kızlar su bebek arabası hemen gereklımı bılmıyorum aranızda tecrubelı arkadaslar varsa hemen almııyım dıyorum ama
ne güzel hayaller cnm benim inşallah gerçek olurbende doğmadan böyle hayaller kuruyordum çoğunu gerçekleştirdim çok şükür bir tek bale kursu var hala aklımda o da 4yaş civarı başlıyomuş daha erken bulamadım..
ayyy ben bu kocamı çok seviyorum yaaaa aglıcam heee
geçen kadını biri bana üzerine sen daha bişey almadın mı demişti yaa hilmi söledim bunu ama ben hani öbeim çok mu çıkyıo dikkatmı çekio anlamında sölemiştim bugün adam gitmiş nerden buldu ettiyse 2 tane hamile üstlüğü almış getirmiş yaaaa bide pantolon var onuda begen gel gidelim bi dene diyo gittik bi üstlük bide pantolon aldık çıakrken sen kimsenin dediğine kulak asma salak salak insanlar yüzünden canında sıkılmasın diyo ayyy ben buda aşıkım be yavvv
geçen kadını biri bana üzerine sen daha bişey almadın mı demişti yaa hilmi söledim bunu ama ben hani öbeim çok mu çıkyıo dikkatmı çekio anlamında sölemiştim bugün adam gitmiş nerden buldu ettiyse 2 tane hamile üstlüğü almış getirmiş yaaaa bide pantolon var onuda begen gel gidelim bi dene diyo gittik bi üstlük bide pantolon aldık çıakrken sen kimsenin dediğine kulak asma salak salak insanlar yüzünden canında sıkılmasın diyo ayyy ben buda aşıkım be yavvv
ayy ne güzel kıymetini bil valla benim odun herif 6 senedir gidip bir kıyafet almamıştır bana:)))
aynı alışveriş korkusunu uzun zman bende yaşadım.inan hala aldıklarıma dokunmak gelmiyo içimden.ama herşeyi aldım ben son 10 günde.artık erken değil diyourum canım.bence sende başla 30.haftada herşeyin hazır olsunyesın annesi onu ya benım cnm alıs verıs yapmak ıstıoooooooooooooooooooooooo ya artık erken degıl dımııııııııııııııııııı artık bırı bana erken degıl baslaamamız lazım desınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
aynı alışveriş korkusunu uzun zman bende yaşadım.inan hala aldıklarıma dokunmak gelmiyo içimden.ama herşeyi aldım ben son 10 günde.artık erken değil diyourum canım.bence sende başla 30.haftada herşeyin hazır olsun)))
ayy ne güzel kıymetini bil valla benim odun herif 6 senedir gidip bir kıyafet almamıştır bana:)))
Kıyamam yaaa..Kız zevki güzel mi bari, beğendin mi aldıklarını...
Güle güle kullan canım..
aynı alışveriş korkusunu uzun zman bende yaşadım.inan hala aldıklarıma dokunmak gelmiyo içimden.ama herşeyi aldım ben son 10 günde.artık erken değil diyourum canım.bence sende başla 30.haftada herşeyin hazır olsun)))
maşallah yaa hep böyle ince olur inşallahayyy ben bu kocamı çok seviyorum yaaaa aglıcam heee
aynen ya odun kendine almaktan aciz banamı alsın. ayy gıcık oldum şimdi öküze.ayy ne güzel kıymetini bil valla benim odun herif 6 senedir gidip bir kıyafet almamıştır bana:)))
ayy evet yaa öledir bizimde öle ben yatarken derim bana dokun diye
çirkin olsun hyaa burda hamile kıyafeti bulmak samanlıkta iğne aramak gibi yokki nerden buldu anlamadım güzel giydiğimde çeker koyarımduygulandım kıssss valla
ne güzel hayaller inşallah gerçek olur hiçbişey içinde uhde kalmaz ben de benim oğluşu spor manyağı yapıcam optimiste göndereceğim stil yüzme satranç sonra kesin folklere öğrensin efe oyunlarını sonra pikniğe gideriz birlikte babasıyla futbol ynarlar yatarlar yuvarlanırlar kırda çocuğum benim annesinin kuzusu olacak kuzusuBenim kızım da öyle olsun yaa, çok sever de oynak olursa, inşallah ilerde baleye yazdıracağım kızımı..
Tütü giyecek, bale yapacak...Birlikte kurabiye yapacağız, hamur fırlatacağız birbirimize..Yastık savaşı yapacağızzz, hep o yenecek sonra ben de onun tepesine atlayıpp gıdıklayacağım...Ahhhh, ne hayallerim var deli deli dee, olur mu bilmiyorum..Zaman ne gösterir...
maşallah yaa hep böyle ince olur inşallah
aynen ya odun kendine almaktan aciz banamı alsın. ayy gıcık oldum şimdi öküze.
ne güzel hayaller inşallah gerçek olur hiçbişey içinde uhde kalmaz ben de benim oğluşu spor manyağı yapıcam optimiste göndereceğim stil yüzme satranç sonra kesin folklere öğrensin efe oyunlarını sonra pikniğe gideriz birlikte babasıyla futbol ynarlar yatarlar yuvarlanırlar kırda çocuğum benim annesinin kuzusu olacak kuzusu
bence de erken değil artık yavaş yavaş al gittikçe ağırlaşacağız elin ayağın şişmeden alıncaklarını al canım
ben küsüm kocişe fatma oğluma ceviz kır da yiyelim dedim kırmadı diye sen yazınca çok duygulandım mutsuz hissettim kendimii evin içindeki bişeyi yapmadı bana başkalarının kocası gece 3 te gidip istediğini alıyor ben de deim ki ben ölünce vicdan yapsın sana bu dedim içinden çıkmsın dedimm
15 haziranda bebegim olacak inş hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız
ne güzel hayaller inşallah gerçek olur hiçbişey içinde uhde kalmaz ben de benim oğluşu spor manyağı yapıcam optimiste göndereceğim stil yüzme satranç sonra kesin folklere öğrensin efe oyunlarını sonra pikniğe gideriz birlikte babasıyla futbol ynarlar yatarlar yuvarlanırlar kırda çocuğum benim annesinin kuzusu olacak kuzusu
bence de erken değil artık yavaş yavaş al gittikçe ağırlaşacağız elin ayağın şişmeden alıncaklarını al canım
ben küsüm kocişe fatma oğluma ceviz kır da yiyelim dedim kırmadı diye sen yazınca çok duygulandım mutsuz hissettim kendimii evin içindeki bişeyi yapmadı bana başkalarının kocası gece 3 te gidip istediğini alıyor ben de deim ki ben ölünce vicdan yapsın sana bu dedim içinden çıkmsın dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?