2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide eve gelirken soruyordu hep bişy lazımmı istiyomusun diye şimdi sormuyo... Geçen gün artık sormuyosun dedim sende çok şey istiyorsun birsürü şey sıralıyorsun dedi:))
ahahahahahahha öküzlükte son nokta:)))))))))))) pardon benimkiyle karıştırdım.

hayyyyyt ben geldim

nara ata ata geliyor karıya bak beeeeeeeee

hoşbulduk canım

evet 31 temmuz fmggggggggggggg hg bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduuuuum ayyyy kıyamam sana çiçeği burnunda evli. ne güzel :)

süper süperrr..Sen nasılsın fmg, dünkü kasvet gitti mi üstünden..
Bu gün sülüman günü, senin mesai var mı ??

amann gitti çok şükür bi daha gelmesin. bana uzak olsun.

tabi süperiz yaaaaa

ohhh sefamız olsun bacılarım dökelim kurtları bugün. dünün acısını çıkaralım.

Aaaa, niye yok kız, benim haberim yok olmadığından...

yokmuş sabah kızlar söyledi.
mesaiye kalmıcam. bu aralar işlerim rahat. dur dilimi ısırıyım.

ufff ben evde oturunca cok sıkılıyorum yaaa bıraz kendıme geldım cıktım dısarı kocama alısverıs yaptım bgndeee :):):

kızlarr benm karsı komsm var kız sureklı dıoduku esım sıgara ıcmezz ıcenden nefret eder bende oleyım dıoduuu ama ben bgn onun esını sıgara ıcerkennn gordummmmmm:)))::):)::)

fmgg sanada ınanamıo mesaıyemı kalmcann anammmm ben dogru formdamıyımmmm sımdı
egeee de bgnlerde hıccc karnım acıkmıyo derse olecemmmmm:):):):):) hahahahhaah

bacım ben hamıle kaldımı bıle bılmedımkı kacak yapmıs benım herıf korunyoduk yoksa

hehehe kaçak inşaat hee

yaa kızlar hangi sayfaya baktım biliyonuz muuuu 2011 kasım annelerine yaa daha kese görme derdindeler vabee biz çok yol aldık he kızlar bi onlara emrhaba diyim

KUZUUUUUUUUUU hosgeldın cnmmm
nası yaaaaaaaaaaaa sızmı senmı unuttun canımmm o ıslerı bırden gozlerıme ınanamadım da

channelll nerdesin kuzum yaa, özledim seni..Hastaymışsın, geçmiş olsun, sordum kızlara da raporlu dediler..Bi de kaynanan varmış bi geçmiş olsun dahaaa....
Kız seni sorduğumu falan görmedin de, o işleri unuttuğumu mu gördün, Allah iyiliğini versin..Hatırlarız bacım...Bi doğuralım hatırlarız inşallah...

kız hatırlamazmıyız ask olsun ne olur uzme kendını 1 seneye kadar normal kı zaten cnm benım ya en kısa zamanda tekrar kalman dılegıyle ınsallah

kızlar 2gün önce aldım bunu sizede tavsiye ederim küçük kullanışlı bişi.
oda için termometre araştırıyodum mediamarktta görünce aldım 10tl.

................................................

Canım lütfen üzülme, Allah çok sevmiş meleğini ki erken almış yanınaa..Ne desek boş biliyorum ama, himiş olarak hepimiz de dua ederiz sana..İnşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip eder, kucağını boş bırakmaz...

hahahahah canım gecmısı okumadan ılk sayfaya baktımmm ole gordum fıstık. kayınvaldem sabah bı yere gıttı aksama gekcekkk gelın gezıooo hasta sozdeeee:)):))::)

ayyyy evde oturmakkkkk cok guzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…