fmgg sanada ınanamıo mesaıyemı kalmcann anammmm ben dogru formdamıyımmmm sımdı
egeee de bgnlerde hıccc karnım acıkmıyo derse olecemmmmm:):):):):) hahahahhaah
kızlar 2gün önce aldım bunu sizede tavsiye ederim küçük kullanışlı bişi.
oda için termometre araştırıyodum mediamarktta görünce aldım 10tl.
Eki Görüntüle 155355
regli geçiken var mı kızlar belirtilen nee sizce hamile olbilir möyimi acil yardım
ayy buluşuyonuzmu bende gelcem bendeee
duygusala bağladı beni ama şimdi iyiyim
amin inşallah güzel dileklerin ve duan için teşekkürler Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.hamişlerin duası kabul olur dualarınızı bekliyorum.
hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsın
sağlıklı bir şekilde kucağına alda gerisi önemli diil
Ben normal doğuramam..
Sezeryan istiyorum...
sezzaryanıda sonradan cekıon bacım ya aman hepsi bır ayrı dert normal dogumda dr dedı butun hucrelerın yenılıomus kendını
buluşalım bacım aaaaaaaa ama havalar düzelsin biraz öyle
dogru dıyosun cnm bende allaha bıraktım artık ya darısı sana en kısa zaman ıcınde ınsalla sıteeeeeeeeeeeeee bır amın ÇEKINNNNNNNNN BAKALIMMMMMMMM EMINEU İÇİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
iyi idare ediyo işte canım sıkkın biraz
hele kuzu zaanında ne demiş haspamama bak normal dogurama demiş del karı poyraza atılıvermiş hahaha çok komiler yaaa
aynen yoğunum sen geldin sana devrettimağaaam,
bugün yoğunsun herhalde..performans azalmış gördüm seni bugün...
bana dıo gel karakola ıhlamur ıcırım dıo sankı ben askerım yada arkadasıyım evde ıhlamur yok dımııııııııııııııı gerızekalıııııııııııııı
ama sende yaa demiş ya adamcağız daha ne yapsın dayak istiyosun heeeeeelinden gelen şu anda bunu söylemek izin alıp sanamı baksın evde .. nazlanma kız sende :))
ay bende birden saf değiştirdsim.. niye ama niye bi sor kocam aradı şimdi nasılsın diyee:))) bendeki sinir bu kadarmış demek. aslında kolay biri sayılmama ama hormon dengesiz ya şu dönemlerde ona bağlıyorum.. sende uzatma boşverrr
benım arkadasın esıde annesının ısmını koymus ayseye fatmaya habıbeye razı olun kızın adı gelıoooooooooooooooooooooooooo vasvıyeeeeeeeeeeee
noooldu kız hayırdır. sıkma canını.
aynen yoğunum sen geldin sana devrettim
yaaa doğurcaz hatun havaları beklersek düzelmez. şimdi kapalı bir mekanda buluşup birer kahve içelim.
havalar düzelince açık havada keyif yaparız. tabi doğurmazsak o güne kadar.
dogru dıyosun cnm bende allaha bıraktım artık ya darısı sana en kısa zaman ıcınde ınsalla sıteeeeeeeeeeeeee bır amın ÇEKINNNNNNNNN BAKALIMMMMMMMM EMINEU İÇİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hele kuzu zaanında ne demiş haspamama bak normal dogurama demiş del karı poyraza atılıvermiş hahaha çok komiler yaaa
amaaan anneme gittim oda canımı sıktı durmadım geri geldim zaten bildim bileli anlaşamayız kadınla
nerde banada yazsana sayfasını bulamadımkız ege ilk yazdıklarını okuyomda ne usluymuşsun sen kız sonradan kudurmuşun :d:d:d
hayırdır kuşum[ı][sıze="2"]iyi idare ediyo işte canım sıkkın biraz [/sıze][/ı]
yaaa doğurcaz hatun havaları beklersek düzelmez. şimdi kapalı bir mekanda buluşup birer kahve içelim.
Havalar düzelince açık havada keyif yaparız. Tabi doğurmazsak o güne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?