2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

regli geçiken var mı kızlar belirtilen nee sizce hamile olbilir möyimi acil yardım

bızde oyle degılmıydık zamanında
evt yaa bian kuzu geldi gözleimin önüne deli karı durmadan kusuyordu diodu bide çöpüde yanıma koydıum geldikçe çıkarıom diyee

ayy buluşuyonuzmu bende gelcem bendeee

amaan seni rahatsız etmesin de gezsin..
Güzeldir tabi evde oturmak, nispet mi yapıyon bize..Çabuk işe bakayım, iyileşmissin senn.PAtronuna şikayet edicem seni, yalandan rapor alıyo hatun diyee..

kız hatırlamazmıyız ask olsun ne olur uzme kendını 1 seneye kadar normal kı zaten cnm benım ya en kısa zamanda tekrar kalman dılegıyle ınsallah

sağol cevap verdiğin için hayırlısıyla inşallah kaç aylık oldu bebişin erkek mi kız mı.

hahahahahahaha sukur bu gunumuzeeeeeeeeeeee yandan yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

evt yaa bian kuzu geldi gözleimin önüne deli karı durmadan kusuyordu diodu bide çöpüde yanıma koydıum geldikçe çıkarıom diyee

Ne yapayım bacım, nasılsa odada tektim..Halıya mı kusaydımmm...
Ne çektim haa, serum yiyordum kız her haftaa..O serumları yerken ne ağlardım Allahım bebişimee bişe olmasın diyee...Beni o serumlar şişirdi zaten...Önce serum verdiler, sonra diyet veriyolar..

sağol cevap verdiğin için hayırlısıyla inşallah kaç aylık oldu bebişin erkek mi kız mı.

dur zcık guldurım senı bebegım kız ama kac aylık oldugunu bılmıyorum son satlar mechul bırı dıo 16 hazıran sezeryan bırı dıo 26 mayıs hazırana kalman oylke takılıom ıste cnm

amin inşallah güzel dileklerin ve duan için teşekkürler Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.hamişlerin duası kabul olur dualarınızı bekliyorum.

amin inşallah güzel dileklerin ve duan için teşekkürler Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.hamişlerin duası kabul olur dualarınızı bekliyorum.

Ederiz tabi canım etmez miyiz...
Ben her duamda hepimiz sağ salim doğuralımdiyorum zaten, bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var topikten onlara da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar diliyorum en kısa zamanda..Seni de eklerim dualarıma..Hem benim kızın beşik kertiği var, o da bizim topikten, candaşın oğlu..Gerçi o da bebişini kaybetti daha çalışma aşamasında..Sen de inşallah en kısa sürede kavuşursun meleğine...

dur zcık guldurım senı bebegım kız ama kac aylık oldugunu bılmıyorum son satlar mechul bırı dıo 16 hazıran sezeryan bırı dıo 26 mayıs hazırana kalman oylke takılıom ıste cnm

sağlıklı bir şekilde kucağına alda gerisi önemli diil

ege gülüyorum yazdıklarına samimi arkadaşımm
anacım ben neysem oyum . Doğru herif son zamanlarda odun oldu. Aldığımda böyle değildi. 10 yıl oldu belki ondandır.

fmgg sanada ınanamıo mesaıyemı kalmcann anammmm ben dogru formdamıyımmmm sımdı
egeee de bgnlerde hıccc karnım acıkmıyo derse olecemmmmm:):):):):) hahahahhaah
kız vallahi 2 gündür acıkmıyorum niye ki acaba. Bende acaba bu benmiyim dedim.

buluşalım bacım aaaaaaaa ama havalar düzelsin biraz öyle

ohhhh hayat onlara güzel evde oturanlara..

kız ege ilk yazdıklarını okuyomda ne usluymuşsun sen kız sonradan kudurmuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…