lennnnnnnnnnnn sıteeeeeeeee kendınıze gelın anam bacım koptu bunlar emıneu ıcın bebek olsun dıe bır amın cekın dedım bunlar ucmus be yaaaaaaaaaaaaa
ona mı canın sıkıldı. amaaaaaaan gel neşelenirsin takıl bize.
bugün o biçin kaynatıyoruz.
Lennnnnnnnnnnn sıteeeeeeeee kendınıze gelın anam bacım koptu bunlar emıneu ıcın bebek olsun dıe bır amın cekın dedım bunlar ucmus be yaaaaaaaaaaaaa
bugun uykum gelmedi şükür. Ama işler biraz yoğun o yüzden arada f5 yapıp okuyorum:))
sende yersin inşallah en kısa zamanda. Böyle zor olur yaa
Zor olmuyo aslında..
Yemiyorum kilo da vermiyorum..Baştan 2 kilo verdiydim serum yedikten sonra onu da geri aldım..Ne kilo alıyorum ne veriyorum...Halsizlikte yapmıyo..
Kusmayayım bulanmayayım da,ben yememeye razıyım..
buarada 2 gündür bulantılarım başladı, çıkarmıyorum ama ne görsem tiksiniyorum. canım hiç bişey istemiyor dün akşam bişeyler yedim gece 3 e kdar uyuyamadım tiksindim durdum yaa..zor hakkaten giderek artarsa.. ama ben razıyım kanamam lekelenmem olmasın bebeğim sağlıklı olsun da bulantı hamileliğin bi parçası..
canım amini çoktan çektik buryada amin diye yazamayız kiLennnnnnnnnnnn sıteeeeeeeee kendınıze gelın anam bacım koptu bunlar emıneu ıcın bebek olsun dıe bır amın cekın dedım bunlar ucmus be yaaaaaaaaaaaaa
evet yaa hava düzelince doğurcaz zaten:) fmg sen nerde oturuyosun
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............................................Allah razı olsun canım benim yaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhLennnnnnnnnnnn sıteeeeeeeee kendınıze gelın anam bacım koptu bunlar emıneu ıcın bebek olsun dıe bır amın cekın dedım bunlar ucmus be yaaaaaaaaaaaaa
valla kuzucum ben harikayıom çokkkkkkkk memnunum hiç abaza olmaya gerek yok keşke 1,5 yıl kalsak hamile. ben biraz dinleneyim:))))))))))))))
1,5 yıl mı..........
Kız deli misin..
Nasıl bebiş yaptığımızı unuturuz o zaman ya..
sende bu potansiyel varken hiç bişeyi unutmaz hatta unutturmazsın
amaaan anneme gittim oda canımı sıktı durmadım geri geldim zaten bildim bileli anlaşamayız kadınla
amaaan anneme gittim oda canımı sıktı durmadım geri geldim zaten bildim bileli anlaşamayız kadınla
amin inşallah güzel dileklerin ve duan için teşekkürler Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.hamişlerin duası kabul olur dualarınızı bekliyorum.
[
canım amini çoktan çektik buryada amin diye yazamayız ki
koptugum an
Takma ananıı, takıl bize hayatını yaşaa..
Bak biz delimaviyle güreşe tutuşcaz bebe yağyla yağlanacaz daaa...
Var mı bize yan bakan pehlivaaannnn.
evet dedın bacım ben sahıdım ama laf donuo dolasıo oraya gelıo ay bugun den sonrada artık ayrı yatcam ben olmuyor bole yoksa kazaya kurban gıdecemmmmmmbenim laf dönüp dolaşıp yatak odası muhabbetine geliyo zaten...hiç bişey değişmemiş o günden beri..daha bugün dedim ya unuttuk diyee...
Takma ananıı, takıl bize hayatını yaşaa..
Bak biz delimaviyle güreşe tutuşcaz bebe yağyla yağlanacaz daaa...
Var mı bize yan bakan pehlivaaannnn.
tamam ayarla organize et buluşalım:)))))))
Benim laf dönüp dolaşıp yatak odası muhabbetine geliyo zaten...Hiç bişey değişmemiş o günden beri..Daha bugün dedim ya unuttuk diyee...
evet dedın bacım ben sahıdım ama laf donuo dolasıo oraya gelıo ay bugun den sonrada artık ayrı yatcam ben olmuyor bole yoksa kazaya kurban gıdecemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?