hoşbulduk duygusal tatlım. hormonlar naaptı seni böyle :)
delüüüü...
vallla işte gümbür gümbür bomba gibi geldim
tüm heybetimle.
yaaaa kızlar buluşalım artık ne bekliyoruz......
mıncırıcam sizi buluşalım
evt yaa bian kuzu geldi gözleimin önüne deli karı durmadan kusuyordu diodu bide çöpüde yanıma koydıum geldikçe çıkarıom diyeebızde oyle degılmıydık zamanında
delüüüü...
vallla işte gümbür gümbür bomba gibi geldim
tüm heybetimle.
yaaaa kızlar buluşalım artık ne bekliyoruz......
mıncırıcam sizi buluşalım
hahahahah canım gecmısı okumadan ılk sayfaya baktımmm ole gordum fıstık. kayınvaldem sabah bı yere gıttı aksama gekcekkk gelın gezıooo hasta sozdeeee:)):))::)
ayyyy evde oturmakkkkk cok guzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kız hatırlamazmıyız ask olsun ne olur uzme kendını 1 seneye kadar normal kı zaten cnm benım ya en kısa zamanda tekrar kalman dılegıyle ınsallah
regli geçiken var mı kızlar belirtilen nee sizce hamile olbilir möyimi acil yardım
evt yaa bian kuzu geldi gözleimin önüne deli karı durmadan kusuyordu diodu bide çöpüde yanıma koydıum geldikçe çıkarıom diyee
QUOTE]
duygusala bağladı beni ama şimdi iyiyim
evt yaa bian kuzu geldi gözleimin önüne deli karı durmadan kusuyordu diodu bide çöpüde yanıma koydıum geldikçe çıkarıom diyee
sağol cevap verdiğin için hayırlısıyla inşallah kaç aylık oldu bebişin erkek mi kız mı.
Canım lütfen üzülme, Allah çok sevmiş meleğini ki erken almış yanınaa..Ne desek boş biliyorum ama, himiş olarak hepimiz de dua ederiz sana..İnşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip eder, kucağını boş bırakmaz...
amin inşallah güzel dileklerin ve duan için teşekkürler Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.hamişlerin duası kabul olur dualarınızı bekliyorum.
fatma su bebek varya durmadan pipiyi kıstıran yazık kız cocukta pipi mipi kalmadı sunnete gerek kalmıcak
slm kızlar nasılsınız
dur zcık guldurım senı bebegım kız ama kac aylık oldugunu bılmıyorum son satlar mechul bırı dıo 16 hazıran sezeryan bırı dıo 26 mayıs hazırana kalman oylke takılıom ıste cnm
anacım ben neysem oyum . Doğru herif son zamanlarda odun oldu. Aldığımda böyle değildi. 10 yıl oldu belki ondandır.ege gülüyorum yazdıklarına samimi arkadaşımm
kız vallahi 2 gündür acıkmıyorum niye ki acaba. Bende acaba bu benmiyim dedim.fmgg sanada ınanamıo mesaıyemı kalmcann anammmm ben dogru formdamıyımmmm sımdı
egeee de bgnlerde hıccc karnım acıkmıyo derse olecemmmmm:):):):):) hahahahhaah
buluşalım bacım aaaaaaaa ama havalar düzelsin biraz öylehoşbulduk duygusal tatlım. Hormonlar naaptı seni böyle :)
Delüüüü...
Vallla işte gümbür gümbür bomba gibi geldim
Tüm heybetimle.
Yaaaa kızlar buluşalım artık ne bekliyoruz......
Mıncırıcam sizi buluşalım
hahahahah canım gecmısı okumadan ılk sayfaya baktımmm ole gordum fıstık. Kayınvaldem sabah bı yere gıttı aksama gekcekkk gelın gezıooo hasta sozdeeee:)):))::)
ayyyy evde oturmakkkkk cok guzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?