafam şişti:)) bizimki müzik de seviyo bazen de müzik kanalı açıyoruz slow müziklerde bile kalkıp oynuyo beraber oynayalım istiyo çingene diyorum ben ona
kızlar su bebek arabası hemen gereklımı bılmıyorum aranızda tecrubelı arkadaslar varsa hemen almııyım dıyorum ama
Benim kızım da öyle olsun yaa, çok sever de oynak olursa, inşallah ilerde baleye yazdıracağım kızımı..
Tütü giyecek, bale yapacak...Birlikte kurabiye yapacağız, hamur fırlatacağız birbirimize..Yastık savaşı yapacağızzz, hep o yenecek sonra ben de onun tepesine atlayıpp gıdıklayacağım...Ahhhh, ne hayallerim var deli deli dee, olur mu bilmiyorum..Zaman ne gösterir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?