kız o gece 3te gidip istediğini alan kocalar falan hayal herhalde:)) bırak geceyi ben gündüz söylesem herif bi taraflarını kaldırıp alana kadar ben doğururum
gel anam gel sende gel bırı dıo 4 bırı dıo 8 bırı dıo 15 ya ben bılmıom ne zaman doguracak dr uma bu gıdısteotur dıcem bana hesap yappppppppppp ben ne zamna doguracammmmmmmmmmmm be adammmmmmm :84::84::84::84::84:
kız o gece 3te gidip istediğini alan kocalar falan hayal herhalde:)) bırak geceyi ben gündüz söylesem herif bi taraflarını kaldırıp alana kadar ben doğururum
Benim herif de iyidir hoştur da, gece 3 te su ver desem onu bile vereceğini zannetmiyorum...
Ayy, inşallah senin hayallerin de gerçek olur yaa..Şimdiden hevesleniyoruz, ben evimin eşiklerini kırdırttım kızım emekleyemez düşer diye, kızıma ayrı kapı yaptırdım mutfaktayken ben arkamdan ağlamasın diye..Şimdiden onları düşünüyoruz ..Satranç gönder bence, zekayı çok geliştiriyormuş yaa..
Ne mutuz oluyon boşver kız, takma, kır kendi cevizini geç karşısına çatır çatır yee..ben de dün tatlı bişeyler istediydim de, sen diyettesin dedi çıktı işin içinden..Almak zor geldi..
bi de bana dediki sen çocuğu kullanıyosun dedi çok üzüldümmm oburluğumdan istemedim ki ben omega 3 olsun diye istedim çok fena duygusala bağladımmmm
bi de bana dediki sen çocuğu kullanıyosun dedi çok üzüldümmm oburluğumdan istemedim ki ben omega 3 olsun diye istedim çok fena duygusala bağladımmmm
valla değil mi inşallah hayat şartları da izin verir istediklerimizi yapmamıza öykü de çok şanslı senin gibi bir annesi var canım....
kız öldüm gülmekten omega 3 olsun diyeymiş:))))) boşver kuzunun dediği gibi al cevizi kır ye:) ben dün öyle yaptım serdim örtüyü aldım kızımı da yanıma kırdık kırdık yedik babası da baktı durdu oturduğu yerden:)
kız öldüm gülmekten omega 3 olsun diyeymiş:))))) boşver kuzunun dediği gibi al cevizi kır ye:) ben dün öyle yaptım serdim örtüyü aldım kızımı da yanıma kırdık kırdık yedik babası da baktı durdu oturduğu yerden:)
hahahahah benim adamı tarif ediyosun kız. Ben mağzaya girerim 5 dk sonra kapıya çıkar. Sonra kendi gider beğenmez bişey ben beğenirim ıh mıh der bişey almadan çıkar.aynen ya yazdım daha da gıcık oldum adama:)) biz mağazaya gireriz bayan bölümünde 5dkda herif başlar öflemeye püflemeye... Sonra erkek katına geçeriz 1saat hiçbişey beğenmez herşeyini ben beğenip alırım..
ruhsuz adam napiim iyidir çok dürüsttür öldürsen yanlış bi iş yaptıramazsın ama törpülenmek istiyoÜzülme yaa, ne kadar anlıyoruz deseler de, erkekler bayanlar gibi değil..Anlayamıyorlar bizi...
Benimki de bana yamyam diyo, gücenirim bak diyorum, hayatta gücenmezsin diyip çıkıyo işin içinden.. Hiç takılma..Hem ceviz yemekle obur mu olunurmuş, sen beni görsen yemek yerken, adam yamyam diyor ama bende hakkını veriyorum...
Sen hiç kafana takma öyle şeyleri, kırıldığını gücendiğini belli et, somurt surat yap ama içine atıp dert yapma..Erkek beyni iştee, o kadar çalışıyo...Üzüldüğüne değmez, çoğu aynı bunların...
Ben geldim kızlaaar
Uyuyamadım öğlen, bugün ama 16da çıkarıyorlar bizi kar dolayısıyla her yerim ağrıyor gidip yatıcam hemen
Kuzuuuu geldiğin nasıl belli oluyor, oku oku bitmedi sayfalar :)
istedıgı zaman da vermıyeydın kafasında patlatırım ben olsam ben kırmıom ama hemen hemen hergun pasta hastası bır kocam oldugu ıcın kurabıyeye fındık cevız bol koyarım bıde bende bas agrısı yapıo ya cevız
ruhsuz adam napiim iyidir çok dürüsttür öldürsen yanlış bi iş yaptıramazsın ama törpülenmek istiyo
bana da pehlivan halterci diyo piiiiissssss
ben hem ağlıyorum hem gülüyorum ben de kalktım kendim kırdım bana da kır dedi vermedimm karşıdan baktı öyleee[/QUOTE
bende vermem hem bıse yıyelım hosuma gıden bıse oldugu anda benımkı bıter hoooooooppppppp onunkını elınden alır yıne yerım
ruhsuz adam napiim iyidir çok dürüsttür öldürsen yanlış bi iş yaptıramazsın ama törpülenmek istiyo
bana da pehlivan halterci diyo piiiiissssss
ben hem ağlıyorum hem gülüyorum ben de kalktım kendim kırdım bana da kır dedi vermedimm karşıdan baktı öyleee
istemezki bakar bakar toplayıp kaldırdıktan sonra lafını söyler:) ben vermedim zaten ama biricik aşkı(kızı) kıyamadı gitti avucuna toplayıp toplayıp babasına götürdü:)
Git yat hemen, dinlenirsin..Kızım zaten 5 te çıkıyordun 1 saat mi izin vermişler..Bari yarım gün olsaydı..
Olsun izin izindir ama...
Evett, çenem düşük ya ondann..Özledim kız herkesii...
istemezki bakar bakar toplayıp kaldırdıktan sonra lafını söyler:) ben vermedim zaten ama biricik aşkı(kızı) kıyamadı gitti avucuna toplayıp toplayıp babasına götürdü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?