2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

lennnnnnnnnnnn sıteeeeeeeee kendınıze gelın anam bacım koptu bunlar emıneu ıcın bebek olsun dıe bır amın cekın dedım bunlar ucmus be yaaaaaaaaaaaaa

karıştı site kalabilıklaştı.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim sağlıkla sıhhatle inşallah afiyetle bebişini kucağına versin emineu canım benimmmmmm

[
bugun uykum gelmedi şükür. Ama işler biraz yoğun o yüzden arada f5 yapıp okuyorum:))

sende yersin inşallah en kısa zamanda. Böyle zor olur yaa

Zor olmuyo aslında..
Yemiyorum kilo da vermiyorum..Baştan 2 kilo verdiydim serum yedikten sonra onu da geri aldım..Ne kilo alıyorum ne veriyorum...Halsizlikte yapmıyo..
Kusmayayım bulanmayayım da,ben yememeye razıyım..

Lennnnnnnnnnnn sıteeeeeeeee kendınıze gelın anam bacım koptu bunlar emıneu ıcın bebek olsun dıe bır amın cekın dedım bunlar ucmus be yaaaaaaaaaaaaa
canım amini çoktan çektik buryada amin diye yazamayız ki

Lennnnnnnnnnnn sıteeeeeeeee kendınıze gelın anam bacım koptu bunlar emıneu ıcın bebek olsun dıe bır amın cekın dedım bunlar ucmus be yaaaaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh

amin inşallah güzel dileklerin ve duan için teşekkürler Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.hamişlerin duası kabul olur dualarınızı bekliyorum.

canım en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sana Allahım dualrım seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarla

benim laf dönüp dolaşıp yatak odası muhabbetine geliyo zaten...hiç bişey değişmemiş o günden beri..daha bugün dedim ya unuttuk diyee...
evet dedın bacım ben sahıdım ama laf donuo dolasıo oraya gelıo ay bugun den sonrada artık ayrı yatcam ben olmuyor bole yoksa kazaya kurban gıdecemmmmmm

kızlarrr çok samimi bi arkadaşım cuma günü doğuma girioo.. çok heyecanlı , bende onun kadar heeyecanlıyım.. Allah bize de nasip etsin bugünlere gelmeyi inşallaaaah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…