hahahahah benim adamı tarif ediyosun kız. Ben mağzaya girerim 5 dk sonra kapıya çıkar. Sonra kendi gider beğenmez bişey ben beğenirim ıh mıh der bişey almadan çıkar.
Alışverişi sevmiyorum onunla. Odunnn
hahahah bende geçen söyledim xxx istedi canım diye yaaaaaa elif yarın işe giderken alırsın beni çıkarma bı soğukta dedi.
Ama hakkını yemiyim gelirken arar canın istediği varmı sonra beni dışarı çıkarma diye:)))))
Biz de seni özledik walla, çok hem de
İyi kiii döndünnnnn
hahahahah benim adamı tarif ediyosun kız. Ben mağzaya girerim 5 dk sonra kapıya çıkar. Sonra kendi gider beğenmez bişey ben beğenirim ıh mıh der bişey almadan çıkar.
Alışverişi sevmiyorum onunla. Odunnn
hahahah bende geçen söyledim xxx istedi canım diye yaaaaaa elif yarın işe giderken alırsın beni çıkarma bı soğukta dedi.
Ama hakkını yemiyim gelirken arar canın istediği varmı sonra beni dışarı çıkarma diye:)))))
Pehlivan haltercim benimm....
Kız yağlanıyon mu sen..Ben bebe yağı sürüyom ya, tam pehlivan oluyoruzz, güreş tutalım bari..
Takma herifi boşverr, ne ağlıyon, gözyaşlarına yazık...
Benim kız da babasına aşık olacakk, ben de kıskanacam onları..
Ben geldim kızlaaar
Uyuyamadım öğlen, bugün ama 16da çıkarıyorlar bizi kar dolayısıyla her yerim ağrıyor gidip yatıcam hemen
Kuzuuuu geldiğin nasıl belli oluyor, oku oku bitmedi sayfalar :)
hayyyyyt ben geldim
gercekten kızlar babaya asık olyo
Benim kız da babasına aşık olacakk, ben de kıskanacam onları..
ay çok salak bişey için ağlıyorum yaaa ben bu hormanlarımı napiyim tutalım kuzummm güldürdün beni Allah da seni güldürsün:))))
ay dugun cd mı ızlıom ya gencmısım 8 ay once
Hoşgeldinnnnn....
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
kızz sendemi temmuzda evlendin
napıyonuz bebişler keyifler süper bugün di mi?
kızz sendemi temmuzda evlendin
ay dugun cd mı ızlıom ya gencmısım 8 ay once
napıyonuz bebişler keyifler süper bugün di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?